05.08.2017

Produkter - Juli måned

Juli måned har nå passert og jeg har samlet på de fleste produkter som jeg har brukt opp i løpet av den siste måneden. Det er ikke alt jeg faktisk tenkte over å ta bilder av med tanke på reiser og lignende men det aller meste har jeg fått med meg. Jeg tar selvfølgelig ikke med alt jeg har brukt opp da dette varierer enkelte måneder men jeg tar med det jeg tror hadde vært mest interessant for dere lesere å faktisk se og lese om og ting jeg tror kanskje noen av dere hadde likt også. 

Her er produktene jeg brukte opp i løpet av Juli måned. 

Calvin Klein one gold parfyme

Jeg fikk denne parfymen av foreldrene mine når de var innom taxfree på vei hjem fra en sydentur i oktober eller november ifjor etter mye anbefalinger fra flere bekjente om akkurat denne parfymen. Jeg likte igrunn godt denne parfymen men ble å velge en ny en sist tur da jeg følte for litt forandring. Jeg tror at denne parfymen godt kan havne i handlekurven min i en senere anledning da flere har kommentert hvor godt den lukter og da jeg selv liker den godt. 

Du finner produkter HER

 

GARNIER Micelar cleansing water

Dette produktet er noe jeg har brukt fast siste året. Jeg bruker det på en bomullspad for å ta av sminken på kveldene og for å fjerne olje og smuss på huden ellers de dagene jeg ikke bruker sminke. Den passer både til ansiktet, øynene og leppene og er parfyme fri noe som er bra for de som har like følsom hud som jeg har. Jeg bruker en del produkt når jeg fjerner sminken men føler en slik flaske varer i evigheter. Jeg blir absolutt å fortsette med dette produktet da jeg virkelig ikke har prøvd noe som er så bra og så billig. 

Du finner produktet blant annet på salg HER


Korres wild rose exfoliating cleanser

Denne rensen har jeg nå hatt siden høst tider ifjor og har brukt den opp siden den den faktisk kostet ca 300 kroner. Det er mye produkt i pakken og produktet sier det skal være super for daglig rens og de små kornene skal være bra for følsom hud men likevel føle jeg ikke at det er den beste rensen jeg har kjøpt. Den lukter sterkt og huden min ble både sår og rød om jeg bruker den for ofte noe som er kjedelig om man vil bruke den for rens hver dag. Jeg har igrunn veldig oljete hud men jeg følte meg utrolig tørr i ansiktet etter bruk av denne noe som gjør at jeg blir å gå tilbake til en annen rens fra lush.

Du finner produktet HER


JOICO Moisture Recovery Shampoo & conditioner 

Disse to flaskene har jeg allerede vært igjennom to eller tre gangere allerede. Jeg tror jeg begynte med denne shampoen og balsamen for kanskje 2 år siden og siden har jeg for det meste brukt disse to produktene. Når jeg har vært innlagt på sykehus, reist til behandling og lignende har jeg da ikke hatt med meg 1 l shampo og 1 l balsam og heller tatt med to små flasker av et annet tilfeldig merke. Jeg føler selv det er stor forskjell på hvor tørt håret mitt har vært etter disse to produktene og jeg blir absolutt å ordne meg to nye flasker nå som det både er tilbud på de og nå som jeg nok engang har hatt en fargebehandling på håret.

Shampoo får du HER ~ conditioner får du HER. 

 

Dette er noen av produktene jeg klarte å bruke opp i løpet av Juli måned. Det er som sagt noen produkter jeg ikke så helt hensikten med å ta bilde eller skive om og andre produkter jeg ikke engang kjente igjen navnet på flaskene. 

Er det noen produkter som du anbefaler ? Noen produkter du alltid faller tilbake til ?

 

#helse #hår #hud #hudpleie #parmye #pleie #produkter #hverdag #blogg #lørdag #sommer #ferie #kicks #innkjøp 

frodith

05.08.2017 kl. 19:46
Jeg er veldig treg på sminke eller sånne produkter. Bruker sånne standardting fra butikken.. Jeg er veldig lite nøye på det, og det er sikkert ikke lurt, men jeg gidder ikke liksom.. :-D

Victoria Grøtting

05.08.2017 kl. 20:56
frodith: Hahah, slik var jeg også før jeg så hvordan det påvirket huden min siden jeg har acne! Ellers er jeg ikke særlig nøye ;p

minkampmotmobbing98

05.08.2017 kl. 19:51
Sjekk ut spørsmålsrunden min om du har noen spørsmål du ønsker å stille :)

Victoria Grøtting

05.08.2017 kl. 20:55
minkampmotmobbing98: :)

Anette

05.08.2017 kl. 20:05
bruker den sminkefjerneren selv. Kjempegod <3

Victoria Grøtting

05.08.2017 kl. 20:56
Anette: jaa, den er absolutt noe av det beste jeg har prøvd! <3

Ingrid Elise

05.08.2017 kl. 20:13
Den parfymen har jeg hørt er sykt god!! Jeg bruker Prada Candy parfymen fast hele tiden, det er liksom min parfyme og har vært det i sånn 5 år nå :-)

Victoria Grøtting

05.08.2017 kl. 20:55
Ingrid Elise: Den er virkelig det også! Uhh, takk for tips ;)

spisogspar

05.08.2017 kl. 23:15
Takk for tips :))

Victoria Grøtting

05.08.2017 kl. 23:46
spisogspar: Bare hyggelig :))

Jannicke Elnæs

06.08.2017 kl. 00:13
såå fine produkter :D Jeg ELSKER joico produkter <3 haha

Victoria Grøtting

06.08.2017 kl. 12:33
Jannicke Elnæs: Tusentakk! Jaa, de er virkelig gode :-)
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits