02.09.2017

Har du noen gang?

Skulket skolen ? Ja, dessverre men med ''god grunn''. Jeg skulket aldri for å slippe undervisningen men det var flere ganger i løpet av 8.klasse jeg tok bussen hjem like etter mamma dro på jobb fordi jeg ikke turte å dra på skolen grunnet mobbingen. Jeg presset meg mange ganger men dessverre søkte jeg trygghet å dro derfor hjem rett etter bussen hadde kommet frem til skolen eller når mamma hadde sluppet meg av. 

Hatt et kallenavn? Vic, Vici, Vicis og alt innenfor denne reglen. Det er da heldigvis for det meste kallenavn innenfor familien. Finnes nok noen verre jeg ikke blir å røpe her, haha. 

Ødelagt noens ferie? Ikke direkte en ferie men en tid som skulle være rolig, trygg og mye lærdom hos et par da jeg måtte fortelle damen til en bekjent av meg hva samboeren hennes faktisk skrev og gjorde på siden av forholde de to hadde. Jeg følte meg som en skurk flere uker senere men utrolig nok godtok hun det og de er enda sammen. Lenge leve trofastheten, haha. 

Møtt en kjendis? Foruten norske kjente mennesker som de i DDE og andre artister har jeg gått forbi og sagt hei til Ed Sheeran. 

Vært på tv eller radio? Ja, jeg har vært med på TV2 nyhetene på direkten og en liten runde på radio med NRK Trøndelag mener jeg å huske, det meste ellers er vel podcaster og artikler. 

Vært våken i 24 timer? Ja, flere ganger. Det meste var perioden da jeg hadde utrolig mye smerter og rett og slett vridde meg i smerter. Jeg husker at jeg nesten nådde 36 timer før jeg sluknet av en sovetablett. Sta som jeg var skulle jeg ikke ha hjelp til å sove men herregud hvor godt det var. 

Ved et uhell sagt '' jeg elsker deg '' til en person? Haha, jeg sa det til en jeg holdt på med her for en stund tilbake. Jeg reddet meg virkelig med etterfølgeren '' Wops, den var ikke ment for deg '' når jeg egentlig skulle si at det var et uhell og at det bare kom frem. Japp, duden ble usikker og jeg har nok aldri vært så klein og flau i hele mitt liv. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Nei, heldigvis ikke! Jeg får derimot skikkelig kylie jenner lepper om jeg spiser nøtter og fått en kraftig reaksjon på smertestillende som ga meg krampeanfall til det stadiet at jeg var helt bevisstløs og borte. Tok noen en evighet å finne ut hvorfor dette hendte men herregud hvor godt det var å slippe flere slike anfall. 

Kaldt kjæresten for feil navn? Ja, det har jeg nok også klart i et tidligere forhold. Jeg brast ut i latter, han var litt mer på den siden på å finne ut hvem i huleste denne mannen var. I ettertid lo han også av dette heldigvis og brukte det imot meg noen ganger, men som fortjent :-p

Grått i offentligheten i voksen alder? Før mente jeg selv at å gråte var et tegn på svakhet og at jeg aldri skulle gråte frem for noen, iallefall ikke ofte. Men det har hendt seg utrolig mange ganger de siste to årene at jeg knakk sammen av smerter og gråt som en annen toåring i lang tid. Folk har heldigvis reagert fint og det var ikke like flaut som forventet etterpå, foruten den delen der jeg ble hentet av ambulanse flere ganger og ble dopet ned på smertestillende til det punktet at jeg ikke husket turen til sykehuset. De reddet meg iallefall ut av skammen, haha. 

 

#helse #pyskiskhelse #baking #foto #canon #kjendis #følelser #blogg #hverdag 
#fredag #Lørdag #selfie #spørsmål #personlig #høst #sykdom #smerter 

minkampmotmobbing98

02.09.2017 kl. 00:10
Fint innlegg!!<3

Victoria Grøtting

02.09.2017 kl. 15:15
minkampmotmobbing98: Tusentakk!

Vilde

02.09.2017 kl. 00:18
så synd at man føler seg "presset" til å skulke skolen pga mobbing og dumt det ikke blir tatt skikkelig tak i :(

Ellers veldig moro å lese <3

Victoria Grøtting

02.09.2017 kl. 15:16
Vilde: Jaa, absolutt veldig feil men var liksom eneste valget! Takk for det<3

frodith

02.09.2017 kl. 20:24
Litt morsomme disse innleggene, sett flere som har laget og har kopiert spørsmålene selv. Ser når jeg får tid, kanskje jeg tar dem også :-)

Victoria Grøtting

02.09.2017 kl. 20:35
frodith: Jaa, gjerne gjør de du også! Er så artig å lese silke!

Sima Sophian

03.09.2017 kl. 11:30
Skjønner deg veldig godt med skulkingen, gjorde det selv mange ganger når jeg gikk på ungdomsskolen. Veldig dumt egt, men man føler ikke man kan gjøre noe annet

Victoria Grøtting

03.09.2017 kl. 22:36
Sima Sophian: Jaa, det er sant. Heldigvis var det åttende klasse og ikke noe som følger meg!

Jannicke Elnæs

03.09.2017 kl. 14:00
veldig fint innlegg! <3 Du er så ærlig om alt, og det liker jeg!

Victoria Grøtting

03.09.2017 kl. 22:36
Jannicke Elnæs: Åhh, tusen takk! <3

Sølvi Birgitte Wærness

05.09.2017 kl. 11:32
Kjempe fint innlegg! :)

Victoria Grøtting

05.09.2017 kl. 13:13
Sølvi Birgitte Wærness: Tusentakk!<3
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits