17.06.2017

Meldingene fikk meg til å falle sammen i gråt.

De siste dagene har jeg ikke helt vært meg selv. Jeg har vært sliten, nervøs, gruet meg og gledet meg til alt som skal skje og det har virkelig påvirket humøret mitt. Jeg går fra å delvis danse rundt med litt smerter, til å ligge å vri meg i de til å bare sitte på sengen og kjenne tårene rinne nedover kinnet mitt. Jeg vet ikke helt hvorfor men personlig tror jeg det at kroppen noen ganger når til det punktet der den får nok og bestemmer seg for å si ifra. Jeg er ikke akkurat den personen som har vært den flinkeste til å høre på kroppen min de siste årene når det har kommet til forverring av symptomer og sykdom og personlig har jeg også lagt skylden på meg selv som ikke kjempet mer for å få den hjelpen jeg hadde krav på tidligere, men når man ikke er tøff nok til å si ifra eller har noe mer kunnskap og ting å komme med kan man liksom ikke gjøre så mye. 

Jeg vet jo det ikke er min feil, på noen som helst måte men man sitter jo der med den lille stemmen i hodet som sier '' hva om du gjorde eller sa dette istedenfor ? '' eller '' Hva om jeg klarte å forklare bedre hvordan og hvor disse smertene var? ''. Den lille stemmen har spist en bit av meg ganske lenge, og selv om jeg kanskje prøvde å riste den av meg i starten så kjenner jeg nå at den bringer frem en del følelser og tanker. 

Som sagt så har disse siste dagene vært vanskeligere, rettere sagt helt dritt men jeg har bare prøvd å gasset på alt rundt. Jeg har prøvd å være sosial, blogge, være med venner, vaske mye, pakke,lage mat og handle selv om jeg kjente at jeg kanskje bare burde legge meg ned og godta at smertene og kroppen var for sliten for alt dette nå. Jeg tror jeg gikk på veggen, rettere sagt så vet jeg fordi det smalt, skikkelig. Det smalt så mye at jeg ikke lenger kunne unngå å la være å føle eller late som om at alt var bra. Det var vondt men samtidig litt godt på en gang. Vondt fordi så mye skjer. så mange typer følelser kommer frem men samtidig godt fordi jeg skulle ha hørt på kroppen min for lenge siden. Det er greit å presse seg, men igjen så er det jo til en grense og ikke kjøre over denne grensen fem ganger og late som du har det bra. 

Jeg satt å følte meg helt tom. Jeg var så tom og sliten og følte at hodet mitt var i løse luften. Jeg skulle sjekke bloggen en rask tur, og der ser jeg noen kommentarer jeg ikke enda hadde godkjent. Jeg leser de og jeg faller sammen i gråt med tårer som bare triller ned kinnet mitt og aldri helt stopper.
Jeg blir ikke lei meg, tvert imot fordi meldingene var så gode, så hyggelige og så full av kjærlighet men jeg ble så glad av å føle meg verdsatt på en slik tung dag, og få den lille påminnelsen jeg virkelig trengte, som alle trenger en gang i blant. Jeg innså virkelig hvor heldig jeg er med støtten jeg får av kjente og ukjente og denne støtten betyr så utrolig mye.

Her er de fantastiske meldingene av noen fantastiske mennesker Jeg blir så glad over å lese disse tre gode kommentarene. Jeg har valgt å ikke ta med navn, da jeg ikke vet om de tre som skrev kommentarene synes det er greit eller ikke, men om det er ønskelig å å se hele kommentaren er det bare å se på de siste innleggene jeg har skrevet og trykke på kommentarene. 

Jeg er iallefall veldig glad og takknemlig for disse herlige menneskene og er heldig i å ha slike lesere på min blogg.

 

#helse #psykiskhelse #sykdom #reise #blogg #lørdag #hverdag #helg #foto #meldinger #ferie 

Den lille Pandaen c:

17.06.2017 kl. 17:34
Du fortjener alle gode ord, fordi du er så sterk <3 Jeg får ikke akkurat git deg en klem sånn no fordi du er ganske langt unna, men jeg gir deg en sikkelig virtuell klem. Det å få insikt, å få lese, få snap og bli kjent med deg - har gjort til at jeg har blitt glad i deg, på et vis <3 Ikke sånn awkward, men sånn som en venn. Du er fantastisk, du er sterk og helt utrolig. <3

Victoria Grøtting

17.06.2017 kl. 17:36
Den lille Pandaen c:: åhh! Tusentakk gode du! Har blitt glad i deg også, det er iallefall sikkert! <3

Den lille Pandaen c:

17.06.2017 kl. 17:38
<3 <3 <3

Victoria Grøtting

17.06.2017 kl. 17:56
Den lille Pandaen c:: <3

minkampmotmobbing98

17.06.2017 kl. 18:19
Du fortjener alle gode ord!<3 Du er en fantastisk jente som fortjener alt godt. Det står respekt av at du klarer å komme deg gjennom alle de tøffe og vonde periodene dine :D Om du trenger så er jeg her <3

Victoria Grøtting

17.06.2017 kl. 18:42
minkampmotmobbing98: åhh! Tusentakk nok engang! Er her for deg også! <3

stavangerinmyheart

17.06.2017 kl. 18:49
De orda var deg vel undt..... Ønsker deg en fin kveld - og en stor klem fra meg.

Victoria Grøtting

17.06.2017 kl. 19:03
stavangerinmyheart: åhh, tusentakk! Ønsker deg en fin kveld også! Stor klem tilbake! <3

minkampmotmobbing98

17.06.2017 kl. 18:59
Har blitt utrolig glad i deg som venn!<3

Victoria Grøtting

17.06.2017 kl. 19:03
minkampmotmobbing98: Blitt veldig glad i deg også! <3
hits