08.01.2017

Smile ditt kan redde et liv.

BPAvXGehg6r
 
Today, give a stranger one of your smiles. It might be the only sunshine he sees all day.

Hvor mye kan et smil du gir en venn, et familiemedlem eller en helt fremmed person bety for akkurat dette vedkommende? Hvor mye betyr et smil, en hilsen eller noen som legger merke til deg når du har en dårlig dag eller en dårlig uke og virkelig trengte alt dette? Ønsker du at alle skal overse deg helt, eller at en eller annen skal stoppe opp, legge merke til deg og gjøre en positiv handling? 
Vet du at et lite smil, et eneste smil kan redde et liv? Tenker du over dette når du ser noen som er lei seg? noen som blir mobbet eller noen som virkelig er utsatt for noe som virkelig ikke er greit?
 
Er ikke dette enkelt tenker jeg, om vi kunne reddet noen i fra å ta sitt eget liv ved å gjøre noe så enkelt som å reagere, gi de et smil og en klem om du ser en person alene, ensom og lei seg. Hvorfor være den personen som går forbi, når du kan være den som redder et liv? 

 

Du kan følge meg på instagram HER  

#helse #psykiskhelse #mobbing #alene #ensom #ensomhet #smil #smile #blogg #hverdag #bryseg #semeg #reagere #roser

Mamma

08.01.2017 kl. 20:04
Mamma smiler hele tiden ho tuppa ⚘💖💖😍😆😆

Victoria Grøtting

08.01.2017 kl. 21:21
Mamma: <3
Victoria Grøtting

Hei! Jeg heter Victoria. Jeg er over gjennomsnittet glad i å skrive, og deler kanskje ting som ikke alle andre ville ha gjort. Her kan du lese om hverdagen min, opplevelser, tanker og min vei til å bli frisk fra psykiske lidelser og kvinnesykdommen endometriose som jeg plages mye med på en daglig basis. For kontakt eller samarbeid : Victoriaaa97@hotmail.no

Siste innlegg

Siste kommentarer

Bloggdesign

hits