Mye spørsmål er om mobbingen og direkte til personer, er det greit å svare disse?

Klokken er tre og jeg sto nylig opp fra sengen for en og en halv times tid siden. Jeg har vært våken flere ganger siden åtte i morrest på grunn av smerter, mareritt, kvalme og magekramper. Jeg bestemte meg for å sove ut siden jeg ikke sovnet før fire inatt. Jeg spiser nå litt is etter jeg har vasket missi etter dagens lille uhell på kassen. Litt irritert katt under vasken, men ganske glad katt nå som hun er ren og ikke lukter kattkasse! 

Jeg skal svare på spørsmålene dere har kommet med om noen timer og om det er noe mer dere lurer på så er det bare å komme med noen spørsmål i kommentarfeltet så skal jeg inkludere de i spørsmålene som jeg blir å svare på denne omgangen. Jeg merker at de fleste spørsmålene er mye om mobbingen og direkte til personer. Dette blir altså ikke svart fordi jeg ikke ser grunnen til å henge ut mobbere og vennene dems. Jeg få det virkelig ikke bedre med meg selv om jeg gjør dette så hvorfor finne på å gjøre en slik handling? 

Jeg startet å skrive innlegget klokken tre, men på grunn av dårlig nett så var jeg uten nett i en time og derfor har jeg ikke fått innlegg ut tidligere idag, og dette beklager jeg så mye. 

Nå skal jeg ta noe smertestillende før jeg skal sette meg ned i håp om at nettet holder seg oppe når jeg svarer på spørsmålsrunden. 

  

#helse #hverdag #jul #spørsmålsrunde #nett #dårlig #tilkobling 

 

4 kommentarer

Fredrick

27.12.2016 kl.16:43

Håper du får en fin dag, og at nettet holder seg oppe 😁

Kos deg med svaringen 👌

Victoria Grøtting

27.12.2016 kl.16:44

Fredrick: Tusentakk!

sølvi waage

27.12.2016 kl.16:50

Sender deg en liten klem jeg.

Victoria Grøtting

27.12.2016 kl.16:57

sølvi waage: Klem tilbake! <3

Skriv en ny kommentar

Victoria Grøtting

Victoria Grøtting

19, Trondheim

Hei. Jeg er ei jente på 19 år gammel som heter Victoria Grøtting og bor i Trondheim Jeg har en litt annen hverdag enn vanlige ungdommer på min alder, og i denne bloggen kan du lese om hvordan det er å være preget av psykiske lidelser på grunn av mobbing, hvordan det er for meg å leve med sykdommen endometriose og hvilke behandlinger jeg skal ha og går igjennom samtidig som jeg er lærling samme tid. På samme tiden holder jeg apeller, foredrag og lignende. For foredrag, appeller og annet : ta kontakt med Victoriaaa97@hotmail.no

Kategorier

Arkiv

hits