31.08.2017

Henvist videre

Det er natt til torsdag og jeg ligger nå i sengen med datamaskinen på fanget for å blogge litt før jeg skal begynne å legge meg. I dag har det egentlig skjedd mye kjekt og det er ekstra godt å vite at jeg har fri i morgen og at jeg kan slappe skikkelig av før jobbhelg og senvakt på fredagen. Tidlig i dag hadde jeg en legetime hos min fastlege, en time for litt av alt igrunn men mest av alt for oppfølging og tester som skal sendes til ullevål sykehus og som jeg ikke får svar på før 1-2 uker.

Under samtalene og spørsmålene følte jeg for å spørre om hvor lenge jeg skulle bruke en bestemt reseptbelagt gel mot acne da jeg har brukt den i over 8 måneder uten noe spesielt bedring. Jeg visste fastlegen bilder som ble tatt nylig av ansiktet mitt og hun fikk se på rygg og brystkassen før hun sa at jeg blir henvist videre til en hudlege for en kraftig acnebehandling.

Det er nemlig bare en hudlege som kunne gi meg en slik behandling før hun videre fortalte risikoen og hvordan ting vil bli og sjekkene jeg må ha under en slik sterk behandling. Jeg kjenner virkelig på det at jeg hater å gå uten et fullt ansikt med sminke, ikke fordi jeg ikke vil gå uten all den sminken men fordi jeg føler meg naken og stygg med alle arrene og alt som bærer med på aktiv acne, Jeg tror virkelig at en slik kraftig kur kan være løsningen da hun selv også mente jeg hadde gjort mye for å forebygge kviser men at det nå hadde blitt skikkelig acne. Det hjelper ikke med dyre renser og behandlinger om de ikke funker så jeg ser frem til å kan gå uten sminke å føle meg vell uten små byller og røde arr som klør dagen lang. 

Når jeg kom hjem ble det også lassagne til middag før jeg bestemte meg for å vaske leiligheten til helgen til tross for at jeg har jobbhelg. Jeg brukte derfor en del av ettermiddagen på å rydde i skuffer og skap, tørke støv, vaske klær, ta oppvask og hele runden på leiligheten og kjenner nå at det er ganske godt og koselig å ligge i sengen meg dimmet lys og bare slappe av. 

 

Har du prøvd noen behandlinger mot acne? Hva hjalp deg ? :)
 

#helse #psykiskhelse #acne #behandling #sykehus #henvisning #rens #hudpleie #rens 
#blogg #hverdag #helg #torsdag #onsdag #selfie #canon foto #høst

05.08.2017

Produkter - Juli måned

Juli måned har nå passert og jeg har samlet på de fleste produkter som jeg har brukt opp i løpet av den siste måneden. Det er ikke alt jeg faktisk tenkte over å ta bilder av med tanke på reiser og lignende men det aller meste har jeg fått med meg. Jeg tar selvfølgelig ikke med alt jeg har brukt opp da dette varierer enkelte måneder men jeg tar med det jeg tror hadde vært mest interessant for dere lesere å faktisk se og lese om og ting jeg tror kanskje noen av dere hadde likt også. 

Her er produktene jeg brukte opp i løpet av Juli måned. 

Calvin Klein one gold parfyme

Jeg fikk denne parfymen av foreldrene mine når de var innom taxfree på vei hjem fra en sydentur i oktober eller november ifjor etter mye anbefalinger fra flere bekjente om akkurat denne parfymen. Jeg likte igrunn godt denne parfymen men ble å velge en ny en sist tur da jeg følte for litt forandring. Jeg tror at denne parfymen godt kan havne i handlekurven min i en senere anledning da flere har kommentert hvor godt den lukter og da jeg selv liker den godt. 

Du finner produkter HER

 

GARNIER Micelar cleansing water

Dette produktet er noe jeg har brukt fast siste året. Jeg bruker det på en bomullspad for å ta av sminken på kveldene og for å fjerne olje og smuss på huden ellers de dagene jeg ikke bruker sminke. Den passer både til ansiktet, øynene og leppene og er parfyme fri noe som er bra for de som har like følsom hud som jeg har. Jeg bruker en del produkt når jeg fjerner sminken men føler en slik flaske varer i evigheter. Jeg blir absolutt å fortsette med dette produktet da jeg virkelig ikke har prøvd noe som er så bra og så billig. 

Du finner produktet blant annet på salg HER


Korres wild rose exfoliating cleanser

Denne rensen har jeg nå hatt siden høst tider ifjor og har brukt den opp siden den den faktisk kostet ca 300 kroner. Det er mye produkt i pakken og produktet sier det skal være super for daglig rens og de små kornene skal være bra for følsom hud men likevel føle jeg ikke at det er den beste rensen jeg har kjøpt. Den lukter sterkt og huden min ble både sår og rød om jeg bruker den for ofte noe som er kjedelig om man vil bruke den for rens hver dag. Jeg har igrunn veldig oljete hud men jeg følte meg utrolig tørr i ansiktet etter bruk av denne noe som gjør at jeg blir å gå tilbake til en annen rens fra lush.

Du finner produktet HER


JOICO Moisture Recovery Shampoo & conditioner 

Disse to flaskene har jeg allerede vært igjennom to eller tre gangere allerede. Jeg tror jeg begynte med denne shampoen og balsamen for kanskje 2 år siden og siden har jeg for det meste brukt disse to produktene. Når jeg har vært innlagt på sykehus, reist til behandling og lignende har jeg da ikke hatt med meg 1 l shampo og 1 l balsam og heller tatt med to små flasker av et annet tilfeldig merke. Jeg føler selv det er stor forskjell på hvor tørt håret mitt har vært etter disse to produktene og jeg blir absolutt å ordne meg to nye flasker nå som det både er tilbud på de og nå som jeg nok engang har hatt en fargebehandling på håret.

Shampoo får du HER ~ conditioner får du HER. 

 

Dette er noen av produktene jeg klarte å bruke opp i løpet av Juli måned. Det er som sagt noen produkter jeg ikke så helt hensikten med å ta bilde eller skive om og andre produkter jeg ikke engang kjente igjen navnet på flaskene. 

Er det noen produkter som du anbefaler ? Noen produkter du alltid faller tilbake til ?

 

#helse #hår #hud #hudpleie #parmye #pleie #produkter #hverdag #blogg #lørdag #sommer #ferie #kicks #innkjøp 

28.07.2017

I needed a change

I de siste dagene har jeg tenkt på hva jeg skulle gjøre. Jeg trengte en forandring og det fort. Det var allerede bestilt en frisørtime og jeg ville jo friske opp fargene slik som de ble etter frisøren i Februar eller skulle jeg gå for en skikkelig forandring? Jeg hadde jo tross alt kjøpt inn litt nye klær, jeg skal tilbake på jobb og tilbake til det sosiale så hvorfor ikke bare gjøre en stor forandring? 

Ja, slik ble det. Etter noen timer i frisørstolen endret fargen på håret mitt seg veldig drastisk. Det er ikke en crazy klipp eller farge men drastisk i forhold til en forandring jeg ikke trodde jeg ville tørre å gjennomføre. Når håret ble vasket og jeg fikk sett det i speile det første minuttene før friøsren skulle tørke det fikk jeg litt sjokk. Det så litt annerledes ut men jeg likte det og akkurat dette sa jeg nok engang når jeg så meg i speilet på vei ut av stolen. 

Jeg liker å gjøre slike forandringer men noen ganger er det også litt skummelt. Flere av mine aller nærmeste vet jeg fort kan gjøre slikt og lignende om ting rundt meg er i forandring og jeg selv kanskje ikke er helt fornøyd med meg selv eller det som skjer rundt meg. 


// før VS etter //


For de som da ikke har fulgt bloggen min lenge så er det blonde altså før bildet og det brune med striper etter bildet. Jeg er kjempe fornøyd. Stripene er enda mer jevnere i virkeligheten enn det så ut som på bildet bare for å gjøre det klart, hehe. 

Hva synes du om forandringen min? Skal du ha en forandring selv ?

 

#helse #psykiskhelse #skjønnhet #frisør #hår #hair #klipp #farge #striper #foto #selfie #tyrkia 
#ferie #forandring #hverdag #fredag #helg #blogg #sommer #vår


 

05.07.2017

Produkter - Juni måned

Juni måned er nå passert og jeg har samlet på produkter som jeg har brukt opp i løpet av måneden. Denne gangen er det også produkter jeg har hatt i flere år men ikke brukt før den siste tiden og produkter jeg har hatt flere ganger før. Denne måneden er det også hudpleie, produkter for hår og sminkeprodukter.

Her er noen av produktene jeg brukte opp i løpet av Juni måned.

 

Victoria's Secret hydrating body lotion 
Til venstre er pure seduction og til høyre er sheer love. Disse lukter utrolig godt og er utrolig fuktighetsgivende.
Jeg har flere ganger kjøpt lignende produkter fra Victoria's Secret og liker at de alltid har mye bra på hjemmesiden sin. Jeg vet ikke om jeg blir å kjøpe akkurat disse på nytt, men ser jeg et godt tilbud skal jeg ikke se bort fra at jeg slår til. 

Du kan finne lignende produkter HER.

 

Biotherm purefekt skin cleansing gel

Denne rensen er for fet/blandet hud og er supergod med tanke på at den renser huden i dybden og fjerner all sminken effektivt. Jeg har veldig følsom hud og jeg kjenner virkelig forskjell på denne ansiktsrensen i forhold til andre da den er veldig mild og skånsom. Den skummer lett og gjør huden veldig ren og klar før eventuell makeup. Jeg bruker denne hver morgen og kveld og sitter faktisk i skrivende stund for å kjøpe enda en flaske. Jeg fikk dette produktet i et prøvekit og elsker hvordan denne rensen er for min hud.

Du kan kjøpe rensen HER
 Redken heat styling thermo actif 
iron silk 07

Denne har jeg hatt i evigheter men aldri helt brukt mye av. Jeg bruker denne som en varmebeskyttende spray før jeg føner, retter eller krøller håret. Jeg bruker alltid varmebeskyttende før noe som helst varme i håret i form av styling men også når jeg er i varmere strøk og det er stekende sol, nettopp fordi jeg i den siste tiden har hatt veldig skjørt hår som følge av stress, medisiner og annen behandling. Jeg har bare hatt en flaske av dette produktet, nettopp fordi det holder i en evighet. Jeg har prøvd flere merker underveis men føler redken sin varmebeskyttende spray er den som gjør håret mitt mest glatt og fint. Jeg fant ingen direktelink til dette produktet men regner med de fleste frisørsalonger og butikker som selger merket redken har denne. 

 St.Moriz fast tanning mousse

Jeg elsker å være brun, men jeg kan ikke sole meg i direkte sollys på grunn av medisiner, behandlinger og lignende. Jeg bruker en tanning mitt for å påføre denne moussen. Den tørker fort så du bør jobbe i seksjoner for å få et fint resultat. Det er viktig at du skrubber huden, tilfører fuktighet og ikke har selvbruningen direkte på kort tid etter da porene enda er åpne. Du vil da få prikker på leggene og lignende.  Dette er min fjerde flaske og den holder utrolig godt på kroppen samtidig som den ser fin og naturlig ut så lenge du påfører den i jevne mellomrom og ikke hver dag. 

Du får kjøpt denne HER. 

 

Dette er noen av produktene jeg klarte å bruke opp i Juni måned. Det er noen produkter som jeg virkelig ikke så noe vits i å ta bilde av da du rett og slett ikke kjenner igjen produktet når du ser på den. Om jeg blir å kjøpe noen av de produktene jeg ikke har tatt bilde av igjen kan jeg evt skrive et innlegg om innkjøpene og fortelle mer om produktene da.

Er det noen produktet du anbefaler? 

 

#helse #psykiskhelse #sminke #hudpleie #hår #pleie #produkter #makeup #hverdag
#sommer #juni #blogg #foto #hud #kicks #blivakker #innkjøp #onsdag 

26.06.2017

9 fine kjoler for sommeren

Sommeren har startet, finværet kommet og går og det er tiden for fint vær, hyggelige sommerkvelder og ferie. Jeg kjenner flere som skal feire bursdager og andre hendelser, andre skal ha en skikkelig sommerfest og en skikkelig grillparty, noen er på festivaler og konserter og noen reiser bort. Denne sommeren skal jeg bruke på å slappe av, besøke familie, bli bedre men ikke minst få tilbake en normal hverdag med rutiner og litt kos i sommeren. Jeg har sniket meg litt rundt på nettet for å se litt på klær, for selv om jeg må spare penger og det blir en litt trangere måned enn ellers er det vel lov å drømme seg bort i fine kjoler. 

Jeg har fått flere spørsmål om tips til fine sommerkjoler som man også kan bruke ellers også, og ikke bare i sommeren og de få dagene de fleste har fri. Jeg har nok engang vært innom nelly og sett på kjoler som jeg virkelig liker godt, og plukket ut disse ni antrekkene

 ~ 1. HER  2.HER  3.HER  ~
~  4.HER  5.HER  6.HER  ~
~  7.HER  8.HER  9.HER  ~

 

Har du handlet noen sommerkjoler ? Hva pleier du å gjøre på sommeren? :)

 

#helse #klær #kjole #nelly #sommer #blogg #mandag #hverdag #helg #ferie #feiring 
#juni #foto #reise #heels #mote #spare #salg

 

05.06.2017

Produkter - Mai måned

I de siste månedene har jeg blitt flinkere når det kommer til rutiner. Jeg var aldri den jenta som likte å bruke kveldene på å rense ansiktet mitt, eller morgenen på å vaske det, tilføre fuktighet til ansikt og kropp. Jeg vet ikke helt hvorfor, men dette var bare noe jeg ikke verken likte eller brydde meg stort om. De siste måneden har jeg dermed blitt mye flinkere, og produktene ble også da selvfølgelig mye fortere brukt opp.

Jeg fikk et spørsmål på instagram om jeg kan skrive et innlegg på slutten av hver måned der jeg viser hvilke produkter som jeg har brukt opp. Om det var et nytt produkt, eller en gjenganger og om jeg ville ha kjøpt det igjen eller ikke. Jeg liker jo å lese slikt selv, så hvorfor ikke skrive et? 

Produktene jeg tar med er da alt fra sminke, renser, hår produkter, produkter til ansikt og kropp og lignende.

I Mai måned brukte jeg opp disse produkteneJoico K-Pak deep penetrating reconstructor .

Jeg brukte lite av hårkurer før. Jeg kjøpte de, men jeg orket ikke å kure håret regelmessig og alt føltes ut som et ork.
Haha, sikkert mange som kjenner seg igjen i dette. Denne kuren er drøy, lukter godt og gjør håret silkemykt.
Dette er andre flasken jeg har kjøpt inn og absolutt et produkt jeg blir å handle inn på nytt når det kommer inn på lager. 

Du får kjøpt produktet HER.

 Wella sp Luxe Oil Reconstructive Elixir

Dette produktet er en total pleiende hårolje som tilfører håret fuktighet og pleie. 
Jeg har alltid farget mye hår og håret har da blitt veldig slitt og tuppete, noe du ser ekstra mye når jeg har kammet håret.
Dette produktet gjør håret ditt så utrolig mye godt. Jeg har hatt denne flasken i over et år, men skal absolutt kjøpe en til når den er helt tom! 

Du får kjøpt produktet HER
 Cosmica Sun Face Cream spf 20

Solkrem har jeg egentlig aldri vært flink til å bruke, men så lærte jeg heller aldri helt. Jeg bruker denne solkremen hver eneste dag der det er høy temperatur utenfor, men også unner acne behandlinger da huden er ekstra følsom og trenger beskyttelse og fukt. Under behandlinger kan jeg smøre meg opp til 6 ganger daglig og da er det godt at den trekker fint inn i huden og ikke ligger som et lag. Jeg bruker denne i ansiktet, ned halsen og på brystkassen.
Dette er første tuben, men den har holdt meg et år og jeg vet jeg må kjøpe inn en til pga videre behandling mot acne. 

Du får kjøpt produktet HER.
MAC Studio fix fluid SPF 15

Denne fondationen kombinerer en middels dekning med en naturlig matt finish. Den har solfaktor 15. 
Den er enkel å påføre, blender godt inn i huden og du kan lett bygge den opp til enn fulldekkende fondation. 
Dette produktet er oljefritt som passer fint for min kombinerte og oljete hud. Denne flasken er den første jeg har kjøpt, 
men også det  første produktet jeg kjøpte fra MAC. Jeg hadde lett fortsatt med denne fondationen om det ikke hadde vært for at MAC dyretester.

Produktet får du kjøpt HER.
 e.l.f. high definition powder

Dette setting pudderet holder sminken på plass hele dagen . ''tapp'' litt produkt i lokket for å ta kosten i produktet og sett de områdene du ønsker i ansiktet. Du kan også bake under øynene om du ønsker dette. Jeg har prøvd begge metodene og likte begge til dette pudderet. Dette produktet er fin kornete, noe som gjør at finishen ser veldig naturlig og fin ut til tross for at du bruker mye produkt. Dette er et translucent pudder, altså et uten farge og som ikke vil endre fargen på fondation eller annen sminke. Jeg har hatt tre slike bokser opp gjennom siste to årene og blir nok å kjøpe ett til snart. 

Produktet får du kjøpt HER.

 

Dette er produktene jeg klarte å bruke opp i løpet av Mai måned. Håper dere liker slike innlegg, og om dere gjør så gjerne legg igjen en kommentar så jeg vet at det er vits å skrive slike innlegg. Har du prøvd noen av disse produktene? Hva synes du evt om de? :)

 

#helse #produkter #makeup #sminke #kremer #hudpleie #fondation #elf #mac #kroppspleie #mai #vår 
#helg #foto #blogg #hverdag #hår #hårpleie

20.05.2017

5 sminkefavoritter jeg ikke kan leve uten.

Jeg har i den siste tiden fått flere og flere spørsmål om hvilke skjønnhetsprodukter jeg bruker og jeg har derfor tenkt å skrive om de fem sminkefavorittene jeg alltid har i sminkepungen og ikke blir å kaste ut med den første tiden. De produktene jeg har hatt i flere år og kanskje noen produkter jeg først har funnet i den siste tiden men som er fantastisk bra!

 

Dermacol make-up cover foundation

Det første produktet jeg virkelig ELSKER er dermacol make-up cover foundation. Denne fondationen har spf 30 og dekker absolutt alt hos meg. Den dekker røde spotter i ansiktet, kviser og urenheter men også tatoveringer. Den passer kanskje ikke så bra for de som har super oljete hud og ikke har en god hudpleierutine samtidig som en mattende primer og et setting pudder for å sikre produktet på plass. Dette er min egen erfaring ovenfor min egen hudtype. Det anbefales ikke å bruke dette produktet hver eneste dag da produktet har en tykk konsistens og tetter huden virkelig, derfor bruker jeg deg bare over arr og kviser for å dekke disse og det fungerer veldig bra for meg. En liten ert av produktet dekker et helt ansikt så her trenger man absolutt ikke mye produkt. 

  

Luxury HD setting powder

Det andre produktet jeg virkelig liker er et produkt jeg nylig fikk i posten. Produktet er fra Makeup Mekka og er luxury HD setting powder i fargen angel pink. Dette setting pudderet er ikke translucent men passer godt for min hudtone og lysner virkelig opp under øynene noe jeg virkelig liker. Jeg har tidligere brukt mac sitt mac prep + prime transparent finishing powder men jeg liker dette pudderet mye bedre samtidig som Makeup Mekka ikke tester på dyr, noe som selvfølgelig er bra. Produktet kan synke sammen under frakt og det er bare å riste det godt før første bruk. 


Perfect brow pomade

Det tredje produktet på denne listen er også et produkt fra Makeup Mekka. Produktet heter perfect brow pomade og er et utrolig brynsprodukt jeg har brukt i over et og et halvt år nå. Jeg har da fargen light og synes denne fargen har passet bra for meg selv den perioden jeg var veldig lys i håret men også en brunette. Denne pomaden er smidig og ikke minst lett å påføre. Den er godt pigmentert og vil gi deg tykkere og mer velformende bryn. Denne pomaden er super for å definere brynene selv der man har lite brynhår og siden den er krembasert er den veldig enkel å få naturlig men også markert for de som liker det. The balm Bahama Mama 
 

Det fjerde produktet på denne listen er fra The balm. Dette produktet har jeg nå hat i over et år og det er enda mye igjen før det går tomt. Dette produktet kjenner nok mange igjen og heter Bahama Mama og er et produkt jeg vet mange virkelig elsker. Jeg er som mange vet veldig lys i huden og har igrunn store vanskeligheter med å finne solpuddere som ikke blir for mørk eller orange. Bahama Mama er et matt solpudder som gir deg herlig solbrun hud uten oransje undertoner. Produktet er helt uten parabener og selvfølgelig ikke testet på dyr.
 Mineral matte blush 

Det femte og siste produktet på denne listen er nok en gang et produkt fra Makeup Mekka. Dette produktet er nytt men har nå blitt brukt hver eneste dag jeg sminker meg siden det kom i poste. Produktet er et mineral matte blush i fargen yummy og er en blush man kan justere graden på hvor pigmentert man vil ha den og jeg tror fargen blir superfin i våren og mot sommeren. Den sitter godt og varer hele dagen og ikke minst blender seg utrolig godt i huden og ikke minst med solpudderet for en glatt og fin overgang. Produktet er ikke testet på dyr.

 

Dette var da mine fem sminkefavoritter som jeg alltid har i sminkepungen og ikke blir å bytte ut på en god stund. Det blir sikkert en del spørsmål hvorfor jeg ikke tar med noen mascara under disse favorittene og det er nettopp fordi jeg ikke bruker dette og føler derfor det blir feil å si noe om noe jeg ikke bruker. 
Håper dere liker mine topp fem produkter og ikke minst får en fin helg videre! 

Hvilke topp fem produkter har du ? :) 

 

#helse #sminke #Makeup #makeupmekka #thebalm #dermacol #fondation
#brows #blush #bronzer #blogg #hverdag #helg #vår 

 

 

14.05.2017

9 kjoler til 17.Mai

Jeg har i de siste dagene fått spørsmål på om jeg skal feire 17.Mai til tross for sykdom. Hva jeg skal gå i, hvordan jeg skal ha sminken min og hvilke sko jeg skal bruke. Jeg har faktisk ikke tenkt mye over dette før de siste dagene, hodet mitt har virkelig vært en helt annen plass enn å tenke på 17.Mai. Jeg har nå sett litt på kjoler på forskjellige nettsider og selv om det er delvis for sent for å bestille hos enkelte nettsider har jeg virkelig funnet mange fine kjoler. 

Ja, jeg skal feire 17.Mai til tross for sykdom. Jeg trodde jeg ble alene i år, men foreldrene kommer opp til Trondheim for å være med meg og da er jeg heller ikke like redd for å gå ut. I år vil jeg føle meg fin, men samtidig ha noe godt og enkelt over kroppen. Som mange vet har jeg gått opp en del pga sykdom, og under noen deler av syklusen min ser jeg ekstremt hoven ut. Ja, så hoven at noen faktisk har spurt hvor langt på vei jeg var. Jeg svarer som oftest med litt humor og sier at jeg spiste en god middag, men innerst inne stikker deg VELDIG. Jeg vet det handler om uvitenhet, men en ting er sikkert. I år skal jeg ha en hold in strømebukse! Haha. 

Jeg tenkte derfor å skrive et innlegg der jeg har med 17 fine kjoler for 17.Mai siden så mange er like sen som meg for å finne kjoler. 

 

~ 1. HER  2. HER  3. HER  ~

 

~ 4. HER  5. HER  6. HER  ~

 ~ 7. HER  8. HER  9. HER  ~

 

Her er noen av kjolene jeg gjerne skulle hatt i klesskapet mitt! Haha, de synes jeg var kjempefine, ikke så utrolig tettsittende og ikke minst i fine vårfarger og ikke helt sånn '' partykjoler''.

Har du funnet deg kjole til 17.Mai ? Hva skal du bruke ? 

 

#helse #kjole #Mote #17mai #vår #blogg #helg #hverdag #foto #familie #nelly #makeup #hår #makidress #dresses


 

10.05.2017

Nytt i sminkepungen - vårsminke

Jeg har i det siste oppdatert sminkeskuffen min med noe nye sminkeprodukter fra forskjellige merker. Jeg gikk tom av noen produkter og måtte fylle det opp med noe annet men samtidig klarte jeg å bli litt for ivrig på bestemte nettsider.
Haha, salg kan være kjekt når man er student og ikke akkurat har den tykkeste lommeboken. Billig eller dyrere produkter, så har jeg funnet noen av mine favoritter i de fleste merker og merker ofte at dyrere produkter ikke alltid trenger å være bedre enn de billige. 

Her er de nye sminkeproduktene. MAKEUP MEKKA 

Hypnotic metallics single highlighter i fargen glitz // HER  //  
Matte on the go baked powder i fargen transparent // HER //  
Perffect brow pomade i fargen clear // HER //  Mineral blush i fargen yummy // HER //  
Luxury HD setting powder i fargen angel pink // HER //  
 

MAX FACTOR

masterpiece colour precision eyeshadow i fargen 05 Pearl Beige // HER //  
masterpiece colour precision eyeshadow i fargen 03 Coffee // HER //  
L'ORÉAL PARIS

L'oreal color riche la palette i fargen nude rose // HER //  
Denne fikk jeg fra mamma og pappa, men jeg la med link til en troverdig side. Takk mamma og pappa <3 
 

Jeg har nå etter snart to uker prøvd ut alle produktene og kan virkelig si at jeg liker alt det jeg kjøpte. Max Factor Øyeskyggene var mer pigmentert enn jeg trodde og Loreal Paris sitt øyeskygge palette har fine farger som passer til vår og sommer og som blender utrolig godt. Blushen til Makeup Mekka var kjempe pigmentert og må virkelig brukes forsiktig, her snakker jeg av erfaring. 
 

Her er noen swatches fra de nye innkjøpene . 
 Her er øyeskyggene til Max Factor.
Til venstre er fargen  03 Coffee og til høyre er fargen 05 Pearl Beige

 Makeup Mekka sin Mineral matte blush i fargen Yummy

 Makeup Mekka sin Hypnotic metallics single highlighter i fargen glitz
 


Her er de nye produktene. Under hvert bilde kan du trykke på det lyse lilla i produktlisten for å se hvor produkter er kjøpt, hva den inneholder og pris. Mye av disse produktene er nå på salg og jeg anbefaler disse produktene, men husk at ikke alle hudprodukter passer til alle hudtyper.
Dette innlegget er på ingen måte sponset!

 

#helse #sminke #makeup #produkter #øyne #skygge #eyeshadows #blush #highlighter
#swatches #loreal #maxfactor #makeupmekka #blogg #hverdag #new #newin

07.05.2017

New lashes

Rundt to tiden i går var jeg hos veslevippen velvære på en ny time for en refill på mine vipper. Det var nesten en måned siden sist og jeg trengte virkelig å fylle på vippene da jeg har mistet ekstra mye de siste to ukene.

Jeg trodde aldri at jeg skulle føle meg så avhengig av vipper da jeg startet med dette på starten av året men det skal sies at med mye sykdom og dårlige dager, er det godt å bare kan kle på seg å gå ut døren uten å føle seg helt naken i ansiktet til tross for ingen hudsminke eller dårlige dager.

Vesla driver privat, men hun er profesjonell, hyggelig og virkelig en trygg person som vet hva hun gjør. Hun holder seg oppdatert med kurs og veileder gjerne når man spørr om ett tips eller to og er virkelig behagelig å ligge hos under behandling da hun er lett å prate med men ikke minst har en humoristisk sans i mye av det samme som meg.

Jeg merker jeg føler meg mye bedre etter timen til henne igår. Vippene er på plass så nå blir jeg ikke bare vippefin til 17.Mai men også til de timene og møtene jeg har neste uke!

 

Jeg legger med noen bilder etter gårsdagen refill!

 

Se så fine og lange vipper! Jeg er så fornøyd og det er jeg virkelig hver eneste gang jeg drar til vesla.

Jeg husker spesielt første gangen jeg skulle til henne. Jeg hadde og har igrunn enda vanskeligheter for å lukke øynene fremfor fremmede mennesker uten å ha kontroll over hva som skjer eller hvor vedkommende er men vesla er virkelig utrolig avslappende og betryggende dame!

// Bare for å gjøre dette klart. Dette er ikke en sponset behandling eller innlegg, men et innlegg jeg valgte å dele fordi det er så mange som lurte på hvordan resultatet ble og hvem som sto bak disse fantastiske vippene.\\

 

 

#helse #psykiskhelse #skjønnhet #vipper #extensions #lashes #refill #hverdag #blogg

18.04.2017

Min hudpleierutine

 Opp gjennom årene har jeg lært at en god hudpleie rutine er viktig. Jeg har prøvd mye forskjellige merker, alt fra billige, til dyrere merker, de som ikke er kjente og de som er godt kjent og anbefalt. Jeg har prøvd mye og har nå begynt å lært hva som funker for meg og huden jeg har nå. Jeg har vært veldig dårlig med hudpleie rutinene mine lenge nå da jeg noen dager ikke har vært i form til det, til andre dager der jeg bare har vært for lat til å ta skikkelig vare på huden min. Jeg trodde også i flere år at det holdt med å bruke noen våtservietter for å fjerne sminken, men det er absolutt IKKE tilfelle. 

Jeg har en veldig kombinert hud. Jeg bruker også en del medisiner på grunn av sykdom og bruker også reseptbelagte kremer mot acne da jeg slet veldig med kviser og røde arr etter de. Dette har heldigvist begynt å stoppet litt nå og arrene blir mindre og mindre synlige, noe som igjen gjør at jeg føler jeg slipper å bruke så mye produkt for å dekke de.

Huden min er veldig tørr på noen områder. Nesen min er tørr og flasser til tide på grunn av acnebehandlingen og fordi at den til tide ikke har nok fuktighet. Jeg blir ellers veldig oljete, spesielt i T-sonen og og under øynene. Jeg opplevde å måtte sette sminken opp til 10 ganger daglig før rutinen satt på plass og jeg var flink til å følge den. Det er veldig kjedelig å må sminke seg opp til tre ganger om dagen, og at sminken allikevel ser kakete og stygg ut på slutten av dagen, samtidig at du er så oljete at den smitter over på alt. 

Her er produktene jeg bruker :
 


Jeg bruker alltid en god cleansing wipes når jeg skal ta av sminken.
Jeg bruker forresten ofte den for følsom og sensitiv hud men jeg plukket opp feil type når jeg var innom butikken sist gang. Disse funker like bra, det er bare at min hud blir litt rød etter jeg har tatt bort sminken med disse. 

 


Jeg bruker deretter garnier sin skinActive micellar cleansing water og noen pads for å fjerne resten av sminken som sminkeserviettene ikke tok.
Jeg gjør dette helt til padsen er ren og tar tilslutt en tørr en for å tørke forsiktig over ansiktet og spesielt under øynene. Er huden min veldig oljete på morgenen eller en dag jeg ikke bruker sminke så gjør jeg også det samme på morgenen og ut dagen. 

 

Jeg tar en liten klump av dette produktet kaldt angels on bare skin fra lush, tar litt vann på og blander det sammen i hånden før jeg plasserer det i ansiktet og masserer det inn. Jeg bruker dette hver kveld når jeg har brukt sminke og minst 3-4 ganger i uken. Skyll av med vann og tørk ansiktet forsiktig.

 Korres Wild Rose Exfoliating Cleanser og denne elektriske børsten fra emerio bruker jeg 2-3 dager i uken,
spesielt under utbrudd og perioder der jeg merker at huden min ikke er den beste. 

Peel off mask fra JorgObe bruker jeg på morgenen og de dagene jeg ikke skal sminke meg. Det varierer litt på når jeg bruker den, men det er gjerne når jeg ser at huden har tette porer og etter innleggelser. 1 gang i uken til annenhver uke. Dette bruker jeg morgen og kveld etter rens. Korres wild rose sin fuktighetskrem og aqua derma sin age defense eye gel for over og under øynene da jeg er ganske følsom der. Jeg bruker alltid fuktighetskrem etter acne kremene, men siden de er på resept så føler jeg at det blir feil å reklamere for noe som legen har skrevet ut. Sliter du med acne så anbefaler jeg at du drar til din lege for hjelp. Det som funker bra for meg trenger ikke å funke for deg og omvendt. 

Dette er hudpleieproduktene jeg bruker. Det er selvfølgelig ikke alt på samme dag, takk gud for det for det hadde tatt lang tid.  Dette bruker jeg under en uke, men det blir noen avvik om det for eksempel blir så store smerter at jeg havner på sykehus eller lignende,  for dette er ikke akkurat det jeg prioriterer å ha med meg. 

 

Hvilke hudpleie produkter bruker du og anbefaler ? ❤️

 

#helse #psykiskhelse #produkter #korres #garnier #nivea #hud #hudpleie #acne #fuktighetskrem #skrubb #skincare #blogg #hverdag 

30.03.2017

sweet cherry

Det er en del spørsmål om hvilke hudpleierutiner jeg har. Hva jeg bruker, hva jeg liker osv siden jeg også har strevd en del med acne, røde og synlige arr i ansiktet og sykdom som krever en del behandlinger. Jeg tenkte å lage et skikkelig innlegg om dette. Der jeg viser hva jeg gjør, hva jeg bruker, hvor ofte jeg gjør hver av disse delene og kanskje noen før og etterbilder. 

I dag tenkte jeg å heller dele om den nye masken jeg bruker en gang i uken. Jeg prøver iallefall å være nøye på dette, men dager med store smerter, innleggelser på sykehus og lignende så er ikke akkurat hudpleien det første jeg pakker i baggen når ambulansen skal hjelpe meg. 

 

Denne ansiktsmasken kjøpte jeg på apoteket. Det er en skrubb som pleier og renser ansiktet utrolig godt. De hjelper meg med å skrubbe vekk den døde og ødelagte huden samtidig som at huden min blir silkemyk etter denne. Den lukter kirsebær men jeg føler ikke lukten er for ekstrem. 

Jeg vasker alltid ansiktet mitt før jeg renser, og jeg renser gjerne etter jeg har vært i dusjen, tatt noen pads over ansiktet for å forsikre meg at huden ikke er superoljete eller har noen sminkerester fra kvelden før. Jeg har litt vann på hendene før jeg påfører denne. Jeg lar den sitte i 10-15 minutter og da er den nesten stivnet på ansiktet og veldig enkel å få av med en varm og våt klut. Jeg har veldig følsom hud og blir litt rød etter denne skrubben.
Jeg bruker å rense ansiktet i en del vann for å få bort alt av skrubben før jeg klapptørker og har på en god fuktighetskrem. 

Slik blir da huden min etter skrubben er vasket godt ut. Jeg blir litt rød på arrene og urenhetene mine men dette er bare for en kort stund. 

 

Nå skal jeg gå litt rundt i morgenkåpen før jeg lager en god frokost og prøve å gjøre noe med denne dagen. Ha en fin dag videre!
 

 

#helse #psykiskhelse #skjønnhet #rens #ansiktskrubb #behandling #acne #personlig #urenheter #rutine #hudpleie #blogg #hverdag #sykdom

17.02.2017

Resultatet av behandlingen

Klokken er fem og jeg ligger med magesmerter. Smertene er skikkelige sterke og hodepinen hjelper heller ikke med svimmelhet og besvimelser.

 

Jeg er trøtt, så sykt trøtt men jeg får virkelig ikke til å sove uten å våkne av mye smerter , rastløshet eller heteslag. Jeg har løpt på fra sengen til toalettet hele dagen på grunn av kvalmen som virkelig ikke ønsker å gå bort.

 

I dag har jeg som sagt fått lagt vippe extensions av flinke Veslevippen . Hun er på facebook og du kan komme i kontakt med henne HER .

Det skal sies at jeg lå der med magesmerter men jeg fikk bevege meg når jeg måtte, ta litt pauser og jeg klarte faktisk å lukke øynene over lengre tid!

Slik ble resultatet. Jeg er super fornøyd over arbeidet og ikke minst prisen. Jeg skal garantert tilbake!

 

#helse #psykiskhelse #vipper #skjønnhet #eyelash #vippeextension #extensions #blogg #hverdag #sykdom

17.02.2017

Jeg skal ikke presse meg mer en nødvendig.

God ettermiddag! Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en tur ute. Jeg har nemlig vært til ei veldig hyggelig dame å lagt vippeextension. Det var tid for litt forandring og litt egentid opp i alt sykdom og sykehus og det var godt å se resultatet etter en stund på benken.

 

Etter sykdom og sykehusbesøk merker jeg at det virkelig var godt å gjøre noe med utseendet og hvordan man føler seg. Man vil til slutt føle seg trøtt, sliten og mindre attraktiv og dette føler jeg er viktig å gjøre noe med.

 

Etter frisør timen i går og vippe timen i dag merket jeg godt at jeg følte meg bedre, mer opplagt og finere. Det er godt å kunne føle seg litt frisk selv under sykdom og ekstra tøffe perioder.

 

Jeg sitter nå på sofaen med en god og slapp katt kosende i fanget selv om hun også gjorde det i hele natt. Mammakos er visst det beste missi vet om.

Jeg venter også på at fastlegen min skal ta telefonen da sykehuset mente jeg skulle kontakte de samtidig som jeg skal prøve meg en tur på jobb for å levere noen papirer. Vi får se hva vi egentlig klarer å gjøre, for en ting har jeg lært og det er at jeg ikke skal presse meg mer en nødvendig.

 

Slik ble vippene. Super fornøyd.

Jeg legger ut før og etter bildet senere.

 

#helse #psykiskhelse #smerter #søvn #skjønnhet #vipper #eyelash #eyelashextension #frisør #sykdom #sykehusbesøk

16.02.2017

Slik ble resultatet.

Klokken er halv ni og jeg har egentlig ikke gjort stort i dag. Jeg startet dagen klokken tolv til frisør og var færdig der i tre tiden. Da hadde vi farget hår, formet og farget bryn og vipper. Jeg tok meg deretter en tur ut for å se litt rundt før jeg var hjemme i femtiden og tok en 40 minutters powernap.

Nå har jeg akkurat ryddet i badeskuffene og sortert ut gamle og dårlige produkter, samt ting jeg ikke bruker lengre sånn at jeg får mer plass i skapene.

Nå som jeg har kastet ut produkter fra dusj og skap, ryddet og kastet masse rart sitter jeg under et koseteppe og skal spise litt rester fra gårsdagens pizza!

 

Akkurat startet med fargingen.

Før og etterbilde! Skal sies at frisøren var kjempe flink!

En liten usminket selfie.

Jeg ble kjempe fornøyd! Håret føles friskere nå enn før jeg dro til timen og fargen er så mye finere! Jeg anbefaler sjakk matt ved prinsens gate på det aller beste!

 

Nå skal jeg spise noe middag før det blir tidlig kveld og på en ny time imorgen!

#helse #blogg #hverdag #shopping #frisør #hår #hair #produkter #rydde #middag #dinner #pizza

16.02.2017

Jeg trengte en forandring

Klokken er et og jeg sitter nå til frisøren i Trondheim. I natt sovnet jeg først klokken halv seks og var oppe allerede halv 11 . Ikke mye søvn å skryte av med tanke på at jeg våknet mange ganger mellom dette men den lille tiden var virkelig godt.

 

Jeg sitter nå til frisøren for å farge håret. Jeg trenger en forandring. Jeg er sliten og lei av å være syk og ikke minst av at jeg ser syk og sliten ut hele tiden og jeg ville virkelig gjøre noe med det. Jeg tror det var på tide mer en liten forandring i en slik tid.

 

I går kveld var jeg også en rask tur ute på senteret for å kjøpe noe nytt på klesfronten også bare fordi jeg savner å føle meg litt vell.

 

Det vill ikke fjerne smertene, men det vil være med å få meg til å føle meg litt friskere og det er virkelig godt å skjemme seg litt bort!

 

 

#helse #psykiskhelse #søvn #frisør #forandring #hair #hairdresser #klipp #hårfarge #blogg #hverdag #smerter

24.12.2016

Mine sminkeprodukter - Øyne

// INNEHOLDER ANNONSELENKER //

Jeg har fått en del spørsmål om hvilke type sminkeprodukter jeg bruker, hvor mye, hva slags sminke jeg liker og hele den pakken i en god stund nå.
Både de siste årene av klassekamerater,venner, som spørsmål i kommentarfeltet og en av de spørsmålene som kom på epost så jeg tenkte å lage et innlegg der jeg skriver hvilke produkter, linket til hvor jeg har kjøpt de og om hvor fornøyd jeg er med de forskjellige produktene. 

Jeg tenkte at vi kunne starte med Øynene, da det er disse jeg alltid sminker først. Jeg lager derfor heller flere utdypende innlegg med swatches, meninger og bilder. 

Her er øyeproduktene jeg bruker mest. Jeg bruker selvfølgelig ikke alle disse på en gang, men det er dette som ligger klart for øynene i sminkepungen. 

W7 - The naughty nine i fargen Mid summer nights - Dette er en palett med ni forskjellige farger. Disse fargene er både matte og fem av fargene har en shimmer i seg. Fargene føles veldig pigmenterte når jeg bruker primer og sitter hele dagen.Fargene passer godt til høst og vinteren. Produktet kjøpte jeg hos blivakker, men de har ikke lenger disse fargene. Kan kjøpes HER.

Bilde av swatches er her. Oppe fra venstre i rekkefølge.  

MAC - Dette er palettet er slik at du må kjøpe med egne farger for å sette inn. Paletter kjøpte jeg HER. Fargene fra øverst til venstre er brule , wegde, expensive pink og star violet. De to øverste er matte farger som jeg bruker som base og i globalen for å blende ut. De to nederste fargene er med shimmer og er kjempe fine til å blande inn med andre farger. Fargene kjøper jeg HER

Swatches av fargene kommer her. Tatt fra oppe til venstre i rekkefølge. Du ser også at ''basen'' syns litt dårlig og det er fordi den er så lys og fin til fargen i ansiktet mitt.  

The balm - Put in on a lid. Øyeskyggeprimer. Jeg bruker alltid den før øyeskyggen og har brukt denne siden August 2015 og tuben er enda ikke tom til tross for bruk nesten hver eneste dag. Den er enkel å påføre over lokket, den sitter godt og den deler seg ikke opp og ser kakete med øyeskyggen på etter noen timer. Produktet kjøpte jeg Her.  

Loreal Paris - Face illuminating powder i wild gold. Jeg bruker denne i øyekroken, samt på lokket ved andre øyeskygger med litt glitter eller bare for å gjøre en matt øyekygge litt mer spennende. Jeg kjøpte dette produktet på H&M og finner det ikke på noen nettsted akkurat nå!

MAC - Pro longwear paint pot i fargen soft ochre. Dette produktet er et Høypigmentert øyenskygge med en kremet konsistens som godt kan brukes til primer, enkel øyeskygge eller for å blandes med andre skygger. Dette produktet holder hele dagen og her har du mye produkt for pengene. Kan kjøpes HER. 

Swatches for Loreal Paris og Mac er her. Loreal er fra venstre og pro longwear paint pot er til høyre.  

Loreal Paris - Super liner perfect slim i fargen intens black. Denne lineren er enkel å bruke, passerer seg godt og man slipper å dra over tre og fire ganger for å få fargen helt svart med en gang. Enkel og presis og den varer i evigheter. Denne lineren kan du kjøpe HER.  

Makeup Mekka - Water resistant eyeliner pencil  i fargen deep black. Denne sitter godt, holder dagen og jeg slipper å trykke inn øyet mitt for at det skal syns. Jeg har brukt produktet siden februar og jeg liker det kjempe godt. Kan kjøpes HER.  

Swatches av både super line perfect slim og eyeliner pencil her.  

Dette er sminkeproduktene jeg bruker mest til øynene mine. Det er forskjellige merker men underveis vil du merke at jeg bruker en del The balm og MAC selv om sistenevnte har begynt å glippe unna. 
Håper dere liker blogginnlegget!

 

#hverdag #sminke #makeup #thebalm #Mac #loreal #swatches

 

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits