06.11.2017

Mitt nyeste innkjøp

 • Skrevet 06.11.2017 klokka 17:04
 • Kategori: Innkjøp

Mandag for en uke siden ble jeg plutselig dritt lei av det å måtte restarte mobilen og alltid holde inn hjem knappen og avknappen for å fjerne det som hadde hengt seg opp og ikke funket som det skulle. Jeg vurderte å sende inn mobilen til reparasjon da de i butikken trodde jeg hadde fått noe som het ghostscreen siden mobilen har levd sitt eget liv, ringt til numre i lommen min og slått av alarmer når jeg slo de på. Altså, mye rart som egentlig bare ble verre med tiden som gikk.

Jeg sjekket priser på mobiler og avtaler jeg ønsket meg og endte nok engang opp med mobil fra merker apple. Jeg er en iPhone tilhenger og vet at det skal mye til før jeg bytter ut min dyrebare iphone med de første årene!

Denne gangen gikk jeg ut av butikken med en iPhone 8 pluss da det rett og slett ikke var noen andre mobiler som vekket min interesse eller som passet mine bruksområder bedre enn den jeg nettopp valgte ut. Jeg hadde en iPhone 6s pluss og merket fort forskjellen på mobilene men også levetiden på batteri og lignende!

Eksempler på dette er at mobilen min har vært uten tilgang til lader siden 0630 tidlig på morgenen og den har vært brukt mye i løpet av dagen samt nesten en time bare for å streame serier fra Netflix og lignende og mobilen har enda 79% strøm, det er helt sykt!

Her er noen bilder av mitt siste innkjøp :-)

28.10.2017

De siste innkjøpene

 • Skrevet 28.10.2017 klokka 23:40
 • Kategori: Innkjøp

Jeg tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene jeg har hatt den måneden, med tanke på at jeg sitter hjemme og under pleddet med litt serie og slapper av etter litt takeaway og god drikke. Det er ikke mye men nok siden jeg prøver å spare iallefall litt penger til uforutsette utgifter og kos men det er ikke alltid like enkelt som student. Jeg har i den siste tiden vært litt mer forsiktig på pengebruken og heller brukt penger på litt mer sosiale ting som aktiviteter og middager og lunsjer ute med venner og bekjente på dagene jeg har senvakt eller fri. Jeg synes det er litt kjekkere å bruke pengene på dette enn absolutt alt annet jeg ønsker meg .

Her er noen av innkjøpene mine : 
 

Revlon coconut hair treatment HER

Jeg er faktisk på den andre flasken på nettopp denne mest fordi jeg klarte å søle ut mye av den andre men også fordi at den er sååå sykt god. Den hjelper på at håret ikke ser dødt og tørt ut samtidig som at håret får en fin glans, kjennes mykt ut og fordi at den luktet så godt! Anbefaler denne.

 

Beter sin store rundbørste og nye og tynnere hårstrikk var et must etter jeg klipte av mye av håret mitt her om dagen. Det ble kortere og tynnere og jeg følte ikke lengre behovet for store og tykke hårstrikk, samtidig som jeg ønsket en ny børst til når jeg skal føne og style håret mitt. 

 

Badevekt og målebånd fra clas ohlson. Du finner de HER og HER.

Disse to er optimale for vektnedgang reisen jeg har nå!
Man ser det ikke alltid selv og da er vekten og målene på de bestemte stedene på kroppen min en grei måte å holde følge på hva som skjer!

 Max Factor sin creme puff press powder. Du får kjøpt dette pudderet blant annet HER.

​Jeg husker jeg hadde dette pudderet for flere år siden og bare måtte prøve det på nytt for å se hvordan dette pudderet setter sminken og holder seg utover dagen og jeg må virkelig si jeg ble positivt overasket etter jeg prøvde den på nytt. 
 

The balm sitt bahama mama pudder. Kan fåes kjøpt blant annet HER

Dette er et pudder du garantert har prøvd eller hørt om. Det er en gjenganger i min sminkepung og pudderet holder i evigheter samtidig som det er matt og i en så fin farge at det kan brukes for contour.  Dette er blant annet det eneste pudderet som matcher min hudtone de dagene jeg ikke bruker noe selvbruning. 

 

Dette er iallefall mine siste innkjøp, jeg venter på noen få pakker i posten og kan publisere et nytt innlegg når alle de har kommet.
Hva er dine siste favoritt innkjøp? :)

 

#helse #psykiskhelse #shopping #shipping #makeup #sminke #hår #hair #revlon #bahamamama #thebalm #blogg 
#hverdag #helg #lørdag #Søndag #innkjøp #foto #canon 

16.09.2017

De siste innkjøpene

 • Skrevet 16.09.2017 klokka 21:49
 • Kategori: Innkjøp

Den siste måneden har vært litt spesiell i forhold til hvordan det har vært ellers det siste året. Jeg er tilbake i 100% jobb, startet forsiktig på trening igjen, hengt en del med venner men samtidig gått inn i et forhold. Mye har skjedd, samtidig som en del forandringer og noen ikke så hyggelige opplevelser. Jeg har faktisk vært så utrolig sliten store deler av tiden at jeg ikke har orket å gjort mye etter arbeid, de første ukene sovnet jeg hver eneste dag jeg kom hjem fra vakt, da kroppen min fikk seg litt av et sjokk fra å gå nyoperert og kunne slappe litt mer av til å være i full jobb igjen med mye som skjer rundt. 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere de siste innkjøpene som har vært etter sommeren. Det er ikke så aldeles mye men nok for min del. Jeg handlet også en bikini i går som ligger til vask da det plutselig ble en tur til pirbadet etter vakten jeg hadde i går. Utrolig godt, men herregud hvor sliten jeg ble av å være en liten unge i bassengene, haha. 

Her er innkjøpene. 
Topp i rosa kjøpt HER.
Kjøpte også en i svart men denne hadde jeg på når jeg tok bildene.
Topp fra H&M med åpen rygg. Utsolgt. Topp fra H&M. Utsolgt, lignende HERBasic t-skjorte HER. 
Kjole fra Cubus, utsolgt. 

Revlon coconut hair treatment HER. 
Kjøpte den for nesten 200 kr til frisørsalong så skulle nok ha søkt opp på nettet først ser jeg, haha.

Maybelline FIT me fondation HER
Maybelline master conceal HER.

 

Dette er nesten alt av de siste innkjøpene den siste måneden.
Det er vel noe jeg kanskje har glemt oppi alt som skjer, men jeg mener og tror dette er alt. 

Hva er dine siste innkjøp som du vil anbefale? :)

 

#Helse #Psykiskhelse #shopping #shipping #ebay #dress #kjoler #topper #sminke #makeup #hair #revlon
#blogg #hverdag #helg #lørdag #søndag #innkjøp #foto #canon #klær 
 

13.08.2017

Innkjøp fra Tyrkia

 • Skrevet 13.08.2017 klokka 04:05
 • Kategori: Innkjøp

Jeg har fått et par spørsmål om jeg kunne vise mine innkjøp fra ferien jeg nylig hadde i Tyrkia og reisen dit og tenkte derfor å gjøre det nå så det ikke kommer alt for lenge etter turen. Jeg var der bare en uke og følte ikke behovet for å shoppe så alt for mye men jeg fikk tak i en del ting jeg ønsket og trengte litt mer av. Det eneste jeg ikke har fått muligheten til å ta bilder av er noen neglelakker og negleutstyr samtidig som en garnier micellar cleansing water og en kam jeg bruker i dusjen for å gre igjennom hårkur og balsam ellers så mener jeg at resten er tatt bilder av.

 

En adidas genser i rød og svart som virkelig har blitt en ny favoritt. 

Noen enkle t-skjorter. 

En supergod joggebokse. 


 

Et drøss med sokker ble som alltid handlet inn.
 

Litt undertøy fra Calvin Klein
 

Sekk fra fjallravnen og pengbok fra michael kors
 

Parfyme fra versace som ble kjøpt på taxfree. 

 

Dette er innkjøpene fra denne turen. Jeg føler iallefall selv at jeg fikk kjøpt ting jeg har bruk for og selv liker og så ikke helt vitsen med å kjøpe så mye mer da jeg allerede har hatt noen shoppingrunder i Norge før operasjonen og for sommeren og derfor hadde en del nytt. Hva er dine seneste innkjøp ? :)

#Helse #psykiskhelse #shopping #reise #tyrkia #dutyfree #taxfree #blogg #hverdag #sommer #ferie 
#helg #foto #sol #klær #parfyme #sekk #pengbok #innkjøp

18.07.2017

Månedens innkjøp

 • Skrevet 18.07.2017 klokka 15:15
 • Kategori: Innkjøp

Den siste måneden har vært ganske annerledes i forhold til andre tider i livet mitt. Jeg har reist rundt til behandling, blitt operert, hatt oppfølging, møter og annen type behandling. Den har ikke inneholdt en eneste sykehusinnleggelse siden operasjonen men heller late dager med venner, gode middager, turer i skog og mark og shopping. Jeg skulle egentlig ha delt enkelte innkjøp tidligere men før reisen til Tønsberg hadde jeg egentlig for vondt og etter operasjonen fokuserte jeg mest på å slappe av den første uken. 

Før operasjonen for nøyaktig en måned siden handlet jeg litt forskjellig som jeg tenkte var godt å ha nyoperert men også senere på sommeren, samtidig som det har vært litt shopping på nett og nå de siste dagene. Her er hva jeg har handlet den siste måneden. 
 

~ Jerseykjole HER. ~
 

~ Maxikjole HER
 

~ Kortermet trikotkjole HER ~
 

~ Jumpsuit - Utsolgt, lignende HER ~
 

~ low cut sokker HER ~
 

~ Scanpor tape for å unngå stråling på operasjonsarr  HER ~


~ Travel jar HER ~ Depend og Essie finner du i butikk ~ Hårstrikk HER ~
 

~ Biotherm purefect cleansing gel HER ~
 

~ Off shoulder skjorte - utsolgt men lignende HER ~
 

~ Kose shorts - utsolgt men lignende HER ~
 

~ T-skjorte - utsolgt men lignende HER ~


~ Truser - utsolgt men lignende HER ~ BH HER ~
 


Dette er nesten alt av innkjøpene jeg hadde den siste måneden. Meste var for sommeren og operasjonen i seg selv men virkelig noe jeg kan bruke uansett noe jeg liker når jeg først handler. Har du gjort noen innkjøp i det siste ? Hva er ditt favoritt innkjøp for sommeren ?

 

#helse #shopping #innkjøp #Klær #kjole #shorts #tskjorte #topp #pysj #undertøy
#cubus #hm #hverdag #blogg #sommer #vår #tirsdag 
 

18.05.2017

Tirsdagens innkjøp

 • Skrevet 18.05.2017 klokka 13:30
 • Kategori: Innkjøp

Mandags kveld denne uken kom min mamma og pappa opp fra Kristiansund på besøk. De kom for å feire 17.Mai med meg slik at jeg slapp å være alene. På kvelden spiste vi noe takeawat mat og handlet inn litt for uken før vi spiste og så litt på tv før vi la oss. Tirsdagen startet i åtte tiden og vi spiste en god frokost samlet før vi ordnet oss og dro til sentrum i ti tiden på formiddagen. Mamma hadde da time hos bunadfolk , de skulle lage en ny bunad for henne og det tok ikke mange timene fra etter målingen til at vi var tilbake for å hente det ferdige resultatet.  I mellomtiden hadde vi vært for å handlet litt, spist en god lunsj og jeg hadde vært en tur til frisøren. Vi var også en liten tur på butikken for å handle noe jordbær og en rask tur på apoteket for å hente noen resepter der også. 

Her er det jeg handlet : ~ Rosa topp - HER ~

 ~ Longsleeve - HER ~

 ~ Pierre Robert sports bh - HER

 

~ Svart bikinioverdel HER  ~  Svart bikiniunderdel HER  ~  Hvit bikiniovderdel HER 

 ~ Kjole HER ~ Cardigan HER ~

 ~ hh simonsen børste HER ~

 

 

Dette var noe av innkjøpene fra tirsdagen. Hva synes du og hva har du handlet i det siste ?


#helse #shopping #tirsdag #17.mai #helg #hår #bunad #klær #kjole #cubus #bikini #skjorte #børst #hverdag #blogg

 

 

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits