31.08.2017

Henvist videre

Det er natt til torsdag og jeg ligger nå i sengen med datamaskinen på fanget for å blogge litt før jeg skal begynne å legge meg. I dag har det egentlig skjedd mye kjekt og det er ekstra godt å vite at jeg har fri i morgen og at jeg kan slappe skikkelig av før jobbhelg og senvakt på fredagen. Tidlig i dag hadde jeg en legetime hos min fastlege, en time for litt av alt igrunn men mest av alt for oppfølging og tester som skal sendes til ullevål sykehus og som jeg ikke får svar på før 1-2 uker.

Under samtalene og spørsmålene følte jeg for å spørre om hvor lenge jeg skulle bruke en bestemt reseptbelagt gel mot acne da jeg har brukt den i over 8 måneder uten noe spesielt bedring. Jeg visste fastlegen bilder som ble tatt nylig av ansiktet mitt og hun fikk se på rygg og brystkassen før hun sa at jeg blir henvist videre til en hudlege for en kraftig acnebehandling.

Det er nemlig bare en hudlege som kunne gi meg en slik behandling før hun videre fortalte risikoen og hvordan ting vil bli og sjekkene jeg må ha under en slik sterk behandling. Jeg kjenner virkelig på det at jeg hater å gå uten et fullt ansikt med sminke, ikke fordi jeg ikke vil gå uten all den sminken men fordi jeg føler meg naken og stygg med alle arrene og alt som bærer med på aktiv acne, Jeg tror virkelig at en slik kraftig kur kan være løsningen da hun selv også mente jeg hadde gjort mye for å forebygge kviser men at det nå hadde blitt skikkelig acne. Det hjelper ikke med dyre renser og behandlinger om de ikke funker så jeg ser frem til å kan gå uten sminke å føle meg vell uten små byller og røde arr som klør dagen lang. 

Når jeg kom hjem ble det også lassagne til middag før jeg bestemte meg for å vaske leiligheten til helgen til tross for at jeg har jobbhelg. Jeg brukte derfor en del av ettermiddagen på å rydde i skuffer og skap, tørke støv, vaske klær, ta oppvask og hele runden på leiligheten og kjenner nå at det er ganske godt og koselig å ligge i sengen meg dimmet lys og bare slappe av. 

 

Har du prøvd noen behandlinger mot acne? Hva hjalp deg ? :)
 

#helse #psykiskhelse #acne #behandling #sykehus #henvisning #rens #hudpleie #rens 
#blogg #hverdag #helg #torsdag #onsdag #selfie #canon foto #høst

29.08.2017

Jeg er verdiløs

 • Skrevet 29.08.2017 klokka 02:13
 • Kategori: Behandling

Klokken er nesten to på natten og her ligger jeg i sengen, sammenkrøpet og hulkende på min egen pute full av tårer. Jeg har fått nok, jeg klarer bare ikke å skjule det mer. Jeg er redd, nesten hele tiden men mest av alt er jeg redd for å innrømme hvor svak jeg føler meg. Jeg burde egentlig ha sovet tungt nå men istedenfor ligger jeg i min egen seng og kjemper mot de modigste tårene som jeg har klart å gjemt vekk lenge men i dag kom de frem.

 

Jeg er så sliten for ingen forteller deg hvor mye en post traumatisk stresslidelse påvirker deg i hverdagen med aktive traumer du helst vil unngå å fortelle noen som helst. De hemmelighetene du holder for deg selv fordi du vet ingen vil forstå. Ingen forteller deg hvordan du konstant skal håndtere det å være redd, ensom og trist. Jeg er så sliten av marerittene som gjentatte ganger skal minne deg på hva som hendte de forskjellige dagene du helst vil glemme men som du aldri helt får ut av hodet ditt..

 

Statens arbeidsmiljøinstitutt sammenligner post traumatisk stresslidelse og noen av deres symptomer som krigsstraumer men allikevel føler jeg at jeg er for følsom og overdriver. Jeg burde jo bare bite sammen tennene å takle de spakene jeg får men på en eller annen måte klarer jeg ikke å holde tilbake tårene lengre, fordi jeg har innsett hva hvert eneste spark, slag og hvert ord jeg holder taust inne i meg gjør meg meg. Jeg føler meg verdiløs og jeg innså nå at jeg må jobbe hardere for å kjempe for det jeg har rett på og rettferdigheten. Det skulle ikke vært jeg som sitter her å føler dette når noen kan få en god natts søvn.

 

 

#helse #psykiskhelse #følelser #sykdom #ptsd #behandling #søvn #blogg #hverdag #mandag #tirsdsg #helg #foto #canon

27.08.2017

Uken som gikk

 • Skrevet 27.08.2017 klokka 23:48
 • Kategori: Personlig

Ukens høydepunkt 
Ukens høydepunkt må virkelig være det å kunne starte som lærling igjen og det å kunne komme meg tilbake til utdannelsen min og jobben. Jeg har vært sykemeldt alt for lenge fra lærlingtiden og kjente virkelig på savnet om å ha noe å dra til, å ha noe å stå opp for om morgenen. Jeg trives hittil ganske greit på den nye lærlingplassen og føler det vil være et år med mye lærdom fremover, noe som jeg ser veldig frem til. 

Ukens nedtur
Ukens nedtur må ha vært når jeg kjente at magen gikk fra å ha litt ubehag til mer mot svake smerter. Det er ikke smerter som i det at det påvirker meg super mye i hverdagen og at jeg må ty til smertestillede men jeg kjenner det litt ekstra godt under eggløsning og menstruasjon og at det derfor noen ganger er godt å bare sette seg ned for å slappe av og noen ganger kan en liten naproxen hjelpe til, noe som uansett er betydelig forskjell fra de flere smertestillende jeg tok daglig før operasjonen.

Ukens irritasjonsmoment 
Ingenting irriterer meg mer enn kø og sure mennesker i trafikken. Haha, kø på vei til jobb, kø på vei tilbake, kø i butikken og enda mer kø når man venter på maten som man bestiller. Altså, jeg tåler kø men skal sies jeg var dritt lei når jeg måtte vente over 45 minutter på middagen i dag. Kø er en ting, men når du først er i kø og må se på alle de sure menneskene i trafikken.. De som tuter som en tulling for ingen grunn til sinte folk på bussen som ikke engang klarer å si hei til sjåføren som ønsker de en fin dag, eller sjåføren som ikke klarer å si hei tilbake, haha. 

Ukens innkjøp
Denne uken har jeg ikke gått til innkjøp til så mye spesielt men jeg venter på en personlig almanakk som skal være i postkassen i morgen eller tidlig neste uke. Jeg har jo bestilt en tidligere og vet det er godt innkjøp som vil være til nytte i lang tid fremover, men jeg bare hater å vente på ting i posten. 

Ukens serie
Denne uken startet jeg å se på serien Bones med en kompis. Vi hadde begge hørt mye om serien og bestemte oss for å ha akkurat denne for å se sammen når vi henger og hittil er jeg helt slukt inn i serien selv om vi ikke har sett så mange episoder.

Ukens tanke
Den siste uken har jeg tenkt mye på utdannelsen min, hva jeg vil gjøre etter endt læretid og eksamen, hva jeg egentlig vil bli når jeg er ferdig utdannet og hvordan jeg skal jobbe for å nå disse målene. Jeg henger jo litt etter på grunn av to år med sykdom og en del ting til som har hendt men jeg vil ikke la det stoppe meg. Alt har sin gyldige grunn og nå er jeg veldig på det å fullføre denne læretiden for å få et fagbrev som jeg kan ha med meg videre. 

Ukens fokus
Forrige uke tror jeg nesten ikke at jeg hadde et spesielt fokus. Jeg bare surret litt rundt å tok ting som det kom. Veldig uvant meg igrunn men slik ble det. Jeg stresset nok litt for mye med alt som hendte rundt meg,noe som også gjorde at jeg var utrolig sliten da det nærmet seg helgen. Jeg bestemte meg for å bare puste ut, slappe av og få bort de som ikke gjorde meg godt og det kjenner jeg virkelig på hvor godt det er nå. Fokuset denne uken ble derfor oppstarten på ny læretid og hvordan jeg skulle jobbe og lære mest mulig på en effektiv måte. 

Akkurat nå 
Akkurat nå sitter jeg i sofaen, stup trøtt og veldig sulten etter en lang dag. I dag har jeg også hatt besøk, vært en snartur nede i byen samtidig som jeg har spist middag ute med en god venn av meg. Kjempe trivelig men jeg kjenner virkelig nå at jeg er trøtt og at det blir godt å sove lenge imorgen!

Planer for den nye uken
Planene for neste uke blir å komme igang med treningen, starte å planlegge dagene mine bedre så jeg får best mulig utbytte av de samtidig som jeg tenkte meg en rask tur på shopping i morgentidlig siden det er salg på noen butikker jeg virkelig liker. Jeg skal også blant annet rydde ut og inn av kjøleskap og fryseren siden jeg endelig får et nytt kombiskap som ikke lekker og ødelegger gulv, noe som jeg virkelig har sett frem til. Neste uke har jeg også jobbhelg og foruten dette tenker jeg å jobbe effektivt med noen læreoppgaver. 

 

#helse #psykiskhelse #jobb #læretid #lærling #arbeid #helsesektor #studie #utdanning #fokus #planer #hverdag #helg 
#søndag #mandag #blogg #foto #canon #høydepunkt #nedtur #følelser #iphone 

 

25.08.2017

Friday night

 • Skrevet 25.08.2017 klokka 23:03
 • Kategori: Hverdag

Klokken er snart elleve og jeg sitter nå i sofaen for å slappe litt av med besøket før vi skal lage en litt sen men god fredagsmiddag. Dagen i går brukte jeg for å fokusere litt på de tingene jeg har hatt opplæring på hos jobben samt mye informasjon som jeg ville gå igjennom og valgte derfor å sette bloggen og sosiale medier til siden. I dag hadde jeg tidligvakt og var på jobben allerede før klokken 0715, klar for å starte vakten og jeg kjente at når jeg var hjemme i fire tiden så var jeg utrolig trøtt og sliten så både jeg og besøket sovnet i sengen og ble liggende rett ut til klokken var litt over åtte i kveld. 

Haha, vi blir kanskje å angre litt i natt men der og da trengte begge to den søvnen vi fikk og det gjorde seg virkelig med en ''liten'' powernap. Nå har vi nylig vært på butikken å handlet noe godt til helgen, litt tilbehør til middagen og lignende. I kveld blir det nemlig biff med pomme frites og litt tilbehør sammen med et glass pepsi max og en god film med et utrolig godt besøk som nesten har vært her hele uken! 

I morgen skal vi muligens en tur til Frøya og på arrangement der samtidig som vi vurderte en middag ut for litt skikkelig koselig tid sammen og for å koble litt av etter en hektisk oppstart både på skole og jobb! 

 Hva skal dere i helgen? 

 

#helse #psykiskhelse #jobb #frihelg #hverdag #helg #fredag #lørdag #foto #natur #blogg 
#lærling #kommune #shopping #søvn 

23.08.2017

Produktiv morgen

 • Skrevet 23.08.2017 klokka 12:45
 • Kategori: Hverdag

Klokken er halv tre og jeg skal nå straks ta en rask dusj før jeg må ordne meg og late noe mat før jobb! I dag er det min første senvakt på den nye arbeidsplassen og jeg kjenner virkelig på at jeg gleder meg til den starter så jeg får se hva som skal skje og hvordan det skjer!

 

I dag sov jeg igrunn ganske lenge og våknet ikke før i ti tiden før jeg bestemte meg for å være litt produktiv for så å ta oppvasken, noen runder klesvask, tørke støv, rydde og skifte på sengen før jeg tok slutt tok en helvask på hele leiligheten siden jeg har mye som skjer både de neste dagene og i helgen så tenkte jeg det var kjekt å bare bli ferdig med det samtidig som at jeg kan legge meg i en nyvasket leilighet og nytt sengtrekk når jeg kommer hjem!

 

Jeg skal nå koke opp litt ris så jeg har til kyllingen som allerede er ferdig slik at jeg kan ha en godt måltid på jobben som bare er å varme opp istedenfor noe brød man ikke blir å spise uansett!

 

Hva skal dere gjøre denne uken? 😊

 

 

#helse #psykiskhelse #jobb #helg #hverdag #onsdag #blogg #foto #reise #iphone # jobb #legevakt

21.08.2017

2 måneder siden operasjonen

Tenk at det i dag er to måneder siden operasjonen. Det er nesten litt sykt at det er to måneder siden jeg ble trillet inn på operasjonsrommet og klargjort for operasjonen jeg har ventet og lengtet så lenge etter å få. Jeg husker faktisk nesten alt som det skulle vært i går og det er så godt å kunne sitte igjen med en følelse av trygghet til tross for alt som har skjedd de siste to årene. Lite visste jeg at operasjonen skulle forandre så mye av mitt liv som det faktisk gjorde, og selvfølgelig til det bedre. Jeg har aldri følte meg bedre på flere år og tror det er 8ende klassen jeg sist hadde så lite smerter og ubehag som dette her i magen og det er helt sykt at min kirurg klarte å fikse dette under noen timer på bordet og i narkose. 

60 dager er ikke mye, men mye når jeg har kunne sittet for meg selv, tenkt over funnene og hvordan alt ble slik. Det å kunne sitte på svarene over hva som skjedde med min kropp, hva som vil skje fremover og hvordan livet mitt vil forandre seg på flere måter. Kampen er jo ikke ferdig enda og sjansen for tilbakefall er jo selvfølgelig der men med så god oppfølging som jeg har fra min kirurg er jeg ikke redd for når det kommer tilbake. Vi har lagd en avtale om alt fra smertestillende, når jeg skal ta kontakt og lignende. Alt er klargjort og tilrettelagt fordi min nye kirurg vet det var noe og trodde på meg hele veien!

Det er to måneder siden jeg satt med pappa på sengekanten, nyoperert og gråt fordi jeg følte meg bedre som nyoperert enn jeg gjorde på vei inn til operasjonen. To måneder siden jeg gråt av lettelse fordi jeg kunne sette meg opp i sengen og ha på meg selv klær uten hjelp fordi smertene ikke lengre var en hinder for hverdagen min til tross for at jeg var nyoperert. 

Jeg gråter. Jeg gråter nesten hver eneste dag men ikke lengre fra smerter og frustrasjon rundt sykdommen men fordi jeg er så lettet, så lykkelig over hva som nylig har hendt. Det er gledestårer jeg aldri har følt på før, det er kroppen min sin måte å vise sin reaksjon over å ha blitt tatt på alvor, det å bli behandlet med omsorg og respekt gjennom en så vanskelig tid. 

Jeg begynte å gråte når jeg ga kirurgen min en klem etter forrige oppfølgingstime på sykehuset fordi den varme og gode mannen hadde i mine øyner reddet livet mitt og jeg visste ikke hva annet jeg kunne gjøre for å vise takknemlighet. 

 

 

#helse #psykiskhelse #operasjon #sykdom #sykehus #kronisk #vestfold #selfie #foto #iphone
#blogg #hverdag #Sommer #høst #helg #mandag #tirsdag #tomåneder #følelser

20.08.2017

tilsynssak mot sykehuset

 • Skrevet 20.08.2017 klokka 00:39
 • Kategori: Hverdag

Dette innlegget bringer mye følelser frem før jeg i hele tatt har rukket å skrive en setning. Mye følelser fordi alt har vært en kamp jeg har måtte kjempet alene nesten et år før jeg viste rettighetene jeg hadde som pasient, før jeg visste at det ikke var en riktig behandling jeg fikk og før jeg visste at noe måtte gjøres for å bli tatt på alvor. Jeg kjenner på en stor lettelse når jeg i starten på året turte å ta kontakt med pasient og brukerombudet og ble møtt med så mye forståelse, respekt og omsorg på en og en samme telefonsamtale. Lettelsen ble enda større når de ville hjelpe meg med saken min og sendte inn en klage til fylkesmannen men i mellomtiden på de ukene jeg ventet på svar kjente jeg virkelig på kroppen at jeg var nervøs, nesten litt redd også. 

Det er en og en halv uke siden kom jeg hjem fra Tønsberg etter en time på sykehuset for oppfølging etter operasjonen jeg hadde i sommer. En oppfølging som for min kirurg var viktig for å passe på min helse i forhold til sykdommen, blødninger og smerter. Han var så opptatt på hvordan jeg hadde det på alle mulige måter. Sjekkene ble utført med omsorg og respekt og i henhold til hvordan jeg som pasient klarte å gjennomføre. På slutten av samtalen og på vei ut fortalte han at han var så glad over hvor vellykket operasjonen var og jeg klarte ikke annet enn å gå frem å gi denne fantastiske mannen en klem og takke han for alt han har gjort for meg, for at han reddet meg ut av smertene. Dagen var allerede så perfekt men når jeg kom hjem og skulle sjekke posten så lå det et brev som vekket frem så utrolig mange følelser. 

I postkassen lå brevet fra fylkesmannen. Et brev som skulle gjøre meg så lettet men lykkelig på en gang. Lykkelig fordi en mann lengre opp i systemet tok meg og min sak på alvor og ville derfor ta en tilsynssak mot avdelingen jeg lå på og krever derfor all informasjon og journaler. Det skal nå leses i hvert eneste dokument, hver eneste prøveresultat skal leses og tolkes og ingenting skal nå utelukkes. Han skal finne ut hva som egentlig skjedde og hvorfor det sviktet i systemet. Jeg er så glad for at en slik person tok meg og min klage på alvor og så at noe ikke var riktig. 

Sykehuset har nå til den 25.August å svare på alle kravene fylkeslegen har kommet med og jeg kjenner virkelig at jeg gleder meg men samtidig gruer meg til å lese unnskyldningene til flere leger og sykepleiere for å ikke ta meg eller smertene mine på alvor. For meg finnes det ingen grunn i verden for hvorfor de kunne overse meg når jeg nesten hylte tå smerter men likevel bare fikk en varmeflaske og ord som å puste gjennom smertene med pusteteknikker fra youtube. 

En slik prosess vil ta ca 5 måneder og jeg regner med svar tidlig i 2018 men det jeg egentlig ønsker er et skriftlig brev fra flere av legene med en god grunn om hvorfor de ikke tok meg på alvor og en beklagelse. Det hadde vært enklere å vite hvorfor de ikke mente jeg fortjente riktig hjelp og hva som gjorde at de holdt den fra meg så kanskje de selv leser hvor dumme setningene og ordene de plasserer på brevet høres ut som når de selv leser det. 
 

 

 

#helse #psykiskhelse #sykehus #behandling #feilbehandling #fylkeslege #tilsyn #blogg #hverdag #helg 
#lørdag #søndag #selfie #canon #foto #utdanning #klage #følelser

18.08.2017

Den egentlige sannheten

Den siste uken har jeg ikke blogget daglig eller helt klart å sette med ned ved datamaskinen å finne noe spennende som jeg kunne fortelle eller vise dere fordi mye av det som har hendt i det siste har jeg ikke vært klar for å dele med noen. Følelsene har vært i spinn og alt for mye har skjedd, på godt og vondt.  Mye har forandret seg i livet mitt, både innenfor sykdom, det sosiale og det litt mer personlige. Det har vært flere vonde hendelser som har hendt og jeg har ikke helt klart å tatt innover meg alt som har hendt enda til tross for at jeg prøver, men alt jeg klarer er å gråte. Gråte over urettferdigheten og frustrasjonen .

En jeg tidligere hadde holdt på med bestemte seg for å plage meg til det stadiet at han sendte graviditetstester i posten og utenfor døren flere ganger i uken fordi han var så redd for å bli pappa og hadde overbevisst seg selv om at jeg var gravid med hans barn. Han gikk så langt at jeg fikk meldinger daglig og det kom til det punktet at jeg ikke klarte å be han roe seg ned lengre og om at alt var greit så jeg stoppet å svare fordi dette begynte å påvirke meg mer enn det som var greit. En voksen mann blandet inn foreldrene sine og med en slik hendelse som varte i over tre uker og mye annet kjente jeg at jeg til slutt fikk nok når ryktene ble spredt rundt og mindre hyggelige ting ble sagt. 

I samme tidsrom hadde jeg flere undersøkelser, to reiser, flere mindre hyggelige situasjoner jeg ikke er helt klar for å fortelle om som hendte. Jeg valgte bort venner som ikke var gode for meg og mye forandret seg plutselig på så kort tid. Det ble rett og slett for mye og jeg klarte ikke å holde opp bloggen, fasaden og den masken der jeg skjuler alt bak og i kveld så sprakk jeg.

Jeg sprakk med så utrolig mye forskjellige følelser som bare øste ut gjennom tårer og sinne. Jeg finner meg selv plutselig liggende i sengen, gråtende samtidig som jeg holder rundt en pute for å ha noe å klamre meg fast til. Humoren og latteren kunne ikke dekke opp hvorfor jeg var så fraværende og mine nærmeste venner begynte å se hvordan ting egentlig var og denne gangen hjalp ikke unnskyldninger som lite søvn og det at jeg hadde mye å gjøre. Den egentlige sannheten var at det ble for vanskelig å være Victoria for en stund. Det var for vanskelig å holde følelsene inne når jeg egentlig ville låse meg selv inn å hyle, høyt. Det ble for vanskelig å opprettholde masken når det konstant var mye som skjedde på godt og vondt. Det ble plutselig så vanskelig å skulle innrømme at det ble for mye av alt, når jeg egentlig skulle klart alt på en gang. Det er så vanskelig å alltid skal bevise og overbevise.
 

 

#helse #psykiskhelse #blogg #hverdag #helg #fredag #torsdag #foto #canon #selfie #sannhet 
#følelser #mobbing #trakassering #kjærlighet #venner #familie 

16.08.2017

5 ting jeg liker med meg selv

 • Skrevet 16.08.2017 klokka 09:16
 • Kategori: Personlig

~ Jeg er en person som er flink til å se på de positive sidene til andre mennesker, selv de sidene andre har lett for å misslike fordi jeg vet at vi alle er forskjellige og at jeg ikke tjener noe på å misslike andre mennesker og handlingene de gjør ( så lenge dette ikke er noe ulovlig selvfølgelig ).

~ Jeg er en veldig målbevisst person og jobber for det meste hardt mot mine mål og feiler sjelden når det kommer til å nå disse. 

~ Jeg er den jenta som godt kan sette meg ned med en fremmed person for å slå av en prat. Jeg er en veldig utadvendt person som lett kommer i prat med kjente og ukjente. Denne siden av meg har ført til mange venner og bekjente som jeg har blitt svært takknemlig over samtidig som at den er bra med tanke på at jeg jobber med så mange forskjellige og fantastiske mennesker. 

Jeg er en omsorgsfull person. Jeg tenker alltid på alle andre enn meg selv og har lett for å prioritere både dyr og mennesker fremfor meg selv og min helse. Haha, det er bare slik jeg er men jeg liker det til tross for at jeg har blitt flinkere til å sette noen grenser. Som for eksempel her om dagen da jeg hørte noe mindre hyggelige lyder og var sikker på at nabohunden hadde gått til angrep på en katt, da var Victoria utenfor i tre timer for å finne ut hva som skjedde og lette nesten tre timer etter det jeg trodde skulle være en skadet katt. 

~ Jeg er en sterk person, både fysisk og psykisk. Min kropp har vært igjennom det mest utenkelige men hver gang jeg havner på bunnen klarer jeg alltid å finne en måte for å komme meg på føttene og klatre tilbake der jeg var. Jeg har blitt mye flinkere å ikke se alt som en svakhet, men heller en styrke og det hjelper meg mye i hverdagen.

 

#helse #psykiskhelse #blogg #ferie #hverdag #helg #onsdag #foto #selfie #femting 
#personlig #hemmelig #iphone #apple #katt #cat

14.08.2017

Jeg er redd for å dra alene

 • Skrevet 14.08.2017 klokka 02:28
 • Kategori: Hverdag

Det er natt til mandag og jeg sitter nå i sengen etter en alt for lang dusj. Jeg kjenner nervøsiteten bygger seg opp gjennom kroppen fordi i dag er det en dag der jeg får noen svar som vil utgjøre veldig for min fremtid og tiden fremover. Jeg kjenner magen kniper seg bare av tanken på utfallene fra resultatene av min 24 timers eeg undersøkelse og hvordan legen nå vil ta ting videre. Jeg håper selvfølgelig på det beste som hadde vært å blitt klargjort, funnet ut hvorfor ting skjedde og kunne fått førerkortet mitt tilbake men jeg forbereder meg på det verste som er at eeg undersøkelsen visste noe som ikke var bra, at de ikke klarer å finne ut hvorfor anfallene skjedde og at jeg blir sittende der uten svar, enda en gang. 

Det blir så mye informasjon at jeg kjenner på det at jeg gruer meg å dra dit alene. Jeg skulle så gjerne hatt en venn eller mamma og pappa der som kunne være med , støttet meg og husket det som blir sagt for jeg er helt sikker på at jeg selv ikke blir å huske halvparten å gå ut av rommet med like mange spørsmål som jeg hadde når jeg gikk inn. Jeg hater slike møter og jeg skulle bare ønske jeg kunne fått gjort dette på vestfold sykehus i tønsberg, der alt er så mye tryggere. 

I dag er dagen jeg trodde aldri skulle komme, et halvt år etter første krampeanfallet men tre måneder etter det siste. Alt er så uvirkelig, for dette skulle jo aldri skje med meg.. Jeg skulle jo aldri bli så syk men det ble jeg og jeg håper bare på den bekreftelsen over at jeg nå ikke er så syk lengre og kan begynne å leve et normalt liv, mitt liv. 

Om timen i dag ikke blir å gå så bra som jeg håper er dette kanskje en grunn til om jeg velger å logge litt bort fra sosiale medier i noen få dager og om det blir avgjørelsen så trenger jeg bare å puste ut og hente meg inn for dette handler ikke bare om svimmelhet lengre, men om livet mitt, fremtiden min og utdannelsen min. 

 

 

#helse #psykiskhelse #sykehus #sykdom #behandling #foto #blogg 
#sommer #ferie #nevrolog #selfie #følelser #kontroll #førerkort 

13.08.2017

Innkjøp fra Tyrkia

 • Skrevet 13.08.2017 klokka 04:05
 • Kategori: Innkjøp

Jeg har fått et par spørsmål om jeg kunne vise mine innkjøp fra ferien jeg nylig hadde i Tyrkia og reisen dit og tenkte derfor å gjøre det nå så det ikke kommer alt for lenge etter turen. Jeg var der bare en uke og følte ikke behovet for å shoppe så alt for mye men jeg fikk tak i en del ting jeg ønsket og trengte litt mer av. Det eneste jeg ikke har fått muligheten til å ta bilder av er noen neglelakker og negleutstyr samtidig som en garnier micellar cleansing water og en kam jeg bruker i dusjen for å gre igjennom hårkur og balsam ellers så mener jeg at resten er tatt bilder av.

 

En adidas genser i rød og svart som virkelig har blitt en ny favoritt. 

Noen enkle t-skjorter. 

En supergod joggebokse. 


 

Et drøss med sokker ble som alltid handlet inn.
 

Litt undertøy fra Calvin Klein
 

Sekk fra fjallravnen og pengbok fra michael kors
 

Parfyme fra versace som ble kjøpt på taxfree. 

 

Dette er innkjøpene fra denne turen. Jeg føler iallefall selv at jeg fikk kjøpt ting jeg har bruk for og selv liker og så ikke helt vitsen med å kjøpe så mye mer da jeg allerede har hatt noen shoppingrunder i Norge før operasjonen og for sommeren og derfor hadde en del nytt. Hva er dine seneste innkjøp ? :)

#Helse #psykiskhelse #shopping #reise #tyrkia #dutyfree #taxfree #blogg #hverdag #sommer #ferie 
#helg #foto #sol #klær #parfyme #sekk #pengbok #innkjøp

12.08.2017

5 gode grunner

 • Skrevet 12.08.2017 klokka 03:20
 • Kategori: Personlig
 • Jeg har grunn til å være redd. fordi jeg har vært utsatt for traumatiske hendelser og psykisk stress over alt for lang tid.
   
 • Jeg har grunn til å være stolt av meg selv, fordi jeg har vært igjennom noe de fleste aldri kunne ha forestilt seg og alltid reist meg opp når jeg har havnet på bunnen.
   
 • Jeg har grunn til å føle meg deprimert og mislykket av og til, fordi jeg er bare et menneske.

 

BW_WBGrFREs
 
 • Jeg har grunn til å være for overbeskyttende overfor meg selv, fordi jeg er redd for at folk skal tråkke på meg eller såre følelsene mine. 
   
 • Jeg har grunn til å smile, for akkurat nå er livet så utrolig bra og fordi jeg er omringet av positive mennesker som vil meg det beste.

 

#helse #psykiskhelse #femgodegrunner #fakta #blogg #hverdag #helg #lørdag #følelser #sommer 
#ferie #selfie #foto #fredag #sykdom #stress #lykke #følelser #instagram 

10.08.2017

bildedryss fra reisen under behandlingen.

 • Skrevet 10.08.2017 klokka 22:27
 • Kategori: Hverdag

Det er allerede torsdags kveld og ikke lenge igjen til en rolig helg med venner og bekjente. I dag har jeg gjort noen ærend, vasket utsiden og innsiden av bilen samt tatt noen bilder for besøket som har vært her hele dagen. Jeg har bare vært hjemme i et døgn og har rukket å gjøre en del ting som jeg håpte jeg skulle få gjort før helgen, noe som virkelig er godt å vite at jeg slipper å bruke helgen på. 

Jeg er hjemme fra en vellykket tur i Tønsberg der jeg hadde en oppfølging hos min kirurg etter operasjonen. Det er tross alt bare en og en halv måned siden jeg lå på operasjonsbordet men det føles ut som det er et halvår siden da jeg har fått gjort og opplevd så mye mer på tiden etter operasjonen enn jeg har gjort på nesten 2 år som syk. Det hele var uvirkelig for meg, så uvirkelig at jeg trengte å skrive et innlegg for familie og venner for å oppdatere de hvordan alt er gått. Du kan lese innlegget HER. <3 

Her er noen bilder fra turen :) 

 
Obligatorisk slask bilde i sengen med masse puter, to dyner med cola og pizza. Living life, haha!


 

Jeg vil bare nok engang takke for alle de motiverende og positive kommentarene dere har kommet med de siste dagene som har vært ekstra vanskelig for meg, det betyr mye mer enn dere ser og er virkelig hjelpende gjennom vanskelige tider men alt er på vei oppover etter noen gode nyheter både i postkassen da jeg kom hjem og til legen. 

#helse #psykiskhelse #reise #fly #hotell #tønsberg #widerøe #boarding #travel #ferie #sommer #blogg
#hverdag #helg #onsdag #torsdag #sykdom #sykehus #behandling #oppfølging

09.08.2017

Jeg kjenner den lille klumpen vokse seg større og større

 • Skrevet 09.08.2017 klokka 00:06
 • Kategori: Hverdag

Det er tirsdags kveld og jeg skal straks en tur i dusjen før jeg skal legge meg nedpå for å få litt søvn. I natt sov jeg bare 3-4 timer før jeg måtte tidlig opp for å pakke bagg, gjøre klar leiligheten for katten og rekke fysioterapi. Dagen har vært lang og følsom på flere måter og jeg kjenner at jeg virkelig trenger mer enn fire timer søvn for morgendagen.

Dagen i dag har vært litt spesiell. Den har vært så følsom og kroppen min har vært i en forsvarsmodus på flere nivåer. Jeg er redd for å møte på en enkelt person og bare det å skrive denne setningen gjør at hele magen min vrir seg. Jeg har derfor holdt meg inne på hotellrommet store deler av tiden, men så bringer hotellrommet frem noen minner også.

For meg er det sykt, det er nå litt over fem måneder siden jeg våknet opp på rommet rett under her av helsepersonell som prøvde å vekke meg rett etter et krampeanfall og to fingre trykkende inn mot halsen for å finne pulsen min. Det er følsomt og samtidig så ekkelt å tenke på denne hendelsen, ikke fordi at de gjorde noe feil eller vondt mot meg men fordi at jeg var så forferdelig redd!

Det var første gang jeg virkelig var redd for at noe var alvorlig feil med meg men samtidig trodde jeg det bare var en dårlig spøk eller en drøm. Jeg trodde aldri i mine villeste drømmer at min kropp skulle ende opp med så kraftige reaksjoner. Jeg har sittet på stolen ved vinduet og bare sett rett ut over en time mot sykehuset, tankene strømmer på men jeg klarer ikke å legge tankene til sidet.

Tårene rinner ned kinnet og jeg klarer bare ikke å stoppe å føle på alle følelsene jeg unngikk å føle på når det sto på som verst.


 

#helse #psykiskhelse #reise #hotell #hverdag #helg #sykehus #sykdom #behandling #tirsdag #onsdag

07.08.2017

one day until takeoff

 • Skrevet 07.08.2017 klokka 17:59
 • Kategori: Hverdag

Det er mandag og i dag har jeg igrunn bare sovet lenge, slappet av under dynen og hatt en ganske så rolig dag med besøket mitt som nå nylig dro videre. Vi var en tur ute innom butikken før vi lagde vafler og så litt på tv sammen. Jeg sitter nå ute på platten og slapper av med litt pepsi max og en vaffel med farmors hjemmelagde syltetøy på, noe som virkelig er utrolig godt. Solen tittet frem nå nylig og da måtte jeg bare ha med meg et lite pledd ute for å nyte været. 

Jeg venter nå på en kompis som er på vei til meg nå. Vi skal vaske bilene våres ute og innvendig, steke litt mer vafler og så venter jeg enda på rørleggeren som skulle komme i dag for å fikse hva som nå er ødelagt med oppvaskmaskinen siden vannet ikke rinner ned og ut og bare ligger på bunnen der. Feilkoden sa noe med rørene og filteret men verken jeg eller kompisen som var på besøk ble noe smartere etter vi renset filteret så vi måtte ut for å kjøpe inn oppvaskstativ for helgen som var så jeg håper at det kan fikses fort slik at jeg har den klar til jeg er tilbake. 

I morgen reiser jeg faktisk bort. Jeg skal på en liten flytur og ha en natt på hotell før onsdagens viktige sjekk og møte der vi skal avgjøre hva som skjer videre. Jeg ønsker ikke å fortelle så mye mer spesifikt akkurat nå på grunn av min egen sikkerhet og lignende men jeg blir nok å fortelle om møtet og sjekkene i ettertid på bloggen og trolig i løpet av uken. 

I dag må jeg derfor pakke klart en liten bag med klær og medisiner så jeg har for overnattingen og i tilfelle noe skulle hende i løpet av oppholdet. Jeg tror ikke noe skal forandre seg men man vet liksom aldri, det er det jeg virkelig har lært etter jeg ble syk. Før jeg reiser har jeg også en fysioterapi time på sykehuset her i Trondheim i morgen som jeg skal møte opp på og som er veldig viktig ettersom kroppen min har vært veldig anspent og under store smerter den siste tiden. De mente vi har mye å jobbe med for å få tilbake en frisk kropp i forhold til at kroppen min alltid er hard og anspent noe som virkelig ikke er bra eller sunt i lengden. 

Flybilettene er bestilt, hotellet ble bestilt for under to timer siden takket være min fantastiske søster som kunne hjelpe meg økonomisk slik at jeg fikk kontrollen jeg behøver og behandlingen videre. Jeg var ganske forberedt på å sitte på sykehuset et døgn siden jeg igrunn ikke liker å spørre andre om hjelp men når jeg sendte meldingen tok det under 30 sekunder før hun svarte at det ikke var noe problem og at det er en selvfølge å hjelpe når hun kan. Dette går selvfølgelig begge veier men støtten hennes gir meg virkelig tårer i øynene når jeg er stresset nok fra før! Nå skal jeg prate litt videre med søsteren min før besøket kommer og vi skal en liten tur til byen sammen!
 

 

Hva skal du gjøre i dag? Skal du på noen reise i nærmeste tiden?
 

#helse #psykiskhelse #sykdom #kronisk #kronisksykdom #behandling #smerter #reise #fly #blogg #sommer #ferie
#helg #hverdag #mandag #tirsdag #takeoff #pakke #besøk #familie #venner #omsorg

06.08.2017

mitt uteområde i bilder

 • Skrevet 06.08.2017 klokka 15:23
 • Kategori: Hverdag

Det er slutten på sommeren og i går følte jeg virkelig behovet for å gjøre noe utenfor leiligheten min. Jeg var så sykt lei av spindelvev og edderkopper som bare fordoblet seg rundt sokkelen jeg bor i samtidig som jeg ville gjøre om å få en liten forandring. Jeg dro derfor frem kosten og hageslangen samt en vaskebøtte og utstyr for å vaske dører og vinduer for så å skrubbe karmer og alt som hørte med. Jeg har jo dessverre ikke vært i form til å gjøre slikt på kanskje et og et halvt år nå og første tiden etter operasjonen valgte jeg å prioritere det å ta igjen søvnmangel, ting jeg har gått glipp av og ferie og nå som jeg er tilbake, har fått pakket ut, slappet av og gjort ting som måtte gjøres var det virkelig godt å gjøre noe utenfor! 

Jeg fikk spylt ned hele trappegangen, vegger, vinduer , platt og alt av edderkopper og spindelvev. alt av utemøbler ble flyttet på og vasket ned og ting som dekk og sykkel samt noen paller som igrunn ikke tilhørte meg ble flyttet på slik at hele platten ble spylt og kostet. Det var igrunn nesten artig å holde på utenfor når man så at det ble resultater og en forandring. Jeg er iallefall kjempe fornøyd med resultatet :-D 

Se så fint et utehus min flinke pappa har lagd til Missi ifjor. Hun elsker det og hver eneste gang hun er ute når jeg har sykehustimer eller andre avtaler sitter hun alltid like fint på topp til hun skal inn. Pappa lagde også denne fine blomsterkassen til meg som jeg fikk i midten på Mai. Det var ikke like mye blomstrer da, siden han til og med hadde kjøpt jord og blomstrer og plantet det for meg men det har vokst og blitt så fint til tross for at de trenger en liten stuss! Jeg føler virkelig at denne blomsterkassen gjør en stor forskjell da du både ser den når du går ned trappen men også når man sitter på terrassen og det er noe jeg virkelig liker.

Dette er det første du ser på vei ned trappen og er et lite cafesett. Jeg mangler nå bare å ordne noe pynt eller lignende på bordet og fjerne det grønne på muren som kommer av varmepumpen rett ovenfor, men jeg måtte handle noe sterkere middel for å fjerne det helt. Jeg synes iallefall at det har blitt veldig koselig utenfor nå og ikke minst en stor forandring når man tenker over at det var 4 dekk og 4 paller der både bord og stoler og resten ligger på platten nå. Det blir koseligt å nyte fine sommer og høstdager her ute! 

 

Hva synes du ? Hva liker du å ha på uteområdet ditt? 

 

#helse #psykiskhelse #sokkel #leilighet #uteområde #blomstrer #DIY #katt #kattehus #dekor #hage #blogg
#hverdag #sommer #ferie #helg #søndag #sykdom #finvær #sol 

05.08.2017

Produkter - Juli måned

Juli måned har nå passert og jeg har samlet på de fleste produkter som jeg har brukt opp i løpet av den siste måneden. Det er ikke alt jeg faktisk tenkte over å ta bilder av med tanke på reiser og lignende men det aller meste har jeg fått med meg. Jeg tar selvfølgelig ikke med alt jeg har brukt opp da dette varierer enkelte måneder men jeg tar med det jeg tror hadde vært mest interessant for dere lesere å faktisk se og lese om og ting jeg tror kanskje noen av dere hadde likt også. 

Her er produktene jeg brukte opp i løpet av Juli måned. 

Calvin Klein one gold parfyme

Jeg fikk denne parfymen av foreldrene mine når de var innom taxfree på vei hjem fra en sydentur i oktober eller november ifjor etter mye anbefalinger fra flere bekjente om akkurat denne parfymen. Jeg likte igrunn godt denne parfymen men ble å velge en ny en sist tur da jeg følte for litt forandring. Jeg tror at denne parfymen godt kan havne i handlekurven min i en senere anledning da flere har kommentert hvor godt den lukter og da jeg selv liker den godt. 

Du finner produkter HER

 

GARNIER Micelar cleansing water

Dette produktet er noe jeg har brukt fast siste året. Jeg bruker det på en bomullspad for å ta av sminken på kveldene og for å fjerne olje og smuss på huden ellers de dagene jeg ikke bruker sminke. Den passer både til ansiktet, øynene og leppene og er parfyme fri noe som er bra for de som har like følsom hud som jeg har. Jeg bruker en del produkt når jeg fjerner sminken men føler en slik flaske varer i evigheter. Jeg blir absolutt å fortsette med dette produktet da jeg virkelig ikke har prøvd noe som er så bra og så billig. 

Du finner produktet blant annet på salg HER


Korres wild rose exfoliating cleanser

Denne rensen har jeg nå hatt siden høst tider ifjor og har brukt den opp siden den den faktisk kostet ca 300 kroner. Det er mye produkt i pakken og produktet sier det skal være super for daglig rens og de små kornene skal være bra for følsom hud men likevel føle jeg ikke at det er den beste rensen jeg har kjøpt. Den lukter sterkt og huden min ble både sår og rød om jeg bruker den for ofte noe som er kjedelig om man vil bruke den for rens hver dag. Jeg har igrunn veldig oljete hud men jeg følte meg utrolig tørr i ansiktet etter bruk av denne noe som gjør at jeg blir å gå tilbake til en annen rens fra lush.

Du finner produktet HER


JOICO Moisture Recovery Shampoo & conditioner 

Disse to flaskene har jeg allerede vært igjennom to eller tre gangere allerede. Jeg tror jeg begynte med denne shampoen og balsamen for kanskje 2 år siden og siden har jeg for det meste brukt disse to produktene. Når jeg har vært innlagt på sykehus, reist til behandling og lignende har jeg da ikke hatt med meg 1 l shampo og 1 l balsam og heller tatt med to små flasker av et annet tilfeldig merke. Jeg føler selv det er stor forskjell på hvor tørt håret mitt har vært etter disse to produktene og jeg blir absolutt å ordne meg to nye flasker nå som det både er tilbud på de og nå som jeg nok engang har hatt en fargebehandling på håret.

Shampoo får du HER ~ conditioner får du HER. 

 

Dette er noen av produktene jeg klarte å bruke opp i løpet av Juli måned. Det er som sagt noen produkter jeg ikke så helt hensikten med å ta bilde eller skive om og andre produkter jeg ikke engang kjente igjen navnet på flaskene. 

Er det noen produkter som du anbefaler ? Noen produkter du alltid faller tilbake til ?

 

#helse #hår #hud #hudpleie #parmye #pleie #produkter #hverdag #blogg #lørdag #sommer #ferie #kicks #innkjøp 

03.08.2017

han skulle ha meg med hjem ? | Story time

 • Skrevet 03.08.2017 klokka 01:38
 • Kategori: Personlig

Det var helg, det var mørkt og det var sent. Det var litt for sent og jeg var på en helt annen plass enn jeg først hadde planlagt. Jeg skulle nemlig hjem fra legevakten, hvor jeg havnet tidligere på natten etter det som ble en akutt forverring i min kroniske sykdom. Du skjønner, noen timer tidligere på kvelden ble jeg dårlig og jeg ble sittende på huk å hostet blod under en konsert og det som skulle bli en tur ute der jeg og min venninne skulle kose oss. Kvelden ble ikke som planlagt og før jeg visste ordet av det satt jeg i taxien på vei til legen da mennesker rundt ble bekymret for mengden blod som kom opp.

Etter to timer på legevakten, noen blodprøver og sjekker fikk jeg beskjeden om at jeg hadde lav blodprosent og hvordan legen ønsket jeg skulle gjøre dette. Jeg skulle blant annet rett hjem i sengen, få i meg mat og veske og slappe av mest mulig siden jeg hadde blitt litt svimmel etter de største mengdene med blod. Blodprosenten var på grenselaget og jeg måtte ta kontakt om det ble enda en forverring i løpet av natten.

Det var sent og jeg tusler tilbake til busstoppet jeg nå skulle ta bussen ifra. På vei dit går en overstadig beruset ung mann inn i meg og kort tid etter spurte han om jeg ville være med hjem til han for litt morro samtidig som han smilte litt lurt. Jeg ble litt sjokkert og latterfull men svarte raskt at jeg ikke var interessert men takket for tilbudet. Jeg kjente at jeg ble litt nervøs i det han delvis dro meg til side så jeg valgte å forsiktig gå mot busstoppet og hovedveien. Jeg kjente en fremmed hånd ta godt tak i skulderen min før jeg hørte ord som hore og tøs bli slengt etter meg. Jeg ble nervøs så nok engang lo jeg, men jeg innså fort at jeg ikke burde ha reagert på denne måten da jeg kjenner et trykk ved nakken og skulderen før enda et trykk slo til. 

Jeg husker at jeg falt fremover i det jeg skulle snu meg for å dytte denne mannen bort ifra meg. Jeg snublet og tråkket over foten min i det jeg skulle gjøre det klart for han at han hadde nådd mine grense og at dette ikke var greit. Han begynte å oppføre seg litt mer truende og jeg ble faktisk redd. Jeg husker han sa noe når jeg var på vei opp men jeg husker ikke ordrett hva han faktisk sa til meg. Jeg prøvde å sette han på flass men frykten tok overhånd og jeg endte opp med å stamme mer enn jeg fikk frem ordene jeg ville si.

Jeg husker jeg kalte han syke faen før jeg igjen nesten beklaget for hva jeg nå faktisk kaldt denne fremmede mannen. Ja, det han gjorde var sykt men situasjonen ville absolutt ikke bli bedre av å gjøre mannen enda mer fornærmet. Jeg måtte bare vise at jeg ikke fryktet han så mye som jeg innerst inne gjorde. Jeg måtte vise kontrollen jeg ikke hadde men jeg måtte også stå opp for meg selv og andre. Måten han tok tak i skulderen min fikk tusen minner til å gå igjennom hodet mitt. Måten han tok et grep i min kropp når jeg tydelig sa nei fikk meg til å føle på en klump i magen, en utrygghet men også den følelsen over at jeg ikke hadde kontroll over min egen kropp. 

Jeg vet jeg bare var tilfeldig jente på tilfeldig sted men en liten tanke ble så stor når det kom løpende tre andre unge menn som hørte hva som hendte og jeg kunne gå bort fra der du nå ble truet og dyttet inni veggen over oppførselen din. Tanken ble ikke akkurat mindre når jeg på busstoppet møtte tre stupfulle nydelige jenter. Tre jenter som prøvde å passe på hverandre så godt de kunne til tross for at de såvidt klarte å stå stødig i de fine skoene sine. Hva om det hadde vært en av disse jentene du skulle prøve å bruke din makt mot og ikke ei som var edru og bare litt sliten av sykdom ? Hva om den jenta ikke turte å si nei, ikke klarte å si ifra eller gjøre motstand? 

Heldigvis var det ikke mange minuttene etter bussene kom og jeg og disse jentene kunne ta bussen hjem men slike hendelser skjer alt for ofte uansett hvor man er og gjerne på byen med alkohol og annet inn i bildet. Det skal sies at sjokket kom når jeg satt hjemme i sengen min og faktisk tenkte over hva som skjedde denne natten. Søndagen lå jeg også rett ut å gråt over hva som skjedde, ikke nødvendigvis fordi hele hendelsen var så traumatisk, men fordi den påminte meg så mye jeg ikke trengte å tenke på og fordi jeg satt med tankene '' hva om de guttene ikke kom? Hva om det var ei full jente ? Hva om ? ''

Har du noen gang opplevd ubehagelige situasjoner på byen eller med mennesker som er beruset?

 

#helse #psykiskhelse #ptsd #alkohol #sykdom #kronisksykdom #legehjelp #helg #konsert #påturhjem #storytime
#blogg #hverdag #sommer #ferie #behandling #fylla #ubehagelig #situasjoner 

02.08.2017

4 ting som gjør meg lykkelig

 • Skrevet 02.08.2017 klokka 01:55
 • Kategori: Personlig

~ Det er en ting som jeg virkelig ser på som utrolig viktig i livet mitt og det er en sosial omgang med andre mennesker. Jeg er så heldig og ha så gode venner og familie som gjør meg så utrolig lykkelig og jeg er evig takknemlig over de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt. 

~ Missi gjør meg så uendelig lykkelig. Hver gang jeg våkner til den gode snuten mot ansiktet mitt og den skjønne lille jenta mi som prater til meg og er klar for å starte dagen mye tidligere enn eieren sin er absolutt en god måte å starte dagen på. Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er i denne jenta og hvor lykkelig hun gjør meg hver eneste dag, gode som onde dager <3 ~


 

Musikk er virkelig en stor del av min hverdag, Det er på fra jeg står opp til jeg legger meg og jeg synger gjerne for full hals i dusjen. Jeg sitter på bussen med musikk på høy volum i ørene og kan gjerne drømme meg bort samtidig som jeg starter å synge litt på refrengene uten å tenke helt på hvor jeg faktisk sitter. Musikk og gode tekster gjør meg så utrolig lykkelig, spesielt på vanskelige dager ~

Det å kan lese og skrive gjør meg så utrolig lykkelig. Jeg er jo tross alt over gjennomsnittet glad i å skrive og det gjør meg så godt på flere måter. Jeg liker å kunne dele tips, hverdagslige ting til erfaringer og hendelser. Det å ha en plass jeg kan sette meg ned, skrive og fortelle hva jeg har på hjertet er for meg avslappende, trygt samtidig som det hjelper veldig på vanskelige dager og det er så godt å få tilbakemeldinger om at det treffer og er til hjelp for flere av mine lesere, det gjør alt så mye mer verdt det i lengden ~

 

#helse #psykiskhelse #følelser #hverdag #onsdag #helg #følelser #lykkelig #cat #katt 
#foto #blogg #sommer #ferie #4ting #tirsdag #venner #familie

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits