04.05.2017

Kanskje dette gjør at jeg slipper morfin?

  • Skrevet 04.05.2017 klokka 15:12
  • Kategori: Behandling

Jeg har lenge prøvd metoder for å hjelpe på smertene og for å unngå smerteanfall. Jeg har prøvd varmeflasker, enn slik ball man kan sitte på og humpe med for å lette på muskulaturen som deretter gjerne hjelper på smerter, varme og kalde dusjer, fosterstilling og lignende.

Jeg har prøvd mye, og når man tar smertestillende hver tredje til femte time daglig så mister man litt troen på at andre ting kan funke, eller i det minste hjelpe litt på!

Jeg var innom apoteket i går for å se om jeg fant noe mot smertene. De hadde noe som kunne brukes flere plasser i kroppen men spesielt rundt større områder som mage, rygg og lignende.

Produktet var på salg men også en vare de skjeldent har fysisk i butikken. Jeg tok sjansen og tenkte at siden det var på salg og ikke koster flere hundre kroner så kunne det ikke være det største tapet.

 

Det er så enkelt som dette. Du tar ut rispose fra dem blå delen, legger den to minutter i mikroen og legger den tilbake når den er god og varm. Du tar deretter og lukker posen og tar den rundt området du har vondt. For meg er det rundt magen, gjerne over eggstokkene og livmor for så å knyte bak slik at den sitter godt.

Den fjerner ikke smertene, men den er med å lindrer og gjør smerteanfallene litt bedre. Jeg har bare brukt den i går men perioden den er blitt brukt har den også vært veldig god! Jeg anbefaler den virkelig, når ryggen låser seg av smerter kan jeg bare snu den rundt så varmer den der også!

Kanskje dette gjør at jeg slipper å ta så mye morfin?

 

#helse #psykiskhelse #sykehus #sykdom #apotek #hotell #produkt #varme #smerte #rispose #blogg #hverdag

Den lille Pandaen c:

04.05.2017 kl. 15:46
Har faktisk vurdert å kjøpt en sånn når smertene i ryggen, og mens-smertene er som værst. Jeg skal egentlig ikke klage, har det ikke sånn som du har det da.

Victoria Grøtting

04.05.2017 kl. 17:08
Den lille Pandaen c:: Anbefaler den virkelig! Den er på salg nå også! Gjerne send meg en Facebook melding så kan jeg forklare mer om produktet!

Den lille Pandaen c:

04.05.2017 kl. 17:11
Hehe, ja jeg får se om jeg finner ut :) takk :)

Victoria Grøtting

04.05.2017 kl. 17:12
Den lille Pandaen c:: Hehe! Bare å send på om du vil :)
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits