05.07.2017

Produkter - Juni måned

Juni måned er nå passert og jeg har samlet på produkter som jeg har brukt opp i løpet av måneden. Denne gangen er det også produkter jeg har hatt i flere år men ikke brukt før den siste tiden og produkter jeg har hatt flere ganger før. Denne måneden er det også hudpleie, produkter for hår og sminkeprodukter.

Her er noen av produktene jeg brukte opp i løpet av Juni måned.

 

Victoria's Secret hydrating body lotion 
Til venstre er pure seduction og til høyre er sheer love. Disse lukter utrolig godt og er utrolig fuktighetsgivende.
Jeg har flere ganger kjøpt lignende produkter fra Victoria's Secret og liker at de alltid har mye bra på hjemmesiden sin. Jeg vet ikke om jeg blir å kjøpe akkurat disse på nytt, men ser jeg et godt tilbud skal jeg ikke se bort fra at jeg slår til. 

Du kan finne lignende produkter HER.

 

Biotherm purefekt skin cleansing gel

Denne rensen er for fet/blandet hud og er supergod med tanke på at den renser huden i dybden og fjerner all sminken effektivt. Jeg har veldig følsom hud og jeg kjenner virkelig forskjell på denne ansiktsrensen i forhold til andre da den er veldig mild og skånsom. Den skummer lett og gjør huden veldig ren og klar før eventuell makeup. Jeg bruker denne hver morgen og kveld og sitter faktisk i skrivende stund for å kjøpe enda en flaske. Jeg fikk dette produktet i et prøvekit og elsker hvordan denne rensen er for min hud.

Du kan kjøpe rensen HER
 Redken heat styling thermo actif 
iron silk 07

Denne har jeg hatt i evigheter men aldri helt brukt mye av. Jeg bruker denne som en varmebeskyttende spray før jeg føner, retter eller krøller håret. Jeg bruker alltid varmebeskyttende før noe som helst varme i håret i form av styling men også når jeg er i varmere strøk og det er stekende sol, nettopp fordi jeg i den siste tiden har hatt veldig skjørt hår som følge av stress, medisiner og annen behandling. Jeg har bare hatt en flaske av dette produktet, nettopp fordi det holder i en evighet. Jeg har prøvd flere merker underveis men føler redken sin varmebeskyttende spray er den som gjør håret mitt mest glatt og fint. Jeg fant ingen direktelink til dette produktet men regner med de fleste frisørsalonger og butikker som selger merket redken har denne. 

 St.Moriz fast tanning mousse

Jeg elsker å være brun, men jeg kan ikke sole meg i direkte sollys på grunn av medisiner, behandlinger og lignende. Jeg bruker en tanning mitt for å påføre denne moussen. Den tørker fort så du bør jobbe i seksjoner for å få et fint resultat. Det er viktig at du skrubber huden, tilfører fuktighet og ikke har selvbruningen direkte på kort tid etter da porene enda er åpne. Du vil da få prikker på leggene og lignende.  Dette er min fjerde flaske og den holder utrolig godt på kroppen samtidig som den ser fin og naturlig ut så lenge du påfører den i jevne mellomrom og ikke hver dag. 

Du får kjøpt denne HER. 

 

Dette er noen av produktene jeg klarte å bruke opp i Juni måned. Det er noen produkter som jeg virkelig ikke så noe vits i å ta bilde av da du rett og slett ikke kjenner igjen produktet når du ser på den. Om jeg blir å kjøpe noen av de produktene jeg ikke har tatt bilde av igjen kan jeg evt skrive et innlegg om innkjøpene og fortelle mer om produktene da.

Er det noen produktet du anbefaler? 

 

#helse #psykiskhelse #sminke #hudpleie #hår #pleie #produkter #makeup #hverdag
#sommer #juni #blogg #foto #hud #kicks #blivakker #innkjøp #onsdag 

♥ Ingrid Elise

05.07.2017 kl. 22:52
Har begge VS-kremene! Elsker de, og de lukter så godt!!

Victoria Grøtting

06.07.2017 kl. 11:01
♥ Ingrid Elise: jaa, de er super gode og så enkle å ha med på reiser iforhold til så mange andre flasker! :)

Tessa Bennett

06.07.2017 kl. 05:33
Så mye fint! :)

Victoria Grøtting

06.07.2017 kl. 11:00
Tessa Bennett: Tusentakk!
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits