03.05.2017

Dette er pasientforståelse og det var så godt å oppleve.

Enda en undersøkelse er utført og alt var en så god opplevelse. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men alle følelsene kom frem når sykepleieren strakk fram en hånd for å gi meg hjelp og kom med motiverende ord. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke er så vant til å bli løftet så mye opp, og måten de hjalp meg, passet på meg, snakket til meg og ikke minst måten de tilrettelagt situasjonen for meg gjorde at jeg ble glad, fikk gåsehud og en tåre i øyekroken.

Selv om jeg visste hva de skulle gjøre og hvorfor, tok de seg tiden til å fortelle hva som faktisk skulle skje og hvilke bilder de ville ha fra kroppen min for neste operasjon samtidig som de fortalte hva de ville finne.

Det var så betryggende og virkelig noe av de beste opplevelsene jeg har hatt med helsevesenet. Jeg merker betydelig forskjell på de to sykehusene fra man kommer inn, under undersøkelsen og på vei ut igjen. De var flink å høre hvordan det gikk, hvordan smertene var og hvordan det generelt var og hadde vært de siste dagene!

Når jeg skulle kles på og av passet de på og tok grensene mine på alvor, det var så godt å slippe å føle at jeg ikke hadde noe valg, fordi de passet alltid så godt på hvordan jeg hadde det.

Jeg har aldri følt på en så god pasientforståelse og omsorg som dette, foruten fra siste innleggelse på dette sykehuset og det gjør så godt for den psykiske og fysiske delen i kroppen når man virkelig ser at noen vil hjelpe og kan noe om sykdommen.

 

En stykk lykkelig jente etter en god opplevelse i helsevesenet.

 

#helse #psykiskhelse #sykehus #sykdom #MR #kontrast #blogg #hverdag #frittsykehusvalg

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits