05.06.2017

Produkter - Mai måned

I de siste månedene har jeg blitt flinkere når det kommer til rutiner. Jeg var aldri den jenta som likte å bruke kveldene på å rense ansiktet mitt, eller morgenen på å vaske det, tilføre fuktighet til ansikt og kropp. Jeg vet ikke helt hvorfor, men dette var bare noe jeg ikke verken likte eller brydde meg stort om. De siste måneden har jeg dermed blitt mye flinkere, og produktene ble også da selvfølgelig mye fortere brukt opp.

Jeg fikk et spørsmål på instagram om jeg kan skrive et innlegg på slutten av hver måned der jeg viser hvilke produkter som jeg har brukt opp. Om det var et nytt produkt, eller en gjenganger og om jeg ville ha kjøpt det igjen eller ikke. Jeg liker jo å lese slikt selv, så hvorfor ikke skrive et? 

Produktene jeg tar med er da alt fra sminke, renser, hår produkter, produkter til ansikt og kropp og lignende.

I Mai måned brukte jeg opp disse produkteneJoico K-Pak deep penetrating reconstructor .

Jeg brukte lite av hårkurer før. Jeg kjøpte de, men jeg orket ikke å kure håret regelmessig og alt føltes ut som et ork.
Haha, sikkert mange som kjenner seg igjen i dette. Denne kuren er drøy, lukter godt og gjør håret silkemykt.
Dette er andre flasken jeg har kjøpt inn og absolutt et produkt jeg blir å handle inn på nytt når det kommer inn på lager. 

Du får kjøpt produktet HER.

 Wella sp Luxe Oil Reconstructive Elixir

Dette produktet er en total pleiende hårolje som tilfører håret fuktighet og pleie. 
Jeg har alltid farget mye hår og håret har da blitt veldig slitt og tuppete, noe du ser ekstra mye når jeg har kammet håret.
Dette produktet gjør håret ditt så utrolig mye godt. Jeg har hatt denne flasken i over et år, men skal absolutt kjøpe en til når den er helt tom! 

Du får kjøpt produktet HER
 Cosmica Sun Face Cream spf 20

Solkrem har jeg egentlig aldri vært flink til å bruke, men så lærte jeg heller aldri helt. Jeg bruker denne solkremen hver eneste dag der det er høy temperatur utenfor, men også unner acne behandlinger da huden er ekstra følsom og trenger beskyttelse og fukt. Under behandlinger kan jeg smøre meg opp til 6 ganger daglig og da er det godt at den trekker fint inn i huden og ikke ligger som et lag. Jeg bruker denne i ansiktet, ned halsen og på brystkassen.
Dette er første tuben, men den har holdt meg et år og jeg vet jeg må kjøpe inn en til pga videre behandling mot acne. 

Du får kjøpt produktet HER.
MAC Studio fix fluid SPF 15

Denne fondationen kombinerer en middels dekning med en naturlig matt finish. Den har solfaktor 15. 
Den er enkel å påføre, blender godt inn i huden og du kan lett bygge den opp til enn fulldekkende fondation. 
Dette produktet er oljefritt som passer fint for min kombinerte og oljete hud. Denne flasken er den første jeg har kjøpt, 
men også det  første produktet jeg kjøpte fra MAC. Jeg hadde lett fortsatt med denne fondationen om det ikke hadde vært for at MAC dyretester.

Produktet får du kjøpt HER.
 e.l.f. high definition powder

Dette setting pudderet holder sminken på plass hele dagen . ''tapp'' litt produkt i lokket for å ta kosten i produktet og sett de områdene du ønsker i ansiktet. Du kan også bake under øynene om du ønsker dette. Jeg har prøvd begge metodene og likte begge til dette pudderet. Dette produktet er fin kornete, noe som gjør at finishen ser veldig naturlig og fin ut til tross for at du bruker mye produkt. Dette er et translucent pudder, altså et uten farge og som ikke vil endre fargen på fondation eller annen sminke. Jeg har hatt tre slike bokser opp gjennom siste to årene og blir nok å kjøpe ett til snart. 

Produktet får du kjøpt HER.

 

Dette er produktene jeg klarte å bruke opp i løpet av Mai måned. Håper dere liker slike innlegg, og om dere gjør så gjerne legg igjen en kommentar så jeg vet at det er vits å skrive slike innlegg. Har du prøvd noen av disse produktene? Hva synes du evt om de? :)

 

#helse #produkter #makeup #sminke #kremer #hudpleie #fondation #elf #mac #kroppspleie #mai #vår 
#helg #foto #blogg #hverdag #hår #hårpleie

stavangerinmyheart

05.06.2017 kl. 11:52
Flott innlegg..... Veldig grei oversikt over produktene... fordeler og ulemper. Det liker jeg.

Victoria Grøtting

05.06.2017 kl. 12:02
stavangerinmyheart: Tusentakk!:) Denne måneden var det nesten bare produkter jeg liker men det er jo igrunn bare bra! :D

Thea Mariel

05.06.2017 kl. 18:49
åå jeg elsker Joico sine produkter og den Lux Oil har jeg selv skrevet om på bloggen, det er den beste oljen jeg har prøvd noen gang!

Victoria Grøtting

05.06.2017 kl. 19:56
Thea Mariel: De er så gode!

Victoria Larsen

07.06.2017 kl. 14:29
Kjempe fint og nytting innlegg! Dette likte jeg veldig godt. At du tar opp både det positive og negative :-)

Victoria Grøtting

07.06.2017 kl. 18:18
Victoria Larsen: Tusentakk! Så kjekt å høre at du likte det! <3
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits