13.08.2017

Innkjøp fra Tyrkia

  • Skrevet 13.08.2017 klokka 04:05
  • Kategori: Innkjøp

Jeg har fått et par spørsmål om jeg kunne vise mine innkjøp fra ferien jeg nylig hadde i Tyrkia og reisen dit og tenkte derfor å gjøre det nå så det ikke kommer alt for lenge etter turen. Jeg var der bare en uke og følte ikke behovet for å shoppe så alt for mye men jeg fikk tak i en del ting jeg ønsket og trengte litt mer av. Det eneste jeg ikke har fått muligheten til å ta bilder av er noen neglelakker og negleutstyr samtidig som en garnier micellar cleansing water og en kam jeg bruker i dusjen for å gre igjennom hårkur og balsam ellers så mener jeg at resten er tatt bilder av.

 

En adidas genser i rød og svart som virkelig har blitt en ny favoritt. 

Noen enkle t-skjorter. 

En supergod joggebokse. 


 

Et drøss med sokker ble som alltid handlet inn.
 

Litt undertøy fra Calvin Klein
 

Sekk fra fjallravnen og pengbok fra michael kors
 

Parfyme fra versace som ble kjøpt på taxfree. 

 

Dette er innkjøpene fra denne turen. Jeg føler iallefall selv at jeg fikk kjøpt ting jeg har bruk for og selv liker og så ikke helt vitsen med å kjøpe så mye mer da jeg allerede har hatt noen shoppingrunder i Norge før operasjonen og for sommeren og derfor hadde en del nytt. Hva er dine seneste innkjøp ? :)

#Helse #psykiskhelse #shopping #reise #tyrkia #dutyfree #taxfree #blogg #hverdag #sommer #ferie 
#helg #foto #sol #klær #parfyme #sekk #pengbok #innkjøp

18.07.2017

Månedens innkjøp

  • Skrevet 18.07.2017 klokka 15:15
  • Kategori: Innkjøp

Den siste måneden har vært ganske annerledes i forhold til andre tider i livet mitt. Jeg har reist rundt til behandling, blitt operert, hatt oppfølging, møter og annen type behandling. Den har ikke inneholdt en eneste sykehusinnleggelse siden operasjonen men heller late dager med venner, gode middager, turer i skog og mark og shopping. Jeg skulle egentlig ha delt enkelte innkjøp tidligere men før reisen til Tønsberg hadde jeg egentlig for vondt og etter operasjonen fokuserte jeg mest på å slappe av den første uken. 

Før operasjonen for nøyaktig en måned siden handlet jeg litt forskjellig som jeg tenkte var godt å ha nyoperert men også senere på sommeren, samtidig som det har vært litt shopping på nett og nå de siste dagene. Her er hva jeg har handlet den siste måneden. 
 

~ Jerseykjole HER. ~
 

~ Maxikjole HER
 

~ Kortermet trikotkjole HER ~
 

~ Jumpsuit - Utsolgt, lignende HER ~
 

~ low cut sokker HER ~
 

~ Scanpor tape for å unngå stråling på operasjonsarr  HER ~


~ Travel jar HER ~ Depend og Essie finner du i butikk ~ Hårstrikk HER ~
 

~ Biotherm purefect cleansing gel HER ~
 

~ Off shoulder skjorte - utsolgt men lignende HER ~
 

~ Kose shorts - utsolgt men lignende HER ~
 

~ T-skjorte - utsolgt men lignende HER ~


~ Truser - utsolgt men lignende HER ~ BH HER ~
 


Dette er nesten alt av innkjøpene jeg hadde den siste måneden. Meste var for sommeren og operasjonen i seg selv men virkelig noe jeg kan bruke uansett noe jeg liker når jeg først handler. Har du gjort noen innkjøp i det siste ? Hva er ditt favoritt innkjøp for sommeren ?

 

#helse #shopping #innkjøp #Klær #kjole #shorts #tskjorte #topp #pysj #undertøy
#cubus #hm #hverdag #blogg #sommer #vår #tirsdag 
 

18.05.2017

Tirsdagens innkjøp

  • Skrevet 18.05.2017 klokka 13:30
  • Kategori: Innkjøp

Mandags kveld denne uken kom min mamma og pappa opp fra Kristiansund på besøk. De kom for å feire 17.Mai med meg slik at jeg slapp å være alene. På kvelden spiste vi noe takeawat mat og handlet inn litt for uken før vi spiste og så litt på tv før vi la oss. Tirsdagen startet i åtte tiden og vi spiste en god frokost samlet før vi ordnet oss og dro til sentrum i ti tiden på formiddagen. Mamma hadde da time hos bunadfolk , de skulle lage en ny bunad for henne og det tok ikke mange timene fra etter målingen til at vi var tilbake for å hente det ferdige resultatet.  I mellomtiden hadde vi vært for å handlet litt, spist en god lunsj og jeg hadde vært en tur til frisøren. Vi var også en liten tur på butikken for å handle noe jordbær og en rask tur på apoteket for å hente noen resepter der også. 

Her er det jeg handlet : ~ Rosa topp - HER ~

 ~ Longsleeve - HER ~

 ~ Pierre Robert sports bh - HER

 

~ Svart bikinioverdel HER  ~  Svart bikiniunderdel HER  ~  Hvit bikiniovderdel HER 

 ~ Kjole HER ~ Cardigan HER ~

 ~ hh simonsen børste HER ~

 

 

Dette var noe av innkjøpene fra tirsdagen. Hva synes du og hva har du handlet i det siste ?


#helse #shopping #tirsdag #17.mai #helg #hår #bunad #klær #kjole #cubus #bikini #skjorte #børst #hverdag #blogg

 

 

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits