Jeg synes det er skummelt å se hva mobbingen har gjort.

God morgen alle lesere. Klokken er nå syv på morgenen og jeg har vært våken en god stund. Jeg sovnet først i to tiden i natt på grunn av smertene og jeg sov ikke mer en under en time før jeg våknet av smerter og starten på et mareritt. Det jeg hater er at marerittene blir så virkelige uansett hva man tenker eller gjør når man våknet. Jeg ble så redd at jeg måtte sjekke nok engang at døren var låst og at ingen var utenfor før jeg la meg i sengen igjen.

Jeg synes det er trist å se hvor langt dette har gått og jeg håper virkelig det kan bli bedre. Jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre av meg eller hva jeg kan gjøre for å bedre situasjonen når jeg våkner med smerter i magen og hele dette området. Jeg synes det er skummelt å se mobbingen har gjort.

Oppstart til behandling er innen midten eller slutten på Mars men jeg håper veldig at de kan ta meg inn fortere slik at jeg kan bli frisk fortest mulig. Smertene er nå stabile etter nattens inntak av en del smertestillende, litt varmeflaske og en snev frustrasjon.

Jeg har prøvd å sminket meg og ordnet meg litt i dag fordi jeg vet at det hjelper på hvordan man føler seg. Jeg har et møte i dag som jeg gleder meg til og ellers så blir jeg trolig å henge med noe venner om formen tillater det!

Håper du som leser dette får en fin dag på skole, jobb eller hva du nå enn gjør!

 

#helse #psykiskhelse #mareritt #trøtt #søvn #mobbing #overgrep #smerter #møte #lege #jobb #skole #hverdag

 

4 kommentarer

stavangerinmyheart

02.01.2017 kl.08:06

Ønsker deg en fin dag:)

Victoria Grøtting

02.01.2017 kl.10:35

stavangerinmyheart: Ha en fin dag du også!

gottagomyownway

02.01.2017 kl.08:16

Det er trist å lese at du sliter så mye med mobbing.. Det gjør rett og slett vondt å lese. Ingen fortjener det, men jeg synes du er sterk! :) Har selv vært gjennom mobbing og sliter med smerter og depresjon så klarer så kjenne meg igjen i din situasjon. Håper du klarer å komme deg gjennom det, det fortjener du.

Ha en fin dag :)

Victoria Grøtting

02.01.2017 kl.10:35

gottagomyownway: Åh,tusentakk! <3 Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Victoria Grøtting

Victoria Grøtting

19, Trondheim

Hei. Jeg er ei jente på 19 år gammel som heter Victoria Grøtting og bor i Trondheim Jeg har en litt annen hverdag enn vanlige ungdommer på min alder, og i denne bloggen kan du lese om hvordan det er å være preget av psykiske lidelser på grunn av mobbing, hvordan det er for meg å leve med sykdommen endometriose og hvilke behandlinger jeg skal ha og går igjennom samtidig som jeg er lærling samme tid. På samme tiden holder jeg apeller, foredrag og lignende. For foredrag, appeller og annet : ta kontakt med Victoriaaa97@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits