På en eller annen måte klarer jeg ikke helt å bli vant til angsten, smertene, frustrasjonen og tårene.

Klokken er syv og jeg har ikke sovet på to timer..

Jeg sovnet i fire tiden og det tok ikke lange tiden før jeg våknet av nattens første mareritt enda en gang. Det er alltid slik men på en eller annen måte klarer jeg ikke helt å bli vant til angsten, smertene, frustrasjonen og tårene.

Jeg er trøtt, utrolig trøtt men ikke trøtt nok til å overse angsten for å sove. Jeg er redd men ikke tøff nok til å kjempe mot redselen.

Akkurat nå føler jeg bare for å ha en natt uten mareritt, smertene, tårene og kvalmen. Jeg hadde gjort så mye for en natt uten, en eneste natt.

Jeg har søkt litt. Søkt på behandlinger for endometriose i utlandet, men også behandlinger her i Norge som jeg enda ikke har prøvd eller fullført ..

Jeg har lyst å prøve alt for å bli litt bedre, jeg har lyst til å slippe smertene. Jeg har lyst å være trygg, slik som når jeg var ei liten jente, jeg vil tilbake til da.

#søvn #mareritt #helse #psykiskhelse #mobbing #overgrep #endometriose #behandling

2 kommentarer

suttung

31.12.2016 kl.09:00

Jeg synes du skal prøve den behandlingen det vil uansett gi deg nytt håp og pågangsmot.

Håp er et stort svart hull med noe nedi som du ikke kan se. Du må pent klatre ned å se hva du finner der. Gjør det du og Godt Nyttår 💗

Victoria Grøtting

31.12.2016 kl.18:06

suttung: Tusentakk! Godt nyttår!

Skriv en ny kommentar

Victoria Grøtting

Victoria Grøtting

19, Trondheim

Hei. Jeg er ei jente på 19 år gammel som heter Victoria Grøtting og bor i Trondheim. Jeg har en litt annen hverdag enn vanlige ungdommer på min alder, og i denne bloggen kan du lese om oppturer og nedturer i hverdagen til ei kronisk syk jente samtidig som jeg er under traumebehandling på samme tid. På samme tiden holder jeg apeller, foredrag og lignende. For foredrag, appeller og samarbeid : ta kontakt med Victoriaaa97@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits