01.11.2017

It’s time for a change

 • Skrevet 01.11.2017 klokka 00:16
 • Kategori: Hverdag

Her for et par uker tilbake kjente jeg nok engang at jeg hadde fått nok og trengte en forandring. Jeg bestemte meg for å klippe håret litt kortere å gjøre en fargeforandring og håpte på at dette ville gi meg den forandringen jeg håpte og trengte.

Det var utrolig uvant å gå ut av salongen med både annen farge, kortere hår og tykkelsen på håret men igjen utrolig godt! Her er et før og etterbilde av den lille forandringen! :)

Hva synes dere om forandringen? Synes selv det var godt med litt kortere hår igjen til tross for at jeg igrunn skulle spare å få det langt!:)

#helse #psykiskhelse #forandring #foto #iphone #canon #hverdag #tirsdag #onsdag #helg #hår #hair

28.10.2017

De siste innkjøpene

 • Skrevet 28.10.2017 klokka 23:40
 • Kategori: Innkjøp

Jeg tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene jeg har hatt den måneden, med tanke på at jeg sitter hjemme og under pleddet med litt serie og slapper av etter litt takeaway og god drikke. Det er ikke mye men nok siden jeg prøver å spare iallefall litt penger til uforutsette utgifter og kos men det er ikke alltid like enkelt som student. Jeg har i den siste tiden vært litt mer forsiktig på pengebruken og heller brukt penger på litt mer sosiale ting som aktiviteter og middager og lunsjer ute med venner og bekjente på dagene jeg har senvakt eller fri. Jeg synes det er litt kjekkere å bruke pengene på dette enn absolutt alt annet jeg ønsker meg .

Her er noen av innkjøpene mine : 
 

Revlon coconut hair treatment HER

Jeg er faktisk på den andre flasken på nettopp denne mest fordi jeg klarte å søle ut mye av den andre men også fordi at den er sååå sykt god. Den hjelper på at håret ikke ser dødt og tørt ut samtidig som at håret får en fin glans, kjennes mykt ut og fordi at den luktet så godt! Anbefaler denne.

 

Beter sin store rundbørste og nye og tynnere hårstrikk var et must etter jeg klipte av mye av håret mitt her om dagen. Det ble kortere og tynnere og jeg følte ikke lengre behovet for store og tykke hårstrikk, samtidig som jeg ønsket en ny børst til når jeg skal føne og style håret mitt. 

 

Badevekt og målebånd fra clas ohlson. Du finner de HER og HER.

Disse to er optimale for vektnedgang reisen jeg har nå!
Man ser det ikke alltid selv og da er vekten og målene på de bestemte stedene på kroppen min en grei måte å holde følge på hva som skjer!

 Max Factor sin creme puff press powder. Du får kjøpt dette pudderet blant annet HER.

​Jeg husker jeg hadde dette pudderet for flere år siden og bare måtte prøve det på nytt for å se hvordan dette pudderet setter sminken og holder seg utover dagen og jeg må virkelig si jeg ble positivt overasket etter jeg prøvde den på nytt. 
 

The balm sitt bahama mama pudder. Kan fåes kjøpt blant annet HER

Dette er et pudder du garantert har prøvd eller hørt om. Det er en gjenganger i min sminkepung og pudderet holder i evigheter samtidig som det er matt og i en så fin farge at det kan brukes for contour.  Dette er blant annet det eneste pudderet som matcher min hudtone de dagene jeg ikke bruker noe selvbruning. 

 

Dette er iallefall mine siste innkjøp, jeg venter på noen få pakker i posten og kan publisere et nytt innlegg når alle de har kommet.
Hva er dine siste favoritt innkjøp? :)

 

#helse #psykiskhelse #shopping #shipping #makeup #sminke #hår #hair #revlon #bahamamama #thebalm #blogg 
#hverdag #helg #lørdag #Søndag #innkjøp #foto #canon 

25.10.2017

Legen satte meg på antidepressive

 • Skrevet 25.10.2017 klokka 23:12
 • Kategori: Hverdag

Denne overskriften vil kanskje komme som et sjokk for mange, spesielt for de som ikke kjenner meg så godt. Jeg husker jeg ba 3 bekjente beskrive meg og de brukte ord som '' alltid så glad '', '' sprudlende '', '' alltid i godt humør '' og ''lykkelig'' men sannheten kan veldig ofte være noe helt annet. Det er ganger jeg er den mest lykkeligste jenta i verden, men det er også dager jeg er langt nede og ikke helt klarer å fokusere på det gode jeg har, men slike dager har vi alle. Jeg husker jeg ble sint på meg selv den første gangen jeg følte meg udugelig over lengre tid. Hva hadde jeg å klage på i forhold til andre? Jeg mente selv jeg bare burde skjerpe meg og være glad, men så lett var det altså ikke denne gangen heller.

Jeg som alle andre har ting jeg går igjennom, noe veldig bra og noe litt mer dårlig og noen ganger trenger jeg bare å late som alt er bra samtidig som det er ganger jeg trenger å få alt ut og bare gråte. Noen ganger trenger jeg bare å være sårbar, fordi det er det jeg er og det er lov. Det er lov å være sårbar og jeg skal slippe å skjule sårbarheten for meg selv mer.  

Som fleste av dere lesere på bloggen vet, så sliter jeg noe veldig med søvnen. Jeg kan ha dager jeg kunne ha sovet i et døgn om jeg kunne, men dager der jeg ikke engang får en time med søvn, eller en hel natt full av mareritt. Marerittene gjør meg sårbar og sårbarheten gjør at jeg ikke får til å fokusere i en hverdag med press fra alle kanter. Jeg lærte at det er vanskelig å være en søster, en venn, en datter og en kjæreste med press rundt meg og en sårbarhet. Det blir som en ond sirkel.

Min psykolog anbefalte derfor en medisin som hjelper i forhold til søvn og mareritt for mennesker med PTSD. Jeg fikk denne medisinen for 3.5 uke siden som jeg skulle prøve ut i forhold til søvn og marerittene mine. Denne medisinen brukes også mot depresjon men flere forskninger har visst at den har god effekt mot traumer og problemstillingene som mareritt og dårlig søvn. Til tross for at jeg ikke liker løsninger som tabletter valgte jeg å starte på denne medisinen, men når jeg leste etiketten på pakken der det sto '' brukes mot depresjon ''  kjente jeg en liten klump i magen og en følelse av skam til tross for at mitt bruksområdet er noe helt annet. 

Jeg vet ikke engang helt hvorfor den følelsen kom frem, men en del av meg var flau over at jeg ikke fikk til noe så enkelt som å sove uten medisiner, det er vel bare å lukke øynene ? Dessverre er det ikke så lett for alle og dette er vel en av de største grunnene til at jeg ikke klarer å fokusere på det å oppdatere bloggen daglig når jeg jobber 100%, trener flere ganger i uken og skal klare å være sosial, det ble rett og slett for mye, til og med for meg.

 

#helse #psykiskhelse #sykdom #ptsd #angst #depresjon #medisiner #foto #canon
#høst #hverdag #helg #onsdag #torsdag #behandling 

22.10.2017

De ga meg en maske over munnen og ba meg om å puste inn og slappe av.

 • Skrevet 22.10.2017 klokka 14:20
 • Kategori: Hverdag

Det er sykt, tiden har gått så fort men samtidig så utrolig sakte. Det siste året har bydd på så mye, men igjen gitt meg så lite i flere perioder.

Det er et helt år siden jeg trodde livet mitt skulle forandre seg på alle mulige måter. Et helt år siden jeg ble hentet på rommet jeg lå å ventet med alle de forskjellige tankene jeg hadde i hodet mitt om hvordan operasjonen skulle bli, hva som skulle skje fremover og hvordan livet mitt skulle bli.

Jeg ble trillet ned til operasjonssalen og fikk masken over munnen min med beskjeden om å puste inn og slappe av, men lite visste de hvor hardt jeg kjempet mot tårene og hvor redd jeg var når jeg lå der å pustet inn luften fra masken jeg nå hadde tett inntil munnen og nesen min.

Jeg blir trøtt, og før jeg vet ordet av det våkner jeg på overvåkningen med beskjeden om hva de fant. 8 måneder senere skjer samme prosessen på et sykehus på andre siden av landet, men denne gangen vet jeg hva som venter meg og hvorfor ting blir gjort.

Det er fire måneder siden den siste operasjonen men forskjellen på den første og den siste er at den siste operasjonen ga meg livet mitt tilbake og muligheten til å leve er vanlig liv uten daglige smerter og jeg er evig takknemlig for kirurgen som tok smertene mine på alvor.

#helse #psykiskhelse #sykdom #operasjon #behandling #sykehus #endometriose #endo #helg #hverdag #søndag #mandag #narkose #høst

18.10.2017

#metoo

Jeg vet ikke om jeg bør poste dette under alle disse følelsene som går gjennom hodet mitt, men igjen så kom jeg på at mitt hode aldri vil bli tom for tanker og følelser igjen.

Jeg føler jeg må stå opp og frem for alle kvinner og menn som har blitt et offer for seksuelt trakassering og voldtekt og for den lille jenten dypt inne i min kropp som enda prøver å forstå hva som skjedde og hvorfor alt endte som det gjorde .

De har påminnet meg at så lenge jeg lever så vill jeg alltid være redd for min egen sikkerhet. De har fortalt meg at jeg ikke er i kontroll over min egen kropp og at jeg skal være stille, at jeg og mine følelser ikke er verdt noe.

La oss snakke om den kvelden jeg fikk en drink og endte opp så trøtt at jeg såvidt klarte å komme meg hjem, med en som skulle følge meg og som jeg bare trodde godt om men som skulle lære meg å være stille.

La oss snakke om den gangen jeg var så forelsket i han jeg trodde var mannen i mine drømmer men som endte opp å være et mareritt som jeg følte aldri tok slutt, men heldigvis så stoppet det.

Marerittene følger meg hver eneste natt men mennene som gjorde dette mot meg lever livene sine som det aldri skulle ha skjedd. #metoo

15.10.2017

Et sunt mellommåltid

I de siste to ukene har jeg gått på en strengere kostholdsplan tilpasset med tre styrkeøkter i uken der to av disse øktene har kondisjon til oppvarming. Jeg har bestemte måltider jeg kan spise, men igjen mye å velge mellom! Jeg spiser nå seks måltider om dagen, der to av de er mellommåltider. Jeg har derfor klart å funnet noen av mine favoritter nå, og jeg planlegger fem dager om gangen der jeg allerede har bestemt hva jeg skal ha til de fire solide måltidene samtidig som jeg tar mellommåltidene litt mer på sparket etter hvor sulten jeg er eller hva som frister når jeg skal ha de. 

Mellom frokosten og lunsjen i dag hadde jeg en skål med oppskåret jordbær til mellommåltid. 300 gram bær er faktisk noe av det jeg kan ha som mellommåltid, noe som hjelper veldig godt når jeg kjenner søtsuget eller suget på litt mer god mat i hverdagen. Det demper det fort samtidig som jeg får noe godt å spise på og som ikke tar mange av kaloriene jeg skal ha i løpet av en dag. Perfekt til helgekos. 
 

 

Hva er dine favoritt mellommåltider? 

 

#helse #psykiskhelse #måltid #mat #food #frukt #bær #kosthold #pt #trening 
#høst #vinter #helg #hverdag #søndag #mandag #foto #iphone

13.10.2017

La meg være lykkelig

 • Skrevet 13.10.2017 klokka 16:33
 • Kategori: Hverdag

Det er alltid enkelte mennesker som ikke klarer å se at andre mennesker, spesielt de menneskene de ikke liker gjør det bra eller er lykkelig, det virker nesten som at det er ulovlig i deres øyner å gjøre det bra på skolen, på jobb, med hobbyer eller generelt bra i livet. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg og mange jeg vet om må gi slipp på venner og bekjente som alltid skal gi deg en realitetssjekk når ting endelig går din retning. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt irettesatt av venner og bekjente og bare godtatt det fordi jeg trodde det var bra for meg å høre på alle meningene alle rundt deg skal ha. 

Det er selvfølgelig en forskjell på at foreldrene dine mener at du må huske å tenke over valgene dine nøye før du tar de og den venninnen som du aldri hører noe spesielt ifra, før hun skal rettlede deg med alt du gjør i livet. Jeg mener ikke at man skal la være å bry seg om hva andre mener er bra for deg og meningen de har om hva du gjør, men at det finnes grenser på hva du skal godta om du ønsker å fortette veien mot å være lykkelig. 

¨ La meg være lykkelig, la meg få leve mitt liv. ¨ var den setningen jeg sa til en venn, en bekjent, en fremmed i kommentarfeltet og til en lege på sykehuset når disse menneskene skulle påminne meg om at operasjonen som gjorde meg smertefri bare var midlertidig og at smertene garantert ville komme tilbake raskt. Jeg trengte ikke å høre hva alle andre mente og trodde, fordi jeg visste innerst inne etter hva min egen kirurg og behandler mot sykdommen har sagt om denne operasjonen. Jeg visste at det er en sjanse at smertene kommer tilbake, men nå velger jeg å leve mitt liv uten smerter til det skjer. Nå velger jeg å være lykkelig. 

 

 

#helse #psykiskhelse #foto #canon #følelser #lykkelig #høst #vinter #hverdag #helg 
#fredag #lørdag #blogg #sykdom #behandling #sykehus #mobbere

10.10.2017

Jeg klarer det ikke alene

 • Skrevet 10.10.2017 klokka 23:29
 • Kategori: Hverdag

I den siste tiden har jeg innsett at jeg må gjøre noe, rettere sagt endre noe. Dette går ikke lengre, jeg klarer ikke å holde på slik som dette. Bort med unnskyldninger, bort med dårlige valg og lette løsninger. Jeg er lei av å ikke føle meg bra nok, av å ikke kunne se meg i speilet å være fornøyd med det jeg ser. Helt tilfeldig gikk jeg på vekten vi har på jobben, jeg var så nysgjerrig på hva tallet visste men igjen så usikker på om jeg ville vite realiteten. Jeg måtte bare få vite hvor tallet hadde landet på etter flere uker på sykehus, medisiner, undersøkelser og operasjoner. 

Jeg fikk sjokk, jeg ble kvalm og jeg kjente et stikk i magen. Jeg dytter vekten tilbake der den lå og går raskt på toalettet der jeg setter meg raskt ned for å bestille en kostholdsplan og treningsprogram for de neste 21 ukene. Jeg kan ikke unnskylde det lengre, jeg kan ikke late som jeg er fornøyd i min egen kropp når jeg blir kvalm av det jeg ser når jeg står fremfor speilet. Jeg må gjøre noe med problemet, jeg må gjøre noe med kroppen min, rettere sagt vekten min. 

Jeg vil ikke tenke '' feite faen'' når jeg ser i speilet, til tross for at jeg har hørt det så mange ganger at jeg tror og mener det selv. Jeg vil trene å få tilbake den kroppen jeg vil ha og jeg vil vise alle menneskene rundt meg at jeg får til om jeg vil og mest av alt vil jeg kunne bli fornøyd i min egen kropp. Jeg er motivert for dette, så motivert for å få dette til, for å gå ned i vekt å ikke kjenne en klump i magen min hver eneste gang jeg ser i speilet. Jeg vil ikke fortelle meg selv hvor stygg og feit jeg er lengre, men heller at jeg ser bra og ut er fornøyd med meg selv. 

Jeg er en uke inn i programmet med ganske strenge regler på hva jeg kan spise og hva jeg skal trene. Det er tøft men det er så godt å kjenne kroppen jobbe på treningene, å vite at maten jeg putter i munnen er sunn og ikke minst når jeg kan kjenne hvor stiv og støl jeg er de neste dagene etter økten. Det er så motiverende å se men ikke minst kjenne hva det gjør med kroppen min og jeg gleder meg til å dele reisen min, like mye som oppturer og nedturer med dere her på bloggen. Det blir en lang reise og den blir ikke lett men jeg gleder meg til jeg kan si at jeg fikk det til!
 

 

#helse #psykiskhelse #fedme #overvekt #bmi #vekt #vektnedgang #trening #hverdag #helg #tirsdag 
#onsdag #foto #Kosthold #trening #canon #høst #vinter 

08.10.2017

1 år siden

Det er nå rett over ett år siden jeg tok dette bildet. Ett år siden jeg følte jeg måtte dokumentere å bevise til alle sammen at mobbingen faktisk eksisterte, at den faktisk foregikk. Det er ett år siden jeg satt hjemme i min leilighet å gråt i flere timer av sinne, frustrasjon og redsel. Redsel over hvordan jeg kunne bo trygt i min egen leilighet å sove trygt i min egen seng om natten men også sinne og frustrasjon fordi jeg følte ingen trodde på meg. 

Når jeg tok bildet lovde jeg meg selv å aldri vise de til noen. Det var min lille hemmelighet å mitt lille bevis over hva som faktisk skjedde og hva nesten ingen visste om men når hele media raste over mobbesakene mine følte jeg at jeg måtte stå frem, vise mobberene mine et ansikt men også et ansikt for de som blir utsatt for det samme som meg. 

Den tredje oktober 2016 gikk jeg ut av min egen leilighet for å finne et tau hengende utenfor. Et tau som hang der og med mennesker bak som håpte at jeg skulle ta livet litt, at jeg bare kunne drepe meg selv. I et øyeblikk lurte jeg også på om det hadde vært bedre om jeg brukte det, slik at jeg bare kunne bli ferdig med alt. 

Det siste året har vært tøffere en noensinne, å kjempe mot mobbingen, å kjempe mot sykdom og flere overgrep! Jeg trodde aldri jeg skulle bli en av de som hadde så tydelige symptomer på post traumatisk stresslidelse at jeg egentlig slapp å ta noen tester men her sitter jeg et år senere med diagnosen og så mye mareritt at jeg er redd for å sove! I skrivende stund har jeg faktisk tatt medisinene mot endometriosen men også min nye medisin som skal hjelpe meg med å sove, mot å slippe å ha så mange forferdelige mareritt. 

Det er et år siden noen ønsket meg død, men et år senere sitter jeg også i min egen seng å takler konsekvensene over hva flere mennesker gjorde mot meg, og jeg synes det er så forferdelig urettferdig!

// Jeg håper derfor at dere forstår grunnlaget til avstanden fra bloggen den siste tiden //

 

#helse #psykiskhelse #Mobbing #livet #døden #selvmord #psyken #hemmelighet
#helg #søndag #mandag #hverdag #behandling #medisiner #mareritt #ptsd

05.10.2017

Uken som gikk #4

 • Skrevet 05.10.2017 klokka 23:49
 • Kategori: Personlig

// Dette innlegget blir for de siste to ukene //

Ukenes høydepunkt : Av de to siste ukene må høydepunktet være når jeg og Kåre dro til Meldal forrige helg for å besøke svigermor og hans familie. Det var så godt å komme seg bort fra hverdagen og komme litt mer på landet og bare slappe av og kose seg! Håper vi snart skal tilbake! 

Ukenes nedtur : Nedturen de siste to ukene er jeg faktisk litt usikker på. Ting har igrunn vært veldig bra men det er vel to ting som jeg har merket som har påvirket meg mer enn vanlig å dette må nok være at det var en lengre ventetid til hudlegen enn først antatt og det faktiske tallet på vekten etter sykdom og behandling. Jeg ble rett og slett kvalm og kjente et behov for å gjøre noe, raskt!

Ukenes irritasjonsmoment :  Det er en ekstra hendelse som stikker seg litt mer ut enn andre for min del å det måtte være om den damen som slengte seg ut en motbydelig kommentar som gjorde meg kvalm . Uten å gå mer inn på denne saken å bringe frem masse følelser så kan du lese det HER. 

 


 

Ukens serie / film : For ikke så lenge siden var jeg og Kåre på kino og så på kingsman 2! Den var faktisk overraskende bra til tross for at jeg kastet popcornet rundt meg når jeg skvatt! Anbefaler den filmen!

Ukens tanke : Tanken denne uken har faktisk vært veldig på trening, aktivitet og kosthold. Etter jeg så vekten min ble jeg rett og slett kvalm og kjente et stikk i magen. Det er ikke en sunn og frisk kropp og med tanke på sykdommer, medisiner, behandlinger og operasjoner som jeg er og skal videre igjennom så synes jeg personlig at det er viktig å ta noen tiltak for å få en sunnere kropp. 
 

 

Ukens fokus : Trening og motivasjon har vært fokuet denne uken. Jeg prøver å motivere meg selv til å holde dette gående! Gleder meg til å se resultater!

Akkurat nå : Akkurat nå sitter jeg i sofaen å slapper av. Jeg har akkurat spist noe mat og et lite mellommåltid før kvelden kommer. Jeg skal straks lage klar frokosten, lunsjen og mellommåltidet for i morgen før jeg hopper i dusjen. 

Planer for neste uke : Neste uke har jeg faktisk ferie og har derfor fri hele uken. Jeg skal derfor sove litt lengre på morgenen, slappe av og bare nyte fridagene jeg har mellom treningsprogrammer og matplaner. Jeg tror det blir spennende å kan fokusere på dette under en friuke!

 

#helse #psykiskhelse #trening #training #fresh #freshfitness #selfie #iphone #canon 
#hverdag #torsdag #fredag #helg #jobb #fri #følelser #opptur #nedtur 

03.10.2017

ovnsbakt laks

I den siste tiden har jeg blitt mer bestemt på å lage litt mer varierte og kreative middager. Jeg er lei av å ha dårlig matlyst og føle at middagen nesten er en kamp å finne ut av, for så å lage en middagsplan for en uke og ikke ønske noe av måltidene når jeg skal lage de. På slutten av forrige uke fikk jeg så lyst på noe laks, og tanken på akkurat dette måltidet fulgte meg til middagen i går ble lagt. Det ble servert ovnsbakt laks med grønnsaker, noe som rett og slett var himmelsk! Dette er mitt middagstips. 

Her er hva jeg brukte: 
 

Smør litt olje i en ildfast form, gjerne rundt kantene. Smør litt olje over og rundt laksen før du krydrer den etter eget ønske, jeg brukte bare salt og pepper.
Kutt opp en halv sitron i små biter og plasser de rundt laksen i formen. Strø grønnsakene mellom og rundt laksen og sett den i ovnen og følg anbefalt stekeanvisning. Kok noen poteter og lag sausen. 
 


Bilde av retten før den ble lagt inn i ovnen. 
 

Dette ble resultatet etter laksen var i ovnen med grønnsakene. Skal sies at det var to stykker som var så mett at de nesten sovnet på sofaen i går kveld. 
Middagen var rett og slett nydelig!

 

#helse #psykiskhelse #middag #dinner #laks #ovsbakt #foto #canon #ios #høst #grønnsaker #saus 
#hverdag #helg #tirsdag #onsdag 

 

01.10.2017

La oss håpe hun dør på vei til sykehuset så slipper hun å komme hit flere ganger.

 • Skrevet 01.10.2017 klokka 23:11
 • Kategori: Hverdag

En del av meg er helt sjokkert, samtidig som jeg nesten ikke forventer mer av mennesker i dagens samfunn. Jeg kjente en så stor frustrasjon at jeg vurderte å gå frem til denne kvinnen å konfrontere henne med det hun nylig sa. Jeg kjente sinne koke og jeg ble faktisk usikker på om jeg klarte å holde det jeg ønsket å si til meg selv. Jeg kjenner det bare jeg sitter å skriver starten på dette innlegget, jeg vil så sykt finne frem denne kvinnen å fortelle henne hvor lite menneskelig hun var som kunne komme frem med noen ord som dette. 

En liten hyggelig hendelse skjedde plutselig i min hverdag. Vi hadde kommet hjem fra Meldal etter vi hadde besøkt noen og jeg hadde allerede vært hjemme til meg for å skifte over til treningsklær før vi skulle til Kåre for å sette på noe klær til vask og dra på trening i mellomtiden. Jeg blir oppmerksom på en dame som sitter på hjørnet. Hun er våken, ser seg rundt men så veldig sliten å lei seg ut. En del av meg ville bort for å høre om hva jeg kunne hjelpe til med, men den andre delen av meg fikk meg til å tro at hun ikke ønsket hjelp da det så ut som hun avviste noen andre som gikk til henne så jeg og Kåre gikk inn for å sette på noe klær og skifte. 

På vei ut ser jeg denne damen ligge rett ut på delvis siden og ryggen. Noen mennesker dytter borti henne og jeg løper bort for å hjelpe. Jeg prøver å få kontakt, jeg kjenner etter pust og puls og jeg legger henne i stabilt sideleie. Jeg tok kontrollen da jeg ikke så noen som visste hva de skulle gjøre men igjen var det litt skummelt. Jeg tok over telefonen og fortalte AMK informasjonen jeg visste de trengte og fikk en ny bekreftelse på at ambulansen var på vei. 

Denne damen gikk ut og inn av bevissthet flere ganger, jeg hørte brekningslyder og plutselig hadde jeg en dame som hadde rykninger i hele kroppen og fråde rundt munnen. Mennesker sto plutselig rundt for å se på og andre skulle gjerne fortelle meg gjentatte ganger om alt og ingenting. Det tok ca ti minutter før vi hørte ambulansen og etter kvinnen ble tatt godt hånd om kom det et par forbi og kvinnen kom med den mest ufyselige kommentaren jeg noen gang har hørt. 

La oss håpe hun dør på vei til sykehuset så slipper hun å komme hit flere ganger. 

Hvem i hele tatt kan finne på å komme med en slik kommentar når du tydelig ser at både vi som var rundt og ambulansepersonell ikke fikk kontakt med damen? Hvordan kan du finne på å si noe som dette uansett hvem det gjelder ? Jeg kjenner sinnet bygger opp bare av å sitte her å fortelle om hva som har skjedd fordi jeg ikke skjønner hvordan et menneske kan finne på å håpe at et annet menneske dør. Kroppen min skjelver over frustrasjon over hva enkelte mennesker klarer å få ut av munnen sin, jeg ville bare få frem all den aggresjonen å sette dette forferdelige kvinnemennesket på plass. 

Jeg håper du som sa disse ordene er tøff nok til å møte med edru, så du får vite hva du sa og mente om en annet liv om ditt eget, tenk om det var du som lå der? 

 

#helse #psykiskhelse #helg #hverdag #søndag #Mandag #oktober #høst #foto #ambulanse 
#sykdom #selfie #følelser #sinne #trakassering #mobbing

 

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits