17.05.2017

Jeg oppfordrer deg om å..

  • Skrevet 17.05.2017 klokka 12:43
  • Kategori: Personlig

Klokken er tolv og jeg sitter med foreldrene mine på restauranten egon for en god lunsj. Vi har i dag sett litt på barnetoget samtidig sittet her på restauranten for å slappe av med litt drikke og god mat for å bare snakke litt sammen og være sammen denne dagen.

Jeg trodde egentlig at jeg skulle feire nasjonaldagen alene og jeg skal være ærlig å si at jeg grudde meg så mye at jeg var bestemt på å sitte hjemme i pysjen og heller slappe av. Jeg var redd for å få sterke smerter rundt fremmede folk og jeg visste ikke helt hvordan jeg ville takle en slik situasjon.

Heldigvis kom foreldrene mine til Trondheim for å være med meg og da var jeg ikke like redd for å få smerter offentlig som før men det fikk meg nok en gang til å tenke på de unge og eldre, de uten venner og familie som feirer alene og kanskje sitter hjemme ensom.

Jeg oppfordrer alle som ser noen som er alene eller noen som muligens er ensom om å inkludere de! Ha de med på en cafe, slå av en prat, invitere de med i vennegjengen! En slik handling kan gjøre dagen, uken og hele måneden til vedkommende. Du kan faktisk redde et liv av å gjøre en god handling.

En god lunsj/ middag idag!

#helse #17.mai #17mai #blogg #hverdag #helg #vår #sykdom #feiring #egon #resturant #inkludere #ensom #ensomhet

Sandra Marie

17.05.2017 kl. 22:22
så kos :)

Victoria Grøtting

18.05.2017 kl. 16:48
Sandra Marie: Absolutt!
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits