07.05.2017

New lashes

Rundt to tiden i går var jeg hos veslevippen velvære på en ny time for en refill på mine vipper. Det var nesten en måned siden sist og jeg trengte virkelig å fylle på vippene da jeg har mistet ekstra mye de siste to ukene.

Jeg trodde aldri at jeg skulle føle meg så avhengig av vipper da jeg startet med dette på starten av året men det skal sies at med mye sykdom og dårlige dager, er det godt å bare kan kle på seg å gå ut døren uten å føle seg helt naken i ansiktet til tross for ingen hudsminke eller dårlige dager.

Vesla driver privat, men hun er profesjonell, hyggelig og virkelig en trygg person som vet hva hun gjør. Hun holder seg oppdatert med kurs og veileder gjerne når man spørr om ett tips eller to og er virkelig behagelig å ligge hos under behandling da hun er lett å prate med men ikke minst har en humoristisk sans i mye av det samme som meg.

Jeg merker jeg føler meg mye bedre etter timen til henne igår. Vippene er på plass så nå blir jeg ikke bare vippefin til 17.Mai men også til de timene og møtene jeg har neste uke!

 

Jeg legger med noen bilder etter gårsdagen refill!

 

Se så fine og lange vipper! Jeg er så fornøyd og det er jeg virkelig hver eneste gang jeg drar til vesla.

Jeg husker spesielt første gangen jeg skulle til henne. Jeg hadde og har igrunn enda vanskeligheter for å lukke øynene fremfor fremmede mennesker uten å ha kontroll over hva som skjer eller hvor vedkommende er men vesla er virkelig utrolig avslappende og betryggende dame!

// Bare for å gjøre dette klart. Dette er ikke en sponset behandling eller innlegg, men et innlegg jeg valgte å dele fordi det er så mange som lurte på hvordan resultatet ble og hvem som sto bak disse fantastiske vippene.\\

 

 

#helse #psykiskhelse #skjønnhet #vipper #extensions #lashes #refill #hverdag #blogg

Victoria Larsen

07.05.2017 kl. 17:35
Åh, for noen fine vipper!! Kjempe flotte :D

Victoria Grøtting

07.05.2017 kl. 17:41
Victoria Larsen: Tusentakk! Jaa, jeg er virkelig kjempe fornøyd ! :D

Anna Sofie Selliås

08.05.2017 kl. 23:30
Kjempe fine vipper! Tror jeg må begynne med dette selv, men er så redd for å bli skikkelig avhengig.. haha :D

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 00:12
Anna Sofie Selliås: Tusentakk! Jaa, du må prøve ut og bli like avhengig som meg! Haha! :D
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits