13.07.2017

Møter om veien videre

  • Skrevet 13.07.2017 klokka 16:30
  • Kategori: Hverdag

De siste dagene har jeg brukt en god del timer på møter. I går hadde jeg en time med lærlingansvarlig der vi snakket om hva som har hendt, veien videre, hvordan vi skal gå videre og oppfølgingen som skal være i fremtiden. Det var egentlig en ganske så god samtale og jeg er heldig som har en så hyggelig lærlingansvarlig som virkelig bryr seg om meg og viser meg mye omsorg og respekt. Det var et godt møte som ga meg mye svar på ting som jeg lurte på og det er absolutt alltid kjekt. 

Etter møtet dro jeg hjem og slappet av før jeg fikk besøk og lagde noe god middag. Besøket og jeg ble fornøyd med lasagnen og vi brukte kvelden på å slappe av, se litt serie, prate og egentlig bare å kose oss. I dag var det tidlig opp, igrunn litt for tidlig da jeg hadde sovet helt elendig og virkelig ikke var uthvilt overhode. Turen gikk iallefall til et helt annet møte, rettere sagt med en behandler. Vi snakket igrunn om hvordan den siste tiden har vært, funnene på operasjonene og ting som ellers har skjedde som vi kanskje burde prate om. Positive og negative situasjoner ble pratet en del om og gjerne om hvilke følelser man følte på når man snakket om akkurat dette. Jeg personlig har hatt en ganske dårlig opplevelse med sykehuset jeg dessverre tilhører men heldigvis er det fritt sykehusvalg og det tror jeg virkelig redder mange mennesker, både fysisk og psykisk. 

Etter dette møtet dro jeg så til legekontoret og apoteket for å hente ut noen medisiner. Jeg dro så rett til fastlegen for oppfølging og en prat. De fjernet stingene etter operasjonen og snakket litt om veien videre. Hva skulle jeg i forhold til utredningen, utdanningen, tilbakefall, ferie og hva tåler kroppen min sånn egentlig ? Vi tok noen prøver for å forsikre oss om at alt var bra og alt så igrunn bra ut. Dagen har vært lang men innholdsrik og ikke nok med det så har jeg en pakke jeg skulle ha hentet på kicks som jeg virkelig ikke føler for å hente i dag. 

I natt sov jeg så lite og dårlig så jeg vurderer å ta en time eller to i senga for å¨sove før jeg varmer opp noe middag ifra går og kanskje vurderer å hente ut pakken min som venter på meg. 

 
#helse #psykiskhelse #møte #meetings #sykehus #lege #sykdom #foto #sommer #vår #trondheim

Den lille Pandaen c:

13.07.2017 kl. 17:55
<3<3

Victoria Grøtting

13.07.2017 kl. 19:51
Den lille Pandaen c:: <3 <:

Katrine

13.07.2017 kl. 23:34
Håper du får sove bedre i natt <3

Victoria Grøtting

13.07.2017 kl. 23:57
Katrine: Tusentakk! Håper virkelig det! <3 Håper du har hatt en fin kveld!
hits