07.08.2017

one day until takeoff

  • Skrevet 07.08.2017 klokka 17:59
  • Kategori: Hverdag

Det er mandag og i dag har jeg igrunn bare sovet lenge, slappet av under dynen og hatt en ganske så rolig dag med besøket mitt som nå nylig dro videre. Vi var en tur ute innom butikken før vi lagde vafler og så litt på tv sammen. Jeg sitter nå ute på platten og slapper av med litt pepsi max og en vaffel med farmors hjemmelagde syltetøy på, noe som virkelig er utrolig godt. Solen tittet frem nå nylig og da måtte jeg bare ha med meg et lite pledd ute for å nyte været. 

Jeg venter nå på en kompis som er på vei til meg nå. Vi skal vaske bilene våres ute og innvendig, steke litt mer vafler og så venter jeg enda på rørleggeren som skulle komme i dag for å fikse hva som nå er ødelagt med oppvaskmaskinen siden vannet ikke rinner ned og ut og bare ligger på bunnen der. Feilkoden sa noe med rørene og filteret men verken jeg eller kompisen som var på besøk ble noe smartere etter vi renset filteret så vi måtte ut for å kjøpe inn oppvaskstativ for helgen som var så jeg håper at det kan fikses fort slik at jeg har den klar til jeg er tilbake. 

I morgen reiser jeg faktisk bort. Jeg skal på en liten flytur og ha en natt på hotell før onsdagens viktige sjekk og møte der vi skal avgjøre hva som skjer videre. Jeg ønsker ikke å fortelle så mye mer spesifikt akkurat nå på grunn av min egen sikkerhet og lignende men jeg blir nok å fortelle om møtet og sjekkene i ettertid på bloggen og trolig i løpet av uken. 

I dag må jeg derfor pakke klart en liten bag med klær og medisiner så jeg har for overnattingen og i tilfelle noe skulle hende i løpet av oppholdet. Jeg tror ikke noe skal forandre seg men man vet liksom aldri, det er det jeg virkelig har lært etter jeg ble syk. Før jeg reiser har jeg også en fysioterapi time på sykehuset her i Trondheim i morgen som jeg skal møte opp på og som er veldig viktig ettersom kroppen min har vært veldig anspent og under store smerter den siste tiden. De mente vi har mye å jobbe med for å få tilbake en frisk kropp i forhold til at kroppen min alltid er hard og anspent noe som virkelig ikke er bra eller sunt i lengden. 

Flybilettene er bestilt, hotellet ble bestilt for under to timer siden takket være min fantastiske søster som kunne hjelpe meg økonomisk slik at jeg fikk kontrollen jeg behøver og behandlingen videre. Jeg var ganske forberedt på å sitte på sykehuset et døgn siden jeg igrunn ikke liker å spørre andre om hjelp men når jeg sendte meldingen tok det under 30 sekunder før hun svarte at det ikke var noe problem og at det er en selvfølge å hjelpe når hun kan. Dette går selvfølgelig begge veier men støtten hennes gir meg virkelig tårer i øynene når jeg er stresset nok fra før! Nå skal jeg prate litt videre med søsteren min før besøket kommer og vi skal en liten tur til byen sammen!
 

 

Hva skal du gjøre i dag? Skal du på noen reise i nærmeste tiden?
 

#helse #psykiskhelse #sykdom #kronisk #kronisksykdom #behandling #smerter #reise #fly #blogg #sommer #ferie
#helg #hverdag #mandag #tirsdag #takeoff #pakke #besøk #familie #venner #omsorg

frodith

07.08.2017 kl. 18:42
Ingen reising her. Bare jobbe nå en liten periode :-) Lykke til med det du skal :-)

Victoria Grøtting

07.08.2017 kl. 18:48
frodith: Godt det også! Tusentakk!

minkampmotmobbing98

07.08.2017 kl. 20:14
Masse, masse lykke til Victoria!!<3 Håper på det beste!

Victoria Grøtting

08.08.2017 kl. 01:00
minkampmotmobbing98: Tusentakk!

Tessa Bennett

08.08.2017 kl. 21:18
For en fantastisk søster du har! Jeg er akkurat som deg, spør aldri om hjelp, så da er det godt å ha slike mennesker rundt seg som er der når vi trenger dem. Masse lykke til med det du skal! <3

Victoria Grøtting

08.08.2017 kl. 21:54
Tessa Bennett: Tusentakk! Jaa, hun er virkelig fantastisk! <3

elin

08.08.2017 kl. 21:29
Så fin blogg!<3

Victoria Grøtting

08.08.2017 kl. 21:54
elin: Tusentakk!

09.08.2017 kl. 01:46
<3

Victoria Grøtting

09.08.2017 kl. 02:04
Anonym: <3
hits