14.06.2017

Sommerfølelse i Trondheim

 • Skrevet 14.06.2017 klokka 14:25
 • Kategori: Diverse

I de siste to ukene har jeg klart å være med ute med bekjente og venner. Jeg har fått medisiner som funker bedre og samtidig har jeg noen nye bekjente og venner som vet hva de skal gjøre om jeg detter om så tryggheten har vært litt større når jeg er ute å spiser, shopper og lignende. Det er så godt å kunne være sosial igjen med venner og bekjente, og selv om det ikke er så mye og lenge så er litt absolutt bedre enn ingenting. Her om dagen var jeg en tur ute på solsiden med en god venn og etter litt spising av god is, en tur innom apoteket og litt innom noen butikker så skulle vi gå en tur før det ble for sent. Jeg fikk knipset noen utrolig fine bilder på turen rundt i Trondheim i finværet og i en utrolig god stemning. 

Sommeren har endelig kommet og været blir for det meste finere og finere. Jeg kan ta frem sommerklær og legge unna noe som blir for varmt og det er for meg et tegn på at sommeren virkelig er her. Det eneste jeg virkelig merker er at jeg trenger noe skikkelig sommerklær. Jeg har selvfølgelig en del, men mye er ekkelt å ha på, noe er for smått og annet er for trangt de dagene jeg virkelig er hoven rundt magen og faktisk ser gravid ut. Jeg skal handle litt gode klær for neste uke og den store hendelsen og jeg vil nok trolig dele hva som blir å skje og hva jeg har handlet.

Her om dagen når jeg var å vandret litt rundt i Trondheim, var på shopping, spiste litt god mat og lignende tok jeg noen fine bilder av Trondheim by. Når jeg ser på bildene nå får jeg en skikkelig sommerfølelse og kjenner jeg virkelig gleder meg til når smertene blir mindre, formen blir bedre og at jeg faktisk kan være ute å nye sommeren og det deilige været. Her er noen av de bildene jeg tok de siste turene ute. 

 

Jeg mener det, sjekk den herlige sommersolen på kvelden. På denne tiden var klokken rundt halv ti men været var så utrolig fint og det var så utrolig kjekt å være ut å kunne slappe av i et fint vær. Håper virkelig det blir flere varme sommerdager som dette. 

Har someren kommet der du bor ? Hva liker du å gjøre på sommeren? :)

 

#helse #psykiskhelse #sommer #helg #hverdag #trondheim #vår #finvær #havn #solsideen #båt #blogg #shopping 
#resturant #apotek #behandling #medisin #sommerfølelse #trøndelag #foto #tirsdag 

25.12.2016

Hva fikk jeg til jul ?

 • Skrevet 25.12.2016 klokka 16:10
 • Kategori: Diverse

Da var julaften i år over for denne gang og et år til neste gang.
Dagen ble brukt med familie og en venn og startet med en god frokost før jeg hoppet i dusjen og dro til senteret for å kjøpe de siste gavene, drikken og morfinen slik at jeg har nok ut romjulen.Leverte ut noen julegaver før jeg og mamma dro hjem for å pakke inn de siste gavene til pappa, ordnet meg med sminke, hår og negler før det ble mat klokken fem. Onkel og min storebror kom på besøk å feiret denne julen med oss og det var ganske så koselig. 

Etter litt prating og avslapning begynte vi å åpne gavene og det skal sies at jeg merker at jeg er blitt eldre. Haha, det er heldigvis ikke like mange gaver som det var for fem år siden. De største gavene hadde jeg allerede fått tidligere i desember da jeg fikk en vaskemaskin og sofa fra foreldrene mine, noe jeg ble utrolig glad og sjokket over. Jeg er blitt en person som syns det er mye artigere å gi for å se reaksjonene om de liker gaven eller ikke enn å få så for min del hadde jeg vært like glad om jeg hadde fått en gave eller 100 fordi det er nettopp tanken som teller.

Noen av gavene jeg fikk av onkel. Han kjenner meg alt for godt og sjokoladen er nok spist opp i løpet av denne kvelden, til tross for nøtteallergi blir jeg ikke å dele sjokoladen min med noen. 

En brødboks med skjærefjøl på fra farmor, samt en fin genser og en kværn jeg kan få en del bruk for. 

To vesker jeg hadde ønsket meg i en god stund fra foreldrene. 

Dette er noe av tingene jeg fikk til jul. Jeg er evig takknemlig at familien min likte gavene de fikk og for de fine gavene jeg fikk fra de!


Ha en fin første juledag videre!#hverdag #gaver #juletre #jul #juleglede #julemat #ribbe #pinnekjøtt #kaker #riskrem #familie #onkel 

 

25.12.2016

Første juledag

 • Skrevet 25.12.2016 klokka 13:15
 • Kategori: Diverse

Klokken er nå ett på dagen og jeg sitter i sofaen og vrir meg litt i smerter. Jeg skal ta noe morfin før smertene forverrer seg slik at jeg kan legge meg ned på sengen for å få sovet litt ut. Jeg sitter å ser litt på tv, blogger og snakker med venner og onkel som sitter på siden av meg. 

Vi spiste en god frokost hele gjengen klokken rundt ellvetiden og slapper nå bare av. Vil også takke for all støtten og omsorgen jeg får av kjente og ukjente etter min innleggelse på sykehus,det setter jeg stor pris på.

Jeg har det litt bedre etter omstendighetene da jeg nå har noe å kan lindre smertene ved når de blir for sterke og det gjør meg litt tryggere og litt mer avslappet. Nå håper jeg bare at det forholder seg slikt og at ting roer seg. 

Legger ved et bilde av dagens frokostbord som var ganske full av godsaker.

Ha en fin dag videre så blogges vi!

#helse #hverdag #jul #julemat #slekt #besøk #familie #julefrokost 
 

17.12.2016

Positive tilbakemeldinger

 • Skrevet 17.12.2016 klokka 16:52
 • Kategori: Diverse

Jeg sovnet ikke før klokken nesten var syv idag tidlig. Jeg vurderte å bare være våken men konkluderte med at jeg trengte mer søvn. Jeg våknet derfor litt klokken tolv av et nytt mareritt og igjen klokken 1500. Da bestemte jeg meg for å stå opp og sjekke varslene på mobilen. Da møtte jeg på denne hyggelige meldingen. 

 

Det skal sies at slike positive tilbakemeldinger er ganske så koselige å få når dagene ellers har vært vanskelige, og derfor er det enda kjekkere å være en hjelpene hånd. Finn annonsen finner du HER og blogginnlegget som er linket i annonsen finner du HER 

Det er ikke for seint å sende mail, jeg kan stille opp allerede i helgen, romjulen og over nyttår!

 

#jul #helse #hverdag #ferie #ensom #juleglede #psykiskhelse #noenåværemed #romjul #nyttår #venn #latter

 

13.12.2016

Til jul ønsker jeg at noen slipper mobbingen, den ensomheten de bærer på.

 • Skrevet 13.12.2016 klokka 22:24
 • Kategori: Diverse

For noen dager siden så la jeg ut en annonse på finn som handlet om blogginnlegget jeg skrev HER. For å få en skikkelig respons delte jeg innlegget på finn.no og jeg har fått noen tilbakemeldinger som jeg har lest igjennom. Men for å sørge for at flest mulig ser muligheten deler jeg det på nytt. 

Her er innlegget jeg skrev på finn.no. 

Jeg ønsker å hjelpe barn og unge som sliter denne julen og kanskje er litt ensom. Kjenner du noen i Trøndelag området som trenger en omtanke nå i julen så gjerne send en mail til meg så hadde jeg ønsket å møte vedkommende, om ikke det å invitere over for baking, film og mat om det er ønskelig. Jeg har ikke akkurat mest penger å rutte med, men jeg har nok til å hjelpe noen som trenger det <3 

Om du så har en venn, bekjent, en bror eller søster og kanskje et barn som er ensom og hadde vært glad for en liten pakke i posten så gjerne send meg en mail med navn og historien rundt det så skal jeg se hva jeg kan gjøre med saken. Jeg er bare meg, men også jeg kan gjøre en forskjell. 

Mail sendes til : Victoriaaa97@hotmail.no .
Mindre hyggelige meldinger blir politiannmeldt, bare for å gjøre det klart! 

Håper noen som leser innlegget føler dette kan være for de, eller deler den slik at den når frem! 
Støtteklem fra meg! 


 

#Helse #psykiskhelse #hverdag #jul #Ensom #ensomhet #mobbing 

11.12.2016

Derfor er det veldig godt å ha en pappa!

 • Skrevet 11.12.2016 klokka 12:00
 • Kategori: Diverse

Derfor er det veldig godt å ha en pappa! 

Til jul hadde jeg kjøpt noe nye møbler til meg selv. Nytt sofabord, to nye nattbord og til og med en kjøkkenmaskin. Pappa var så snill å satte opp bordet men når jeg skulle prøve nattbordet hendte dette...

 

 

Ja, akkurat derfor er det greit å ha en pappa. Selvfølgelig for mange andre grunner, men ordene '' Hva skal man med et mannfolk?'' måtte jeg bite i meg samme dag. Hahah. Snille pappaen min som fikset denne og satte opp den andre rett med en gang!

Jeg er kjempe glad i deg pappa! <3 

#shopping #jul #ikea #flatpakker #hverdag #pappa #lei #dummamegut

08.12.2016

Kjenner du noen som er ensom i julen ?

 • Skrevet 08.12.2016 klokka 15:35
 • Kategori: Diverse

Det er ikke lenge til jul og jeg tenker egentlig mest på alle de barn og unge som gruer seg kjempe mye til julen og alt som er rundt den. Enten for at foreldre og familien tar et par glass for mye, eller for at de ikke har en eneste venn der de kan gi eller få en gave til. For la oss innse det. Jul for barn og unge handler mye mer og gavene under treet enn faktisk det å møte familien under et stort måltid. Jeg husker selv at jeg som 10 åring synes gavene var mye mer spennende og ønsket selvfølgelig at de skulle pakkes opp rett etter maten om ikke før.  

Desember skal jo være den koseligste måneden i året for de fleste med julepynt, julekalender, familie, pakker og mye dessert, men dessverre er det alt for mange barn som gruer seg til dette. Når du på siste skoledag ser barn som har med seg poser for å dele ut julegaver og at alle barn har mellom 2-4 pakker fra de andre og du ingenting.. Det stikker i magen, det skal jeg ærlig innrømme fra den tiden jeg ikke fikk noen gaver. Jeg vet jo nå som 19 åringer at gaver er kjekt men ikke noe jeg faktisk trenger, men når du er både 10-11 og 12 er faktisk de gavene noe man tenker på som viktig i julen og da stikker det ekstra mye i magen når du ikke får noen av de andre barna. 

Siden jeg gikk i 6-7.klasse satt jeg for meg selv på kveldene og tenkte '' Hva om jeg bare kunne få noen skikkelig venner.. '' , ''Jeg ønsker også å få noen gaver fra de jeg gikk i klassen med'' og slike ting for meg selv. Når alle andre delte ut gaver og jeg kanskje var litt heldig og fikk en iblant var jeg overlykkelig. Ja, jeg hadde noen venner, men jeg ønsket skikkelige venner. Noen man kunne være med på fritiden, ikke noen som ville finne på noe og jeg var nødløsningen. 

Egentlig så var det eneste jeg ønsket meg til jul og bursdager var det å ikke bli mobbet. Fra ungdomsskolen av satt jeg alltid med håpet at det var kanskje det som kunne endre seg, men slik ble det dessverre ikke. For alt jeg ønsket til jul var å ikke bli mobbet noe mer.
Dette er ikke noe jeg turte å si høyt, og akkurat dette er det mange andre barn der ute som heller ikke tørr å si høyt fordi de tror at dette høres så ufattelig teit ut, selv om den tanken der egentlig er et stort rop om hjelp. 

Hvorfor kan vi ikke inkludere de som ikke har så mange å være med? Hvorfor ikke lære barna våres å gjøre mot andre som du vil de skal gjøre mot deg? 

Jeg vet sikkert at om jeg ser et eller annet barn som faktisk gir de samme tegnene som jeg gjorde, så blir jeg å sende med mitt barn en liten gave til akkurat dette barnet. For det trenger virkelig ikke  å koste noe for å glede andre. 

Jeg ønsker å hjelpe barn og unge som sliter denne julen og kanskje er litt ensom. Kjenner du noen i Trøndelag området som trenger en omtanke nå i julen så gjerne send en mail til meg så hadde jeg ønsket å møte vedkommende, om ikke det å invitere over for baking, film og mat om det er ønskelig. Jeg har ikke akkurat mest penger å rutte med, men jeg har nok til å hjelpe noen som trenger det <3 

Om du så har en venn, bekjent, en bror eller søster og kanskje et barn som er ensom og hadde vært glad for en liten pakke i posten så gjerne send meg en mail med navn og historien rundt det så skal jeg se hva jeg kan gjøre med saken. Jeg er bare meg, men også jeg kan gjøre en forskjell. 

Mail sendes til : Victoriaaa97@hotmail.no .

Mindre hyggelige meldinger blir politiannmeldt, bare for å gjøre det klart! 


 

Julehilsen fra missi!

#helse #psykiskhelse #jul #gaver #ensomhet #mobbing #følelser #nisse #katt #gi

 

27.11.2016

Da er julegavene bestilt!

 • Skrevet 27.11.2016 klokka 21:30
 • Kategori: Diverse

ANNONSE

Da har jeg bestilt rundt fem julegaver, samt noe til meg selv hos Nelly. Dette er da Nordens største nettbutikk for både menn og kvinner. På denne siden er det nye klær hver eneste dag fra over 800 forskjellige varemerker. Her har man kvalitetsklær til greie priser og du kan finne noe i den litt billigere og dyrere prisklassen, men uansett hva du bestiller kan jeg snakke fra egen erfaring at varene er skikkelige og ikke minst hurtig levering noe som gjør meg sikker på at varene kommer frem til lenge før jul. 

Denne siden, som alle andre jeg har bestilt på i den siste tiden har 20% rabatt siden det er black weekend nå hos de aller fleste nettbutikker. Bruker du rabattkoden ''black20'' før du sjekker ut og betaler trekkes prisen av da. På hovedsiden finner du dagens nyheter, bestselgerne og julegaveshopping som iallefall hjalp meg med å finne minst tre av gavene jeg kjøpte inatt!. 


Man kan trykke på bildet eller HER for å komme direkte inn på siden. 
 

Jeg fant iallefall enda en julekjole og en kjole som hadde vært kjempefin for julebord eller en fest i juletiden. Denne wrap Midi crepe dress er en figurnær kjole som du får i XS-XL, så denne passer nok alle kropper og størelser og du får den i noen andre farger også. Den hadde også en utrolig fin pris i forhold til andre klær jeg har sett på i den siste tiden! For å komme direkte til kjolen kan du trykke HER .#helse #julegave #shopping #kjole #nelly #sko #julebord #julaften 

26.11.2016

Perfekte julegaver

 • Skrevet 26.11.2016 klokka 19:51
 • Kategori: Diverse

Annonse 

Nå har det jo black weekend som mange nettbutikker har og da tenker jeg selv at hvorfor ikke bare gjøre unna julegavehandlingen i sofaen?
Personlig så føler jeg dette er mye enklere og artigere da jeg kan sitte i koseboksen, spiste minst 300 gram godteri og bestille klær og annet på nett istedenfor å måtte sminke meg og ordne meg for å trosse redselen og angsten når jeg går ut av døren!
Jeg hater å handle gaver, da jeg virkelig ikke er kreativ og klær er jo noe jeg elsker å handle men virkelig ikke vet hvordan jeg skal sette sammen! Da er det jo litt greit at nettbutikkene gjør det for meg? :-D 

NA-KD finner du klær, sko og accessories til en grei pris! Jeg har hørt om mange som har bestilt derifra som har fått rask levering og god kvalitet på det de bestilte og det vi aller fleste elsker så er det god kvalitet og rask levering, for det kan virkelig ikke bare være meg som blir superflink på å sjekke postkassen etter jeg trykker ''bestill'' på noe når jeg handler på nett? 

Akkurat NÅ får du hele 25 % av på varer under fullpris ved bruk av koden ''Blackweekend''. For å se mer på salget kan du trykke HER.
 

Du kan også trykke på bildet og da kommer du direkte inn på siden. Så fort og så enkelt er handlingen igang! 

 


Jeg har iallefall funnet en av mine favorittkjoler på denne siden og vurderer kjempe høyt å skaffe meg en slik.
Du får den fra XS-L og du kan se på denne Gestuz - Romy Dress HER.

 

#shopping #helse #blackweekend #jul #julegave #kjoler #sko #fashion 

hits