09.01.2017

En ny behandling har alltid noen bivirkninger.

  • Skrevet 09.01.2017 klokka 12:52
  • Kategori: Behandling


 

Klokken er tolv og jeg ligger å slapper av på badegulvet, i fosterstilling med magesmertene som heldigvis ikke er så ille at jeg ikke holder ut. De er vonde men jeg puster meg gjennom de. Varmen hjelper på føler jeg, men noen ganger føler jeg at det eneste som hjelper mest er ei som forstå, ei som skjønner hva jeg mener og ei som jeg slipper å forklare om og om igjen fordi noen mener jeg overreagerer.
Jeg ønsker noen som ikke ber meg om å tenke positivt eller bite tennene sammen, fordi en kvinne med samme sykdom som meg vet allerede at dette er noe vi allerede gjør hver eneste dag. 

Jeg har sovet dårlig i dag. Om det er på grunn av overgangsalderen jeg er på vei opp i eller ikke vet jeg ikke, det eneste jeg vet er at jeg er sjokkert hvor varmt et menneske kan bli under søvn og hvor kald man kan bli på under ti sekunder. Smertene er der, men akkurat nå føler jeg at jeg kan pushe gjennom de, la oss bare håpe dette fortsetter. 

Jeg har nå vasket litt klær, jeg har brettet og lagt inn der de skal være. Oppvasken er tatt. Støvsuge, vaske og rydde skal jeg også før det blir for seint. Katten ligger utenfor i kattehuset og prater til seg seg samtidig som hun løper inn og ut for å sjekke meg før hu igjen raser ut for å studere naturen. 

Frokosten ble utrolig nok spist klokken 4 i dag tidlig og enda et måltid ble spist nå for en times tid siden.
Jeg har drukket to vannflasker med vann i dag og er enda like tørst. Huden sprekker opp og urenhetene kommer frem. Jeg har skjønt dette er bivirkninger så derfor tenker jeg bare at det viser at sprøyten begynner å funke, og derfor tenker jeg ikke stort over det, foruten når jeg banner over hvor varmt det er, for jeg er sikker på at i noen tilfeller kunne jeg ha sovet ute i skogen naken, for så varmt er det. 

Jeg vet jeg ikke har skrevet hva som er gjort av behandling enda, men dette er fordi jeg ikke har rukket å fortalt de jeg ønsker før det havner på bloggen. Ganske ukult å finne ut om søsteren din sin behandling og det ikke kommer direkte fra henne. 

 

#helse #psykiskhelse #endometriose #smerter #morfin #katt #bivirkninger #overgangsalderen #behandling #husarbeid #blogg #hverdag #kramper 

Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits