09.05.2017

Jeg heter Victoria og jeg er ensom

 

Jeg heter Victoria og jeg er ensom. Jeg har i mange år slitt med mobbing, vold og mange tøffe hendelser, men jeg har alltid sagt til media at jeg alltid har kommet sterkere ut av det og at jeg synes synd på alle de som mobbet men sannheten er igrunn noe helt annet. Sannheten er at jeg aldri kom så godt ut av mobbingen. Ja, jeg lever enda og for meg er det en seier, men jeg føler at noe inni meg døde, selv om jeg fortsatt puster og har en fungerende kropp til tross for sykdom. 

De som mobbet meg tok en bit fra meg, flere biter faktisk. Jeg vet bare ikke helt hvilke biter de tok. Jeg bare føler at noe mangler. Det føles så tomt, så ensomt og noen ganger så rinner tårene ned kinnet fordi jeg ser to mennesker le sammen og andre ganger våknet jeg av mine egne hyl av marerittene fra overgrep og mobbing. Det har vært noen tøffe år. De to siste var virkelig de vanskeligste, det ble en så mye større jobb å holde alt hemmelig, det ble så mye mer synlig og så utrolig mye tøffere å holde alt skjult. Det er ikke at jeg ikke ville eller ikke turte å si ifra til familie. Jeg bare følte den indre skammen som jeg virkelig ikke kan beskrive. Jeg følte meg så skitten, så ensom, så tom men så full på en og samme gang. 

Jeg får ofte kommentarer som '' Du er så flink som klarer å holde på det sosiale selv for sykdom.'' og ''Så bra du ikke er ensom da til tross for mobbingen og sykdommen da Victoria'' . Så bra tenker du, så bra at jeg er så flink til å skjule nok engang tenker jeg. 

Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg hadde vært om ikke mobbingen og overgrepene hadde funnet plass. Hadde jeg vært like ensom? Hadde jeg vært redd for å gå ut når det er mørkt? Hadde jeg vært like skvetten? Hadde jeg kunne levd et helt vanlig liv med jobb,studier og venner? Hadde jeg kunne følt at jeg er en god venn, en god søster og en god mor når tiden er inne? Hadde jeg sluppet hele det psykiske marerittet? 

Jeg er ensom. Jeg er så utrolig ensom at jeg noen ganger gråter av tanken. Sitter jeg med de få vennene jeg har eller bekjente så føler jeg meg ensom, selv når jeg ikke burde. Jeg føler meg ensom om å føle meg ensom. Jeg hadde virkelig gjort alt for å ikke følt på denne ensomheten.

  

#helse #psykisk #pykiskhelse #ensom #ensomhet #følelser #Mobbing #overgrep #sykdom #blogg #hverdager

stavangerinmyheart

09.05.2017 kl. 08:48
Dette var et sterkt innlegg... har ikke så mange ord til deg, bare at dette burde ingen gå gjennom. Jeg lurer atter igjen hvor personene som skulle fanget opp dette har vært... Sender deg en stor klem..... og igjen... det var sterkt å lese. Burde blitt lest av alle....

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 10:06
stavangerinmyheart: Takk for gode ord! Stor klem tilbake! <3 Ha en fin dag!

Mamma

09.05.2017 kl. 11:31
Elsker deg lillemor <3

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 15:03
Mamma: Elsker deg og mamma! <3

Den lille Pandaen c:

09.05.2017 kl. 13:24
Fikk vondt inni meg...kjenner igjen endel... sliter den dag i dag å stole på folk og bli trygg...så av og til, er jeg også...ensom. Men, vi kan være ensomme sammen <3

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 15:04
Den lille Pandaen c:: Det er jeg enig i! Tilitt og trygghet er så vanskelig å ha med mennekser! Ensomme sammen, du må si ifra om du er i Trondheim! <3

Den lille Pandaen c:

09.05.2017 kl. 15:40
Faktisk lurt på å flytte dit :P hehe. Eventuelt sove over der når vi har planer om å dra til Bodø elns :) Kanskje om 1 år ellernoe. Men vi får se <3 Jeg sier ifra c:

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 15:49
Den lille Pandaen c:: Gjør det! Hadde vært kjekt å møtes! <3

Den lille Pandaen c:

09.05.2017 kl. 15:52
Hehe, jaa c: Sier ifra^^ <3

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 16:51
Den lille Pandaen c:: Gjør det! <3
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits