14.06.2017

Sommerfølelse i Trondheim

  • Skrevet 14.06.2017 klokka 14:25
  • Kategori: Hverdag

I de siste to ukene har jeg klart å være med ute med bekjente og venner. Jeg har fått medisiner som funker bedre og samtidig har jeg noen nye bekjente og venner som vet hva de skal gjøre om jeg detter om så tryggheten har vært litt større når jeg er ute å spiser, shopper og lignende. Det er så godt å kunne være sosial igjen med venner og bekjente, og selv om det ikke er så mye og lenge så er litt absolutt bedre enn ingenting. Her om dagen var jeg en tur ute på solsiden med en god venn og etter litt spising av god is, en tur innom apoteket og litt innom noen butikker så skulle vi gå en tur før det ble for sent. Jeg fikk knipset noen utrolig fine bilder på turen rundt i Trondheim i finværet og i en utrolig god stemning. 

Sommeren har endelig kommet og været blir for det meste finere og finere. Jeg kan ta frem sommerklær og legge unna noe som blir for varmt og det er for meg et tegn på at sommeren virkelig er her. Det eneste jeg virkelig merker er at jeg trenger noe skikkelig sommerklær. Jeg har selvfølgelig en del, men mye er ekkelt å ha på, noe er for smått og annet er for trangt de dagene jeg virkelig er hoven rundt magen og faktisk ser gravid ut. Jeg skal handle litt gode klær for neste uke og den store hendelsen og jeg vil nok trolig dele hva som blir å skje og hva jeg har handlet.

Her om dagen når jeg var å vandret litt rundt i Trondheim, var på shopping, spiste litt god mat og lignende tok jeg noen fine bilder av Trondheim by. Når jeg ser på bildene nå får jeg en skikkelig sommerfølelse og kjenner jeg virkelig gleder meg til når smertene blir mindre, formen blir bedre og at jeg faktisk kan være ute å nye sommeren og det deilige været. Her er noen av de bildene jeg tok de siste turene ute. 

 

Jeg mener det, sjekk den herlige sommersolen på kvelden. På denne tiden var klokken rundt halv ti men været var så utrolig fint og det var så utrolig kjekt å være ut å kunne slappe av i et fint vær. Håper virkelig det blir flere varme sommerdager som dette. 

Har someren kommet der du bor ? Hva liker du å gjøre på sommeren? :)

 

#helse #psykiskhelse #sommer #helg #hverdag #trondheim #vår #finvær #havn #solsideen #båt #blogg #shopping 
#resturant #apotek #behandling #medisin #sommerfølelse #trøndelag #foto #tirsdag 

Thea Mariel

14.06.2017 kl. 16:16
herregud så fin byen er!

Victoria Grøtting

15.06.2017 kl. 00:57
Thea Mariel: jaa, ikke sant? :D
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits