hits
03.12.2017

Den siste uka

  • Skrevet 03.12.2017 klokka 21:57
  • Kategori: Hverdag

Det er egentlig ganske lenge siden jeg blogget. Faktisk nærmere 11-12 dager siden det siste innlegget jeg publiserte på bloggen. Mye har skjedd på den personlige fronten og jeg har derfor valgt å fokusere på de tingene jeg mente var viktigst der og da. 

Torsdag forrige uke var jeg hos legen for et lite kirurgisk inngrep og krevde at jeg var roligere i 7 dager. Dagen etter var det et julebord med jobben etterfulgt av en litt spontan liten oppussing på to av rommene i leiligheten samt oppbygging av nye møbler. Det tok altså lang tid, føltes det iallefall ut som. Mandag denne uken var jeg også til hudlegen for å diskutere fremtidlig behandling av huden min da ingenting har funket hittil og til tross for at jeg var glad og ikke minst lettet på vei ut av legekontoret merket jeg en litt større påkjenning i ettertid enn det jeg først forventet. Mye har vandret rundt i hodet mitt etter jeg satt å sorterte papirer som lå i skuffene da jeg satt meg ned for å rydde i skapene, spesielt når dette var papirer som omhandlet sykdom og sykehusinnleggelsene de siste 1,5 årene men ikke minst brev fra politiet av litt forskjellige grunner. 

Jeg kjente kroppen plutselig ble så følsom, så sliten og jeg hadde lyst å gråte, le, hyle og skrike på en og samme gang. Under alt dette var det to fagdager, en for lærlinger og en på jobben. Jeg var så sliten og følsom etter flere netter med lite eller ingen søvn at jeg rett og slett begynte å gråte midt på fagdagen uten å selv vite hvorfor, jeg bare var så sliten men kjente at det også var godt å bare få det ut . 

I helgen har det igrunn vært full rulle med alt fra litt jobb, litt shopping og plassering av litt julepynt. Det er igrunn skjedd mye men igjen har jeg fått slappet av og kost med meg kattene og kjæresten. 

Jeg tenkte å dele noen innkjøpsbilder, litt oppussingsbilder og slike innlegg i løpet av uken for å vise dere litt av det som har skjedd de siste ukene og ikke minst det som blir å skje fremover. 

 

 

#helse #psykiskhelse #jobb #julebord #sissteuken #opppussing #høst #vinter #advent #selfie 
#iphone8plus #lege #hudlege #behandling #inngrep #sykdom 

minkampmotmobbing98

03.12.2017 kl. 22:08
Håper det går bedre med deg <3

Victoria Grøtting

03.12.2017 kl. 23:27
minkampmotmobbing98: Det gjør heldigvis det!<3

minkampmotmobbing98

04.12.2017 kl. 06:25
Så bra å høre <3 DU fortjener alt godt ;)

Victoria Grøtting

04.12.2017 kl. 07:43
minkampmotmobbing98: åhh , takk for det!<3
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign