Smile ditt kan redde et liv.

BPAvXGehg6r
 
Today, give a stranger one of your smiles. It might be the only sunshine he sees all day.

Hvor mye kan et smil du gir en venn, et familiemedlem eller en helt fremmed person bety for akkurat dette vedkommende? Hvor mye betyr et smil, en hilsen eller noen som legger merke til deg når du har en dårlig dag eller en dårlig uke og virkelig trengte alt dette? Ønsker du at alle skal overse deg helt, eller at en eller annen skal stoppe opp, legge merke til deg og gjøre en positiv handling? 
Vet du at et lite smil, et eneste smil kan redde et liv? Tenker du over dette når du ser noen som er lei seg? noen som blir mobbet eller noen som virkelig er utsatt for noe som virkelig ikke er greit?
 
Er ikke dette enkelt tenker jeg, om vi kunne reddet noen i fra å ta sitt eget liv ved å gjøre noe så enkelt som å reagere, gi de et smil og en klem om du ser en person alene, ensom og lei seg. Hvorfor være den personen som går forbi, når du kan være den som redder et liv? 

 

Du kan følge meg på instagram HER  

#helse #psykiskhelse #mobbing #alene #ensom #ensomhet #smil #smile #blogg #hverdag #bryseg #semeg #reagere #roser

2 kommentarer

Mamma

08.01.2017 kl.20:04

Mamma smiler hele tiden ho tuppa ⚘💖💖😍😆😆

Victoria Grøtting

08.01.2017 kl.21:21

Mamma: <3

Skriv en ny kommentar

Victoria Grøtting

Victoria Grøtting

19, Trondheim

Hei. Jeg er ei jente på 19 år gammel som heter Victoria Grøtting og bor i Trondheim. Jeg har en litt annen hverdag enn vanlige ungdommer på min alder, og i denne bloggen kan du lese om oppturer og nedturer i hverdagen til ei kronisk syk jente samtidig som jeg er under traumebehandling på samme tid. På samme tiden holder jeg apeller, foredrag og lignende. For foredrag, appeller og samarbeid : ta kontakt med Victoriaaa97@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits