06.05.2017

Jeg trenger å skjemme meg bort til tider.

  • Skrevet 06.05.2017 klokka 12:28
  • Kategori: Personlig

Klokken er snart tolv og jeg ligger i sengen med katten på siden av meg. Jeg har nå ligget våken noen timer med store smerter og en del svimmelhet men å legge seg nedpå igjen vet jeg ikke vil hjelpe på situasjonen.. 

Om to timer har jeg kommet meg til vippetimen min. Jeg skal fikse vippene slik at de blir lange, fyldige og store igjen. Jeg har merket at de dagene jeg går uten sminke, så er det så godt å ha vippene man bare kammer igjennom uten noe problem så kan man bare gå ut døren. Jeg vet ikke om det blir buss, en sykkeltur eller en sjåfør bortover, men det jeg vet er at timen her skal gjennomføres fordi jeg virkelig trenger den lille stunden med pleie og avslapning. 

Jeg vet ikke hva som ellers blir å skje i dag. Jeg vurderte en tur ut med ei venninne, men det ser ut som det blir neste helg da begge har fått lønning og kan ha noe god mat ute og en skikkelig jentekveld! Jeg gleder meg allerede! Jeg tror det fort blir noe god mat, serie og sofaen i dag da jeg er småtrøtt og sliten i kroppen etter undersøkelsene, reisingen og alt som har skjedd den siste perioden. Men hvem vet ? Kanskje det blir noe besøk om smertene ikke er så alt for ille. 

Jeg vet iallefall at jeg trolig blir å ta noen bilder for bloggen i dag av både innkjøp av klær, jakke, sminke og lignende. Det har tross alt blitt brukt en del penger i det siste, men jeg syntes jeg fortjente hver del av dette da det er godt å kan skjemme seg litt bort til tider. Mange ytret iallefall et ønske på snapchat om at jeg la ut en innlegg av innkjøpene, så jeg tror nok det blir jobbet med i helgen om formen tillater det. 

Nå skal jeg kle på meg, ordne meg litt å finne ut hva kroppen er i form til og ikke før jeg tar turen ut mot vippetimen. Ha en fin Lørdag alle sammen! <3

  

 

Hvilke innkjøp liker du å lese om? 

 

#helse #psykiskhelse #vipper #lashes #extensions #velvære #falskvipper #hverdag #innkjøp #bilder #blogg #hverdag

 

 

Den lille Pandaen c:

06.05.2017 kl. 14:36
Det er deg vel undt, heier på deg <3

Victoria Grøtting

06.05.2017 kl. 15:45
Den lille Pandaen c:: åhh, takk fine du! <3

Anna Sofie Selliås

08.05.2017 kl. 23:28
Det er viktig å skjemme seg bort til tider, det fortjener du etter alt det du har gått gjennom! <3

Victoria Grøtting

09.05.2017 kl. 00:11
Anna Sofie Selliås: Absolutt godt! Ingen tvil der nei! <3
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits